od Remus Lupin » 04 dub 2013 11:14
Remus: Dlouhé přípravy se vyplatily...*mrkne na ni*hm..já zas něco vymyslím...*pohladí ji po zádech, jak tady za něj lobbuje a dosnídá*
Johnson: Není zač...*mávne rukou* Máme jich tady víc, než bych byl rád...a každé číslo větší než nula se mi opravdu nelíbí. *přikyvuje* to už jsem zjistil...i proto jsme se tak rychle domluvili.*dopije čaj*Výborně, výborně...tak si prozatím můžete nechat věci u mě v kanceláři a vyrazíme....*zvedne se a vede je do kanceláře, po cestě odloží v kuchyňce zbytky jídla* tak, tady to bude v bezpečí, hlavně před opicema, jsou to strašné zlodějky....*poznamená a Remusovi zacuká v obličeji* jo, to už jsme zjistili, že mají nenechavé packy...*a když se na něj Johnson podívá s vytaženým obočím, tak jen mávne rukou* tak jo...támhle jsou bedny s vysílačkama a výbavou, ty vezmem do auta...džíp stojí dole...Styx, buďte tak hodná a zamykejte za námi....*podá ji svazek klíčů, sám lapne bednu, druhou vezme Remus a nesou to džípu, tam už čeká pomocník, pro změnu černoch, nebo spíš mulat a rozhodně né Masaj:D, otevře jim džípa, aby chlapi mohli naložit bedny*Tohle je Luke...pojede s námi, ví, kde teď leopardi jsou...*vysvětlí s hlavou zabořenou v kufru, jak tam ukládá uspávací pušky a obojky...* Tak nasedat....nevykradou nás?*zazubí se na Styx, když si od ní bere zpátky klíče*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-