Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 29 bře 2013 02:07

+poněkud překvapeně se probere z deliriózního stavu, když tak najednou všechno položí+ Už je to hotový? +zajímá se, a když ho políbí, tiše jí vydechne do rtů a polibek jí oplatí, jazykem jí vyjde vstříc a líbá ji pomalu, neuspěchaně a dlouze, dokud není úplně bez dechu, a prsty se jí jemně probírá ve vlasech, a když se od něj odlepí, usměje se na ni tím svým způsobem, palcem jí setře červenou šmouhu na bradě a nemá potřebu říkat vůbec nic+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 bře 2013 02:18

Ještě ne. +usměje se a zavrtí hlavou a pokračuje v líbání, než se uspokojí, udělá mu fleka na nose a vrátí se k plátnu. Není nijak velký a je jasný, že zachvíli to bude hotový. Usmívá ze na něj zpoza barev a vevnitř je klidná a je to vůbec hezký+ Už to je hotový. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 bře 2013 02:42

+poněkud neochotně ji pustí a vrátí se ke sledování toho, jak spokojená vypadá při malování, a když ho vytrhne ze zamyšlení, zvedne se a jde se kouknout, postaví se za ni a zezadu ji obejme, a přes rameno jí kouká na plátno+ Páni, to jsem takhle pěknej? +uculí se, je mu jasný, že se nesnažila o fotografickou přesnost, ale i tak mu to, jak ho nakreslila, připadá hrozně pěkný a takový osobní, nenápadně zkontroluje, jestli mu nikde neubrala, a dá jí zezadu pusu na krk+ Je to krásný, zlato. +usměje se jí do kůže+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 bře 2013 03:08

+usměje se+ Doopravdy seš mnohem, mnohem hezčí. +otočí se mu v náručí a obejme ho+ Nikde jsem ti neubrala, ne? +šibalsky se usměje a políbí ho+ Ještě potřebuju sklad na namalovaný věci. Zachvíli toho bude kupa. +prohrábne mu vlasy+ Nevadí ti, když tě budu kreslit? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 bře 2013 03:35

+uculí se a obejme ji kolem pasu+ Proporčně jsem naprosto spokojenej. +zazubí se, pohladí ji po zadku a vtiskne jí pusu na rty+ Ten uděláme radši vevnitř, ne? Tam to bude víc schovaný, kdyby třeba pršelo. Je tu spousta vyklizenejch místností. +navrhne s úsměvem+ Ještě? Já myslel, že už jsi mě nakreslila. +usměje se, ale je mu to jedno, vrátí se zpátky do svýho křesla, vezme si nějakou knihu a pustí se do studia, občas k ní zvedne oči a usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 bře 2013 03:43

+zasměje se+ Ne hned. +sundá plátno ze stojanu a opatrně ho opře o stěnu+ Zase někdy, ale nemusíš mi sedět modelem, tvoje tělo znám dost dobře. +přijde k němu a vezme mu knížku, zběžně koukne na obal+ Umění milovat? +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 bře 2013 04:24

Jasně, že mi to nevadí. +usměje se a oblíkne si aspoň kalhoty, aby tam neběhal s holým zadkem+ A klidně ti budu sedět, líbí se mi na tebe přitom koukat. +uculí se+ Malovalas někdy sebe? +zajímá se, protože nějakej takovej autoportrét by fakt rád viděl+ No jo. +zazubí se na tu knihu+ Nanosili jsme jich sem pár kdybys chtěla malovat třeba zátiší, vybírali jsme spíš podle velikostí a vazby než podle obsahu. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 bře 2013 16:50

+se smíchem pokývá hlavou+ Malovala jsem sebe hodněkrát a málokdy to stálo za to. Učila jsem se na tom portrét a tak. +mávne nad tím rukou+ Jasný. +uculí se na tu knížku+ Na zátiší taky určitě dojde. +přikývne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 bře 2013 17:56

+posadí si ji na klín a obejme ji kolem pasu+ A co maluješ nejradši? Portréty? +zajímá se, protože se mu líbí, jak nadšeně o tom dovede vyprávět+ Víš, mohla bys ty obrazy prodávat. +navrhne jí+ Až už nebudeš doňa Flamelová, a tak. Asi bys na tom ze začátku moc nevydělala, ale já bych řek, že by to lidi kupovali. +usměje se+ Mohla by sis zařídit malinkej obchůdek v Malířský ulici a vystavovat ve výloze. +uculí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 bře 2013 13:22

Já nevim, asi všechno. Nejradši maluju cokoliv, co mám už dlouho v hlavě. Je to takovej pocit, že tě něco jakože napadne, že to by byl super obraz a nedá ti to pokoj, dokud to nenamaluješ. +usměje se na něj+ Prodávat to? +vykulí na něj oči+ To asi ne... +zaksichtí se nerozhodně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí