Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 10 dub 2013 18:56

Já budu silnej za nás oba. +vypne hrdě hruď a uličnicky se na ni zazubí, žebrání mu jde od ruky samo, a jak pořád koutkem oka kouká po ní, nějaký holky si ani nevšimne, dokud se neobjeví přímo u něj+ Kéž navždy žehná tvým krokům, tvá štědrost nebude zapomenuta. +přikývne vděčně a na chvilku se na ni podívá s takovým tím mnišským úsměvem plným vnitřního klidu, rukou udělá žehnací gesto a zas se obrátí k dalším lidem, co mu házejí mince+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 dub 2013 19:19

+koukne na holku ale celkem bez zájmu a zehna ostatním+

Sirah: Lo... Locke ty si mě nepamatujes? +opatrně se na něj usměje+ Já jsem Sirah byli jsme spolu u Tvůrce zlodějů. +zašeptá spiklenecky+ Šla jsem kolem a napadlo mě že tě pozdravim. +najednou se zarazi jak je tam spousta lidí+ Já se tavim pozdejc jo? +pokýval hlavou a zmizí v davu a ještě stačí Lockemu věnovat úsměv+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 dub 2013 19:53

+vrátí se k ní pohledem, když uslyší svoje jméno, poněkud zmateně na ni kouká a trochu v něm hrkne, když tam takhle na veřejnosti začne o Tvůrci zlodějů, opatrně se rozhlídne, jestli někdo neposlouchá, ale než stihne nějak zareagovat, holka zmizí v davu+ No tak se stav, no. +pokrčí rameny a tak nějak zaskočeně koukne na Wenai+ Co to bylo? +zvedne překvapeně obočí a zuřivě přemýšlí, jestli ji odněkud nezná+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 dub 2013 20:29

+kouká na holku a pak koukne na Lockeho a pokrčil rameny+ Nemám tušení. Ale rozvesel se bratře za slabou hodinku je oběd. +mrkne na něj a veselé žebra dál než je přijde vystřídat Jean s Broukem a oznámí jim že oběd si budou muset nachystat samy protože Broukovy vybouchla polívka a taky to podle toho v kuchyní vypadá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 dub 2013 23:43

Už? +pookřeje hnedka a holku pustí z hlavy+ No to bylo rychlý! +pochvaluje si spokojeně a když je přijdou kluci vystřídat, pohladí si hladový břicho a zamíří do chrámu, ve dveřích chytne Wenai kolem pasu a dá jí pořádnou pusu+ Tak co vymyslíme k obědu, krásko? +zazubí se na ni a ani si nevšimne dvou očí, co jeho počínání poněkud nepřátelsky pozorujou z podchodu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 dub 2013 23:58

+taky ho chytne kolem pasu a pořádně mu tu pusu oplatit když jdou spolu do chrámu tak mu rukou sklouzne na zadek+ Vy tu pořád jite takový nóbl jodla co udělat něco obcejnyho? Třeba smazenej Syr a tvaruzky. A hranolky a pizzu. +uculi se na něj jak na to má vážně chuť. Když dojdou do kuchyně tak se zarazi. Všude je bordel na plotně pripalenej hrnec a na stěnách kousky culety+ Já vařím! +vhlasi hned a vrhne se k lince+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 00:18

No musíme cvičit. +pokrčí rameny+ Trénovat si jazýčky a stolovací zpúsoby, a taky je to dobrý. +uculí se, pohladí ji po boku a přitiskne si ji k sobě+ Co chceš, Kůstko. +usměje se, jemu je to fuk, a líbí se mu vidět ji nadšenou+ Tak říkej, co mám dělat. +chytne vařečku a lehce ji s ní pleskne přes zadek+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 dub 2013 00:24

No... +usměje se+ Tohle určitě ne jinak se to zase zvrtne a my nic neuděláme. Tak udělej těsto na picu. A hodně velkou. Já udělám ty brambory ať to máme z krku. +podá mu mouku a sama začne krájet brambory+ Jaký je tvoje nejoblíbenější jídlo? +zeptá se když ji dojde že to neví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 00:38

Tak jo, tak jo. +uculí se, vyhrne si rukávy a začne zadělávat těsto, patlá se v tom prstama a očividně z toho má naprosto dětskou radost, plácá se v tom až lítá mouka, a pak se k ní zezadu připlíží a udělá jí moučnou šmouhu na tvář+ Mám rád maso. A kraby. A hrušky v brandy. Ale sním všechno. +pokrčí rameny s úsměvem, holt dětství ve Spáleníně člověka naučí skočit po všem+ Co tvoje? +koukne na ni+

(Máš to rozbitý, nechoděj ti moje zprávy, co? :D)
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 dub 2013 00:45

Hej! +zasmeje se a chytne ho za tu ruku a Olizne mu těsto z prstu+ No moje je čokoláda... A pak cokoliv s cokoladou. A krokety s horou tatarky. +zasmeje se a hodí hranolky na plech ochuti to a šoupnete je do trouby+ Vymyslime tu picu. Dáme na ni samy dobrý věcí jako česnek. A taky spoustu sýra. +chystá to tam+ A olivy. Nějaký další návrhy. Musis se najíst abys byl cilej na to tvoje rande. +zasmeje se a myslí to v dobrým+

(no nechodej stáhli mi rychlost netu protože jsem vyčerpala minuty :-D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí