Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 04 dub 2013 19:13

+ve spánku si ji k sobě přitáhne a klidně pochrupuje, nohy propletený, a probudí se ráno chvilku po východu slunce, poněkud roztřesenej zimou, ty jeho kosti a kůži koneckonců nemá moc co hřát, a políbí ji na čelo+ Vstávej lásko, musíme odsaď zmizet, než dorazí šermíři. +zašeptá jí do ucha a vtiskne jí pusu na rameno+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 dub 2013 19:27

Hmmnh.... +zamručí cosi, když se vzbudí a pokusí se zavrtat k němu ještě víc, protože jí je taky zima, nakonec teda zamžourá do slunečních paprsků a posadí se+ Tady je furt hezky. Neukradnem si tu věž? +uculí se na Lockeho a prohrábne si vlasy, než začne sbírat oblečení a natahovat ho na sebe, usměje se na něj, když spolu vyjdou ven z věže, tak si zapálí a požitkářsky vyfoukne kouř, když sleduje město v tom raním mlžným oparu, chytne ho za ruku a vydají se spolu ulicemi+ Ukradneš nám něco k snídani? +uculí se na něj prosebně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 dub 2013 19:47

Mám obavu, že toho by si asi všimli. +zazubí se a protáhne si ztuhlý záda, než začne shánět svršky a oblíkat se, město kolem nich pomalu ožívá, lidi rozestavujou krámky a spěchají do práce, a Locke si užívá, že oni dva nikam na spěch nemají a můžou si jen tak vegetit+ A co bys ráda? +zazubí se na ni, ani není potřeba vymejšlet podfuk, ruce má dost rychlý a hbitý, aby tuhle ukrad kus ovoce, támhle ještě horkej koláč, spokojeně se culí a očividně je ve svým živlu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 dub 2013 19:50

No jo, musli by sme to udělat nějak fikaně. +zaculí se na něj a mrkne+ Koláč. Já chci koláč. +poskakuje nadšeně a vezme mu ten koláč, pochopitelně se do něj hned zakousne a jak je horkej, tak si spálí čuňu, tak to tam s otevřenou pusou větrá+ Sakva. +zahuhňá a uculí se na něj+ Ale je dobrej.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 dub 2013 20:11

No výzva je to velká. +přikývne vážně+ Ty znáš nějaký padělatele věží? +zazubí se pobaveně+ Tak na, a fou- pozdě. +zasměje se, jak větrá jak pes na slunci+ Rovnou z pece. +uloupne si kousek, al nejdřív si ho ofouká, než ho sní+ Fuuj, tvarohovej. +zaksichtí se a hladce šlohne i kafe rovnou s konvičkou+ Na, zavlaž si to. +zazubí se a než jí to podá, napije se rovnou z hubičky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 dub 2013 21:00

Tvarohovej je náhodou skvelej. +vyplazne na něj jazyk a ještě si ukousne koláče co už je naštěstí studenej+ A není horký, že ne? +uculi se a opatrně se napije z hrnecku. Pak víc když zjistí že není+ Nemusli by sme padělatelské celou věž stačilo by padělatelské listiny nebo ji vyhrát v kartách.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 dub 2013 21:37

Mně tvaroh nechutná. +ošklíbne se a děsně nenápadně si ukradne povidlovej a s blaženým výrazem ukusuje+ Neboj, ukrad jsem vlažný. +zazubí se+ Vyhrát věž v kartách? +koukne na ni zaujatě a očividně mu to přijde jako báječnej nápad+ Ovšem lidi jako oni nehrajou karty s lidma jako my. To bude vyžadovat parádní převlek. +zasvítí mu oči a už je pro to naprosto nadšenej, skoro jde slyšet, jak mu pracuje mozek+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 dub 2013 21:53

+odmítavé mu zakroutil prstem před obličejem+ Žádný takový Lamoro. Nejdřív se kradou obrazy a pak věž. Nejdřív obrazy. +zasmeje se+ Já mám nejradši boruvkovy koláče. +procházejí chramovou čtvrti a ještě se napije kafe+ Lidí jako my? My e přece všichni lidí co chceme. A každý tak bohatý aby měl věž má určitě nějakou neřesti. A to musíme zjistit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 dub 2013 22:12

No jo, já vím. +zazubí se+ Všechno to mám tady. +poklepe si na čelo+ Ale věž! To by byl pojeb! +zazubí se nadšeně+ Tak příště ti ukradnu borůvkovej. +souhlasí a čapne ji za ruku, jak dochází k chrámu+ Vyšleme průzkumníky. +uculí se+ Aspoň se nebudou furt poflakovat po chrámu. +už si to maluje, a když dojdou ke skrytýmu vchodu, ještě ji opře o zeď a pěkně hluboce políbí, než vlezou dovnitř+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 dub 2013 22:26

+přitáhne ho k sobe když ji liba a polibek mu ještě oplati+ Tak jo. +ptikyvne a vejdou dovnitř+ Ale prosím tě, co budem dwlat s celou věží? +zeptá se se smíchem+ Vy přece máte domov tady. +vejde do kuchyně kde sedí Jean Ten na ne vyvalí oči+ Kde se u Perelanda byli celou noc. +koukne na ne+ Příště aspoň pošlete vzkaz. +uculi se na ně když vidí že je to stejně beznadejny+ K snídani nic nezbylo. Shodli sme se že si to nezaslouzite. +zazubi se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí