Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 01 dub 2013 21:54

To jo, zvenku mu rozhodně nic nehrozí. +usměje se tak napůl, a už nedodá, že proti rozkládání zevnitř žádný opatření nejsou, chvilku musí čekat před komnatama, než z Cappovy kajuty vyleze chlapek s jedním okem a pokývne, že můžou dovnitř+
Lamoro! +zahaleká Cappa, obličej už má poměrně brunátnej, oči zapadlý a podlitý krví, a vypadá, že na židli sotva sedí+ Přinesl jsi mi peníze? +rozhodí rukama, Locke se mírně ukloní a pohledem se radši vyhne portrétu Nazcy v životní velikosti, co si Barsavi masochisticky pověsil na zeď+ Přinesl. +přikývne a položí na stůl měšec s penězma+ Ale jsem tu i kvůli něčemu jinýmu. +chytne Wenai za ruku a přivede ji blíž ke stolu+
Ta tvoje zrzka se vrátila? +zamžourá na ni Cappa nechápavě, Locke to bez mrknutí oka přejde a zavrtí hlavou+ Tohle je Wenai, můj pezon a Pán Parchant. +představí mu ji+ A taky moje holka. +uculí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 dub 2013 22:07

Cappo. +ukloni se mu s jednou rukou na srdci+ Jsem připravena složit přísahu. Lamora. +ukáže na Lockeho+ Už ji má. No tak o tom nepochybuju. +zarechta se hlasite a zamrka na ni+ No já po tobě žádnou chtít nebudu věřím že si tě Lamora ohlida. +podrbe se na tváří a prihne si z číše+ Ale chci něco od tebe Lamoro. +koukne na něj rudyma očima+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 dub 2013 22:32

Ohlídám. +přikývne a tváří se, jakože ji má děsně pod kontrolou+ Ještě dneska ji nechám zapsat do knih. +ujistí ho a trochu se zmateně zamračí, ovšem hned zas vyrovná výraz+ O co jde? Máš moji přísahu a já ji rád dodržím, tak jako vždycky. +přikývne, ale v duchu se děsí, s čím na něj Cappa vyběhne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 dub 2013 22:42

+se zafunenim se zvedne z křesla a dojde k němu+ Locke. +osloví ho otcovsky+ Jmenuju tě svým zástupcem. Měla to byt Nazca ale.... No potřebuju aby ten dvěma pakum někdo radil až tu nebudu. A chci si tě trochu zabehnout. +oznaami mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 dub 2013 23:09

+očima mu poněkud proběhne záchvěv paniky, ale zakryje to co nejpokornějším úsměvem dovede+ To je... neuvěřitelná pocta. +ukloní se trošku+ A co to jako bude obnášet? +zajímá se opatrně+ Se vší úctou, Cappo, nemyslím si, že by si tvoji synové nechali radit od někoho, jako jsem já. Jsem řadovej garrista, a můj gang rozhodně nepatří k největších ani nejbohatším. +ošívá se trošku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 dub 2013 23:15

Ale meles sracky Lamoro. +zavrci+ Neni to žádná po ta a mě je naprosto jasný že máš mozek na svým místě a chytřejší než se odvazujes přiznat. +primhouri na něj oči+ Budeš to muset udělat jinak mě na krku klanovou válku. Synům to vusvetlim. Kdyby sis vzal Nazku bylo by to všechno snazší... +povzdechne si a ztezka si zase sedne do křesla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 dub 2013 23:41

Jak říkáš, Cappo. +přikývne bezvýrazně a v hlavě mu běhá sedm různejch alternativních plánů, z nichž nejmíň tři jsou způsoby, jak nepozorovaně opustit Camorr navždycky, už vidí, jak mu mladý Barsaviové budou po tatíčkově smrti nadšeně naslouchat+ Nějak už se s tím popasujem. +pokrčí rameny+ Ale pro všechny by bylo lepší, kdybys tuhle funkci ještě pár desítek let vykonával ty. +neodpustí si úplně malinký rejpnutí a pokloní se, jakože čeká na propuštění+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 dub 2013 15:24

V to taky doufám. Potřebuju, aby si na tebe zvykli. +koukne na něj, obočí podmračené+ Takže s tím počítej. +ještě se koukne na Wenai+ Tebe tady vítám. Jsem rád, že se Lamora konečně posunul kousek dál. +zazubí se na ně+ Tak plavte. +mávne rukou a tím je jakože odvelí pryč+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 dub 2013 16:58

Jistě. +přikývne, ale v duchu dost pochybuje, že by taková situace někdy mohla nastat, zamumlá pár slov na rozloučenou a vypoklonkuje ze dveří, podmračeně čapne Wenai za ruku a dojdou do nějaký místnosti, kde si chlápek s brejličkama zapíše její jméno a donutí ji otisknout palec do knihy, a pak ji co nejrychlejc vyvede pryč z lodi do uliček+ No. +koukne na ni, když jsou v dostatečný vzdálenosti od Hrobu+ Tak to je teda průser. +koukne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 dub 2013 20:22

+po cestě si snaží sundat inkoust z prstu tak že si ho otira do kalhot a olizuje+ Cože? +koukne zmatené na Lockeho a když ji to dojde tak mu prostě musí dat pusu+ Takže ty nechceš bejt sedá eminence kralujiciho Cappy ani jeho nástupců? Locke... Musím říct že jsem řada. Byl by to skvelej kariérní postup ale... Mám tě řada obycejnyho. +usměje se na něj a sevřel jeho ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí