Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 26 bře 2013 21:41

+opře si čelo o její rameno a se zavřenýma očima prudce oddychuje, a krouživě ji hladí po bedrech+ U všech Bohů. +vydechne potom a zazubí se na ni+ Teda Kůstko, kde se to v tobě bere? +zasměje se a dá jí pusu, a rozhodně nevypadá, že by ji ze sebe chtěl nějak brzo sundat, něžně jí sklouzne rty po křivce krku až na rameno a vtiskne jí polibek na ten cucflek, co jí tam umělecky vytvořil+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 bře 2013 21:54

+usměje se na něj a prohrábne mu vlasy+ Já mám vždycky zásobu vášně pro všechny případy, kdyby náhodou. +mrkne na něj+ Tys mi udělal cucflek! +udiveně a s hraným pobouřením si koukne na rameno+ Jak to vysvětlím vévodkyni co? +zeptá se ho+ Drahá doňo Flamelová, proč máte na fameni modřinu, snad jsme neutrpěla po cestě nějakou újmu? +napodobí hraběnčin hlas a pak si i sama odpoví+ Ale nikoliv, vévodkyně. Jen se na mě vrhnul jistý znalec obrazů a prováděl se mnou nemravnosti. +zahihňá se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 bře 2013 22:26

To je dobře, protože takový případy by mohly klidně nastávat častějc. +zazubí se rošťácky+ A parádní! +souhlasí spokojeně a obhlíží svoje dílo+ Takovej hezky souměrnej, skoro dofialova. +uculí se+ budeš si muset vzít šálku, zlato. Nebo šaty ke krku. Nebo ti to zalepíme a můžeš tvrdit, že tě přepad upír! +rozsvítí se mu oči+ To jí nemůžeš říct, ještě by vévodkyně po tom sexy znalci vyjela. +zavrtí hlavou+ Už takhle budu muset potlačovat svůj přirozený šarm, abych ji moc neokouzlil. +povzdychne si tragicky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 bře 2013 22:45

+pokýve hlavou+ Zhruba každou půlhodinu by bylo tak akorát. +zazubí se na něj+ V šatech ke krku budu vypadat jak jeptiška. +zasměje se+ To je strašný úděl, mít takový šarm, že pred tebou ženský omdlívat. +pokývá strašně vážně hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 bře 2013 23:13

No, možná i častějc. +přikývne vážně+ Ale děsně sexy jeptiška! +zvedne prst+ Třeba by se to vévodkyni líbilo, že seš taková cudná a tradiční, chápeš. +pokrčí rameny a zazubí se+ To jo, nesu to břímě už tolik let, ale furt jsem si nezvyknul. +povzdychne si tragicky a sklouzne jí dlaní po zádech+ Ty Kůstko, kdy máš narozeniny? +napadne ho najednou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 bře 2013 23:28

Já? Cudná a tradiční, jo? To bude chtít fakt velkej hereckej výkon. +zasměje se+ No teď už si teda zvykat nebudeš. +zašermuje mu rezolutně prstem před nosem+ Jinak to nebude moc pěkný. +oznámí mu+ Já? Narozeniny? Dostanu dárek? No přece každej tejden, v pátek mám narozeniny. +přikyvuje věrohodně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 bře 2013 00:16

Jo? Co se bude dít? +culí se na ni zvědavě+ Možná dostaneš. +přikývne děsně tajemně+ Každej pátek? Sakra holka, ty se prodražíš. +zazubí se+ Já třeba narozeniny nemám. +vysvětlí jí totiž+ Teda někdy jsem asi nějaký měl, ale to jsem byl moc malej a nepamatuju si to. +pokrčí rameny+ Otec Okov slavil naše narozeniny jako výročí dne, kdy jsme k němu přišli. Ale dárky jsme si museli ukradnout. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 bře 2013 00:46

To nechceš vědět. +odtuší a políbí ho+ Ty nemáš narozeniny? Jak to? A kdy to teda slavíš? No přece to musíš slavit, to není ono, když nemáš narozky, co bys mohl slavit. +kouká na něj nechápavě+ Kdy jsi přišel k Otci Okovovi? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 bře 2013 01:14

Byly by zápasy v bahně? +sonduje opatrně a taky ji políbí+ No nepamatuju si, kdy je mám. Přišel jsem sem v létě. Na tvůj kalendář by to vycházelo na sedmýho července. +spočítá to rychle a pyšně na ni koukne, že si to furt pamatuje z doby, kdy hrál ženicha+ A teď ty. +pohladí ji po rameni+ Neboj, já nikomu neřeknu, jak seš stará. +zazubí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 bře 2013 13:00

+podívá se stylem jestli si myslí, že kdyby jí byl nevěrnej, tak by následovali zápasy v bahně a ne, že by mu utrhla koule a nakrmila s nima kozy, ale dál to nerozebírá+ Sedmího července? +usměje se+ Dobře, napíšu si to do kalendáře, abych na to nezapoměla. Já je mám šestadvacátýho srpna. +řekne mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí