od Remus Lupin » 31 bře 2013 11:27
+utíká za Remusem, jak ji popadne za ruku a je fakt ráda, když mají konečně vesnici i hluk oslav daleko za zády+ Už jsem se bála, že se ze mně stane masajská nevěsta +zachichotá se zadýchaně a otočí se, jestli je nepronásledují nějací válečníci, ale naštěstí je všude klid+ Občas se vyskytne něco nepředvídatelného. Ale jsem ráda, žes mě nedal tomu divochovi +ovine ruce kolem Remusova pasu a políbí ho+ Měli bychom si rychle najít nějaké přístřeší, než si nás všimne nějaká hladová šelma. Pro dnešek už jsme zažili dost dobrodružství +uculí se, ale myslí to naprosto vážně+
Nepředvídatelného klidně...ale co bych si počkal s krávama?*uchechtává se a pak opětuje polibek* hm, to je fakt...ale na strom dneska nelezu...*poodejdou ještě dál, aby náhodou nepadli zas do nějaké vsi, nakonec najdou místo, které se zdá odlehlé, obehnané trnitou buší, aby se za nima zvířata a jiní nedostali, zahrabe v báglu a vytáhne plachty na stan, který kouzlem v té tmě jakž tak postaví, aby na ně nemohl hmyz* zítra budeme bydlet líp...slibuju...*mrkne na ni*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-