Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 05 dub 2013 20:15

+akorát jde kolem Jean s Galdem nebo Calem, co se vrací z nějakejch pochůzek, a jdou se kouknout, jak jim to tam jde, a je jim to samozřejmě hnedka všechno jasný, Sanza se může potrhat smíchy a Jean jenom protočí oči, zalezou do chrámu a za chvilku přijde Galdo v rouchu+ Jdu na střídání. +oznámí jim šeptem+ Ale vystřídám jen jednoho z vás, ať taky něco uděláte a furt jen nešukáte. +zazubí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 dub 2013 14:02

+když je při tom kluci chytnou, tak poněkud zrudne a tváří se najednou děsně nenápadně, trochu se od Lockeho pošoupne a obě ruce si dá na kolena+ Co? +koukne na Sanzu, že ona neví, o čem to mluví+ Tak já ehm... já půjdu dolů. +zvedne se, upraví si roucho a zapluje do chrámu, kde sleze dolů do obytné části+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 dub 2013 14:48

+jak se odsune tak se Locke tváří jak kdyby mu sebrala hračky a hodila je do kanálu, a když odejde tak si s povzdechem upraví roucho na klíně a myslí na nahýho cappu, aby tu situaci poněkud uklidnil+ Ty seš debil, Galdo, koukej jak jsi mi ji vyplašil. +zamračí se na něj+
Já jsem Calo, to nás ani nepoznáš od sebe ó velký garristo? +uculí se Sanza a celkově vypadá, že se výborně baví+
Právě že poznám. +loupne po něm okem Locke a vypadá tak zkroušeně, že mu lidi hází peníze ze soucitu+
Však ono ti to jen prospěje, tímhle tempem bys měl za chvíli odřeniny. +zubí se Galdo+ Jen se neboj, Jean přijde jen co dovaří oběd, a hned můžeš zas spustit kotvu. +zamrká na něj pobaveně+
Závist je hrozně ošklivá vlastnost, Galdo. +poznamená Locke s úculem a žebraj a žebraj+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 dub 2013 15:00

+Brouk s Jeanem a Calem se činí v kuchyni a Wenai strčí do ruky kýbl a hadru a pošlou ji umýt koupelnu, ta chvilku uvažuje, že by to vzala kouzlem, ale pak nad tím mávne rukou a začne to tam umývat pěkně po staru, vydrhne i plíseň ze spár a z rohů, za půl druhé hodiny to má hotový, protože tam byl fakt bordel, tak si oddechne a jde na oběd+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 dub 2013 15:28

+když se vystřídaj na obědě tak za chvíli přijde řada i na Lockeho, tak si převleče roucho a taky jde na oběd+ Nazdar Kůstko. +zazubí se na ni+ Neterorizovali tě tu moc? +sedne si k ní a nandá si jídlo+ Dneska už na schody nemusíme, ukecal jsem je. +zazubí se vítězně+ Můžem dělat, co budeš chtít. +usměje se na ni s plnou pusou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 dub 2013 15:56

Nee. +zasměje se+ Byli na mě hodní. +sedne si vedle něj a jen si vezme vidličku a ujídá mu z talíře, ne moc+ Asi by sme se měli učit. +uculí se na něj a významně zahýbe obočím, pak se rozesměje+ Ne, ne, fakt by sme měli. Zachvíli budou ty obrazy hotový a ještě je toho hodně.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 dub 2013 16:37

+vyjídá kousky tlustýho masa a nechává jí ty libový, a strašně tragicky si povzdychne+ Já vím, měli bysme. +přikývne+ Jenže ono je to děsně těžký, zírat do knížek, když bysme mohli dělat jiný věci. +zazubí se a pohladí ji po koleni+ Ale musíme se obětovat pro vyšší dobro. +přikývne vážně a vytře omáčku kusem chleba+ Dneska budem samá práce. +slíbí slavnostně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 dub 2013 18:13

No jasně. +přikývne Jean se smíchem a je mu to úplně jasný, ale už to dál nekomentuje, zvedne se a jde žebrat na schody, kde vystřídá brouka, kterej sleze dolů a přižene se do kuchyně+ Vy ste prý dělali čuňárny na schodech! +vyhrkne a vyvalí na ně oči, Wenai vyprskne smíchem, naštěstí zrovna nemá nic v puse+
Je to těžký, Locke. +zasměje se+ Ale asi fakt budem muset pracovat na tom pojebu. Myslíš, že je bezpečný být v jedný místnosti spolu samy?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 dub 2013 18:54

Dělali. +přikývne Locke vážně+ Ale na detaily se nevyprávěj, mohly by ohrozit tvoji mravní výchovu. +zazubí se+ A ne, že nás budeš zase šmírovat skrz klíčovou dírku. +pleskne ho po hlavě+ Myslíš jako že bysme měli bejt celý odpoledne zvlášť? +vykulí zděšeně oči+ A jako vůbec se nevidět? +poškrábe se nelibě ve vlasech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 dub 2013 19:07

+zasměje se, když ho tak vidí a musí ho obejmout kolem boku a dát mu pusu+ Dobře, dobře. Budem spolu. +slíbí mu+ Ale musíme se fakt učit. +nakloní se k němu a zašeptá mu do ucha+ Když to splníme, tak večer donesu šlehačku a ty ji ze mě budeš moct slízat. +pousměje se+ A pak já z tebe.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí