Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 31 bře 2013 17:54

Taky mám někdy takovej pocit, musím na to furt myslet, dokud to prostě neukradnu. +zazubí se+ Tak ukaž, co z toho vyčtem. +vezme si ten obraz, co namalovala, opatrně ho tam opře, aby se neumazali, a kouká, co z toho jako jen tak by vočko dokáže vyčíst, aby to pak uměl+ Tak poznám, že to je olej na plátně. +zasměje se+ Co ještě se dá poznat? Jak třeba zjistím, cos použila za štětce? +koukne na ni a jednou rukou ji lehce hladí po bedrech+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 bře 2013 21:53

+usměje se na něj, ja to tam zkouší+ No... na štětce už to musíš mít v oku. +usoudí+ Tohle. +ukáže na čáry ve stínech na jeho těle, jako na obrazu+ Je dělané kulatým štětcem. Plochy se obecně líp zaplňují tím plochým. +ukáže na pozadí kolem jeho těla+ Podle sklonu tahů štětce je možné poznat, jestli je to pravák, nebo levák, ale u některých maleb to poznat nejde. Třeba u těch, kde nevidíš tahy stětce. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 bře 2013 22:52

Tak jo. +kouká na to se svraštěným čelem, a vypadá poněkud na pochybách, ještě tam rozebírá pár technickejch detailů a koukne do nějakejch knih, a pak je zaklapne, odloží, a dá jí pusu na rameno+ Taky bych tě měl odvýzt ukázat Capovi. +vzpomene si+ Všichni garristi mají povinnost nahlásit nový příslušníky svejch gangů, k zápisu, aby si Capa mohl spočítat svůj desátek z lupu. +vysvětluje+ Vidělas už někdy Plovoucí hrob? +koukne na ni s úsměvem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 bře 2013 23:21

Jako Capovi Brasavimu? +hvízdne uznale+ No, tak to bys mě měl nechat zapsat. +uculí se na něj+ Aby ste ze mě mohli odvádět daně a vůbec. +zasměje se+ O těch obrazech mu hádám říkat nebudem. +koukne na něj tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 bře 2013 23:40

No, přesně tomu. +přikývne+ Teda stačilo by nechat tě zapsat do jeho knih, ale já se rád chlubím, takže budeš muset jít se mnou. +zazubí se na ni+ Ne, o tom se rozhodně zmiňovat nebudem. +přikývne+ Kdyby se ptal, tak děláme pořád tu samou drobnou práci, obíráme lidi na tržištích, a tak. +usměje se+ Myslíš, že je potřeba vymýšlet ti nějakou krycí historku? +koukne na ni pochybovačně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 bře 2013 23:57

+taky se zasměje+ Dobře, tak já tam s tebou půjdu a budu reprezentativní. +přikývne souhlasně+ Krycí historku? Myslím, že ne. Ale nějaký fakta by jsme si ujasnit měli, kde sme se potkali a co tu vlastně dělám. Kromě toho teda, že s tebou neustále souložím a tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 dub 2013 00:26

Tak jo. +uculí se spokojeně, že jsou teda domluvený+ Náhodou, to je úplně bezvadná pracovní náplň! +zazubí se na ni a pohladí ji po stehně+ No asi bych se úplně nešířil o tom, že dokážeš přecházet mezi světama a brát lidi s sebou. +pousměje se+ Můžem tvrdit, že jsi z nějakýho vzdálenýho města, o kterým tady nikdo nic moc neví. +rozmejšlí to+ A jinak bych se držel pravdy co nejvíc to půjde, ať se do toho moc nezamotáme. Řekněme... že jsi sem přijela na lodi a já tě potkal v přístavu, když jsem obíral nějaký námořníky, tys podlehla mýmu neodolatelnýmu šarmu a zůstalas tu. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 dub 2013 00:49

Tvýmu šarmu. +přikývne s pochopením+ Tak to jo. +usměje se na něj a políbí ho+ A kdy máš v plánu za cappou jít? V noci, předpokládám, že jindy neúřaduje. +sedne si do křesla a zapálí si cigárko a kouká kolem, jak se slunce kloní k obzoru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 dub 2013 01:23

+oplatí jí polibek a pohladí ji po zádech+ Jedině v noci. +přikývne+ Ale když přijdem brzo po setmění bude ještě šance, že ho zastihnem jenom připitýho. Děsně pije, od tý doby, co se stalo to s Nazcou. Kolem půlnoci převezmou úřad jeho synové, a těm bych tě radši neukazoval, oba jsou děsně na holky. +zazubí se+ Když půjdem teď, stihnem si ještě ukradnout večeři. +uculí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 dub 2013 02:00

Pije? +zeptá se se skousnutým rtem+ Je to s ním špatný, jako hodně? No tak radši vyrazíme, nechci zůstat o hladu. +usměje se na něj+ Mám chuť na karí, nebo nudle. Něco takovýho. +seběhne s ním po schodech zpátky do sklepení chrámu a převleče se do města+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí