Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 08 dub 2013 04:21

+vzdá teda veškerý snahy držet se zpátky a prostě se poddá jejímu laskání, a jak ho tak hladí po těle, chytne ji za ruku a stiskne ji, sám už cítí, jak se mu všechno vzrušení koncentruje v klíně+ Už... budu. +zasténá, sevře její vlasy v pěsti a pak se s hlasitým výkřikem konečně udělá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 dub 2013 04:28

+trochu se zakucká, ale nakonec to zvládne, usměje se a lehne si vedle něj, jemně ho hladí po kostnatém hrudníku a usmívá se+ To máš za to, že ses tak dobře učil. +uculí se na něj, když mu to prozradí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 dub 2013 11:46

Ty seš fakt neuvěřitelně úžasná, víš to? +zazubí se udýchaně a přitáhne si ji k sobě blíž+ Jo? No kdybych věděl, že to takhle funguje, tak jsem se možná udělal nějakou školu. +uculí se a vstřebává dozvuky rozkoše, a přitom jí děsně nenápadně bloudí dlaní po kůži+ A co ty, učila ses dobře? +mrkne na ní a usměje se, jak on už to umí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 dub 2013 12:58

+usměje se na něj a přejede mu prsty po rameni+ Jsem, že? Taky se obdivuju. +poněkud neesteticky si z misky nabere šlehačku a slízne si ji z prstů, protože na ni má vážně chuť+ Já? Já se vždycky učím pořádně. Pokud se mi chce, teda. +zazubí se na něj+ Jinak se pěkně flákám. To by asi bylo zlý, co? Kdybych se flákala...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 dub 2013 15:25

+chytne ji za ruku a její prsty použije k tomu, aby si taky nabral šlehačku a pomaluji z těch prstů olíže+ No to by bylo špatný. +přikývne vážně a jakoby bezděky sklouzne dlaní po jejím boky na zadek, a po páteři na rameno, na klíční kost a úplně zlehka mezi ňadry na břicho a zastaví se v podbříšku+ Ale ty ses učila pořádně, viď? +zvedne na ni obočí pobaveně a prsty jen tak ledabyle hladí její boky a obča sklouzne na stehno+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 dub 2013 15:35

+usměje se na něj a taky ho obejme a pomalu hladí+ Jo. +pokýve hlavou+ Učila jsem se pořádně. +otře se o jeho ruku na břiše a skloní se, aby ho mohla políbit, dech už se jí pomalu zrychluje, položí mu ruku na hrudnílk a hluboce ho políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 dub 2013 16:21

Hodná holka. +uculí se a oplatí jí polibek, a jeho ruka jí sklouzne do klína, kde jí nejdřív jen tak bezcílně hladí, a pak jí pomalu roztáhne nohy dál od sebe a vyhledá klitoris, a vždycky přes něj jen zlehka letmo přejede špičkou prstu a zase se stáhne, aby ji pohladil po stehně, uculí se na ni úsměvem, kterej jasně říká, že to má za to, jak ho předtím trápila, skloní se k její hrudi a vtiskne jí pár vlhkých polibků mezi ňadra+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 dub 2013 19:48

+pokaždé když ucítí jeho prst mezi nohama, tak se zachvěje a zasténá, čeká, čeká, načež jí to dojde a uculí se na něj+ Ty seš strašněj, abys věděl. +zasměje se, chytne jeho hlavu do dlaní a políbí ho+ Ale nebudeš mě trápit dlouho, že ne? +zeptá se ho pro jistotu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 dub 2013 22:22

No od tebe to sedí, ty seš taky pěkný číslo. +zazubí se, ale nechá se teda přemluvit a vrátí se prsty do jejího klína, aby ji polaskal na nejcitlivějším místě, a pokryje její ňadra drobnými polibky, až se dostane k bradavce, kterou s úsměvem vsaje mezi rty, koukne nahoru na její obličej a pomalu se prolíbává po jejím břiše dolů, aby se uvelebil mezi jejími stehny, ale nepustí se hned do laskání jejího klína, posadí se tam na paty, pohladí ji po noze a zvedne si ji ke rtům, a zlehka vtiskne polibek na nárt, zlíbá lýtko až ke koleni, do kterého jemně kousne, pomaličku se dostává k e stehnu, sklouzne na vnitřní stranu a pohladí kůži špičkou nosu, a beze spěchu se prolíbává až do jejího klína+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 dub 2013 23:34

+kouká na to jako u vytržení, neschopná jakéhokoliv slova nebo pohybu, jen se sem zam vzrušeně nadechne, chce aby pokračoval, ale nechává to jen na něm+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí