Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Jacob Downly » 05 dub 2013 13:20

+zasměje se+ Tak snadné zase ne. +pohladí ji po rameni+ Jenom jsem na tvé doteky dost citlivý. Je to jako... je to moc krásné. +usměje se na ni a jde s ní k přístavu, kde ji na molu přidrí za loket, aby nespadla, jak se to tam houpe a taky jí pomůže do lodi+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 05 dub 2013 14:40

Hm, to nejsi sám +uculí se na tu citlivost na doteky+ Ale je dobré to vědět +mrkne na něj šibalsky a pak s jeho pomocí vyleze na palubu lodi+ Dáme si ještě něco k pití, nebo půjdeme rovnou spát? +zeptá se tónem, jako by měli společnou kajutu i postel+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 05 dub 2013 16:01

Já půjdu už rovnou spát, Styx. Nezlob se. +omluvně se na ni usměje a je mu jasný, že musí okamžitě zaplout někam do soukromý a tam dělat tajné věci, jinak asi vybuchne+ Dobrou noc, nádherná. +usměje se na ni a skloní se k ní aby ji políbil než zmizí v podpalubí+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 05 dub 2013 17:36

+usměje se na něj+ Jen běž... já tady ještě chvilku zůstanu +postaví se na špičky a políbí ho+ Díky za nádherný večer, Jacobe... dobrou noc +když Jacob odejde, nalije si sklenku skotské a ještě chvíli se opírá o zábradlí a pozoruje světla Casablancy. Dopije a odebere se do své kajuty, vysprchuje se a jde taky spát, aby byla fit na to zítřejší dobrodružství+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 06 dub 2013 13:59

+v noci se mu zdá nádherný sen o Styx na pláži, tak se ráno vzbudí s úsmměvem, vysprchuje se, obleče si jen šortky, protože už je zase teplo a jde do kuchyně, kde nachystá snídani - najde v mrazáku nějaké croasanty, tak je rozpeče, k tomu ovoce a citronádu a nachystá to na stůl na palubu+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 dub 2013 16:56

+vzbudí se odpočinutá, dá si ranní sprchu, upraví se a vydá se na palubu+ Dobré ráno +usměje se na Jacoba, očividně má dobrou náladu+ Vyspal jsi se dobře? +zeptá se ho, když se posadí ke stolu+ Ty jsi nějaký akční po ránu +mrkne na něj s úsměvem, když vidí připravenou snídani a natáhne se po croissantu+ Tak jak se těšíš na to, co nás dnes čeká? +sleduje ho+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 06 dub 2013 18:44

+sedí na lavici a kouká na moře, jednu nohu pokrčenou v koleni a zvednutou+ Vyspal jsem se nádherně. +usměje se na ni, když vstoupí a promluví na něj+ No, já se opravdu těším. +usměje se na ni+ Ale těšíš se ty? Nemáš chuť to odvolat? +zeptá se jí, jestli si to náhodou nerozmyslela+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 dub 2013 19:04

+nalije si džus a pomalu popíjí+ Odvolat? +rozesměje se+ To tedy určitě ne. Jednak jsem ti slíbila splnit tvé přání, jednak se sama na to těším. Já jsem totiž velice dobrodružná povaha, víš? +uculuje se na něj+ Kolik je vlastně hodin? Osm teprve? +koukne na hodinky+ To máme ještě spoustu času, než přijde průvodce. Máš sbaleno?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 06 dub 2013 21:04

Foťák mám zabalený. +prikyvne s úsměvem+ A nůž taky takže jsem kompletní. +pokýval hlavou a vluzi si do úst několik kuliček vína+ To stačí, ne? +uculi se na ni+ Já doufám že pptraviny i vodu bude mít nás průvodce. +usoudí nakonec+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 dub 2013 22:17

Použiješ ty fotky do některého z těch časopisů, pro které pracuješ? +ptá se zvědavě a vezme si pár oliv+ Tak to ti k přežití na poušti stačí opravdu málo. Já mám toho tolik, že se velbloud asi pěkně pronese +zvedne se a nechá si sklouznout ze sebe rozevlátou halenku, pod kterou má ještě dvoudílné plavky+ Jdu si naposled užít koupání. Jdeš taky? +rozeběhne se a skočí ladnou šipku do vody. Ne přes zábradlí do moře, ale do malého sladkovodního bazénu přímo na palubě+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum