Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Tony Dolohov » 19 bře 2013 17:00

+sebere obálku a schová si ji do vnitřní kapsy hábitu+ Takový obchod se mi líbí +usměje se spokojeně a pak se zvedne, ani se tentokrát nezdržuje s objednáním pití+ Těšilo mně, pane Carabasi +pevně mu stiskne ruku a vzdálí se+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Markýz de Carabas » 19 bře 2013 18:09

+spokojeně se usměje a taky mu stiskne ruku na rozloučenou, pak se zase posadí a čeká, trpělivě, jen popíjí víno, balíček před sebou+
Jsem velmi zaneprázdněný muž. Musím zařizovat věci. A lidi.
Markýz de Carabas

Příspěvekod Dorian » 19 bře 2013 22:06

+Když se za Tonym zavřou dveře, ještě chvíli sedí na místě, nespěchá, kdyby si to náhodou rozmyslel. Až pak se zvedne a shodí si z hlavy kápi, která mu až doteď zakrývala obličej. Přijde ke Carabasovi.+ Budu hádat, čekáte tady na mě. +řekne bez úvodu a postaví se k baru vedle něj.+
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 19 bře 2013 22:23

+usměje se na něj a prikyvne+ Přesně tak. Navíc tu mají docela ucházející víno. +pozvedbe sklenku a napijee se+ Mám co chcete. +položí roztazene prsty na balíček a poposune ho kousek k němu. Ruku ale z balíčku nesunda+
Markýz de Carabas

Příspěvekod Dorian » 25 bře 2013 20:06

+Očima sleduje balíček lačným pohledem, no ruku po něm nenatáhne, Ne, dokud si ho Carabas pořád drží.+ Zdá se, že ano. Jak mám ale vědět, že je to to, co potřebuji? +zeptá se a nedůvěřivě koukne Carabasovi do očí.+
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 25 bře 2013 20:22

+velmi rozčarovaně se na něj podívá, jako že jemu někdo nevěří, načež vykouzlí na tváři výraz neskutečného ublížení+ No pokud mi nevěříte, tak to se budete muset podívat. +prozradí mu a nakonec ruku z toho balíčku sundá+
Markýz de Carabas

Příspěvekod Dorian » 25 bře 2013 20:45

Život mě naučil, abych byl za každých okolností opatrný. Není to nic konkrétně proti vám. +Řekne, když vidí Carabasův ublížený pohled. Opět koukne na balíček, když z něj markýz ruku sundá a jen stěží zakrývá vzrušení, které se ho zmocňuje. Že by po těch dlouhých letech předci jenom našel lék? No nechce vypadat příliš horlivě, aby ještě Carabas nezvedl cenu. Lhostejně si balíček vezme a otevře ho.... (a najde tam co?)+
Dorian
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2013 22:49

(je tam kniha s návodem a popisem, jak na nesmrtelnost pomocí meditací ala tibetskej mnich)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Dorian » 29 bře 2013 10:26

(Dorian a meditace? :pii :D )
+Vezme knihu a prohlíží si ji.... asi je na něm vidět, že čekal něco velkolepějšího....+ Jak můžu vědět, že to opravdu funguje? +podívá se na něj se značnou dávkou nedůvěry.+
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 31 bře 2013 22:10

+Dorianův nedůvěřivý tón naprosto ignoruje a zamává nad tím rukou+ Teď vaše část dohody. +oznámí mu+ Touha, Desire, možná jsi o ní už slyšel, jedna z rodu věčných zrovna pracuje v baru v hotelu, má velmi speciální krev. Jdi za ní, ona ti ji dá. Stačí troška. +podá mu malou skleněnou lahvičku+
Markýz de Carabas

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern