Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Jacob Downly » 23 bře 2013 20:56

+zasměje se+ Myslím, že už se nemůžou dočkat+ Vezmu si druhý fotoaparát, je na noc lepší. +přikývne, ještě ji k sobě přitáhne a neodolá, aby ji alespoň nepolíbil+ Díky za nádherný den, nádherná. +zašeptá a pohladí ji po tváři než Styx zmizí v podpalubí+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 bře 2013 21:53

+příprava jí trvá trochu déle, než je spokojená s výsledkem a pak se vrátí zpátky za Jacobem, který už se mezitím určitě stihl taky připravit (nebyla by nějaká fotečka, prosím?)+ Omlouvám se, že jsi musel tak dlouho čekat, ale převlékala jsem se aspoň desetkrát, abych tolik neprovokovala +usměje se na něj a políbí ho jako omluvu za to čekání+ Tak můžeme jít, už se nemůžu dočkat. http://images8.yandy.com/Products/ES-4121-E.jpg
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 24 bře 2013 18:43

(neprovokovala? to bych chtěla vidět provokativní šaty :D)

+obleče se a vyjde na palubu, jestli tam už Styx není, což není, tak začne štelovat foťák a udělá pár fotek nočního přístavu, aby zjistil, jaké je světlo a jakou clonu má nastavit. Když Styx vyjde z podpalubí, tak nachvíli zapomene dýchat+ Ah... +dostane ze sebe jenom a chvíli z ní nemůže spustit oči+ Jsi nádherná, vážně. +usměje se na ni a natáhne k ní ruku, chytne ji a políbí, prostě nemůže odolat tomu se jí nedostknout+

Obrázek
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 bře 2013 19:56

( :D )

+když vidí Jacobův výraz, hodně ji potěší, že její snaha okouzlit ho nevyšla nazmar. Dojde k němu a nastaví mu tvář k polibku+ Díky... chtěla jsem se ti dnes večer líbit +usměje se na něj a chytne ho za obě ruce+ Tak můžeme jít. Jen mě budeš muset držet, abych v těch podpatcích vůbec slezla po tom žebříku dolů +usměje se vesele+

(krásná fotka! :Love Moc díky. Můžeš i častěji ;) )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 25 bře 2013 14:13

Já se obávám, že ty by ses mi líbila ve všem. +usměje se na ni a nabídne jí loket+ Pomůžu ti. +jak slíbí, tak i udělá a bezpečně ji dostane až na břeh, držíc ji za pas+ Rád bych se šel podívat do jednoho baru na pobřeží. Známý fotograf říkal, že je jako z filmu. +usměje se a vede ji, držíc ji za loket, tím směrem, po očku si ji pořád prohlíží v těch nádherných šatech na jejím nádherném těle+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2013 17:29

Výběr podniku nechám zcela na tobě, nechám se ráda překvapit +zavěsí se mu do ramene a procházejí se po molu+ Bar jako z filmového plátna? Tak na ten jsem opravdu zvědavá +řekne nadšeně a nechá se vést+ Vlastně je mnohem lepší zůstat na pobřeží, aspoň to nebudeme mít daleko k lodi, kdybych to trochu přehnala s pitím +zavtipkuje se smíchem, ale nemá v plánu se opít, chce mít sama sebe pod kontrolou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 25 bře 2013 20:07

+usměje se a jako gentleman vstoupí do baru první a podrží jí dveře, než jí zasse nabídne loket+ Máš v plánu to přehnat s pitím? +zasměje se pobaveně+ Nemyslím, že ty by ses potřebovala posilovat alkoholem, jsi silná žena. +číšník jí podrží židli a Jacob se usadí sám+ Na co máš chuť? +zeptá se jí se zájmem+

http://www.setthescene.co.za/images/setdesign/ricksbarcasablanca/pic01.jpg
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2013 20:52

+posadí se ke stolu a pak se decentně rozhlédne po baru+ Je to tady opravdu krásné. Luxusní, přitom intimní +pousměje se spokojená s výběrem+ Mám v plánu to právě nepřehnat. Ale člověk míní a příležitost mění +pokrčí s tajemným úsměvem rameny+ Na co mám chuť? +zamyslí se a pak řekne naprosto vážně+ Na Sex on the beach +cuknou jí koutky rtů+ Drink... pochopitelně.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 25 bře 2013 22:35

+při jejím popíchnutí o sexu na pláži se musí pousmát a neodolá tomu, aby si ji na té pláži představil zcela bez šatů oděnou jen do vánku a mořské pěny+ Já si dám whisky, žádnou sodu, jen led. +kývne na číšníka a ten odhopká+ Pověz mi něco o sobě, moc rád tě poslouchám. +usměje se na ni+ Třeba něco, co máš ráda.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2013 23:08

Už jsem ti o sobě řekla snad všechno +mrkne na něj s úsměvem+ Co mám ráda? +chvíli přemýšlí+ Ode dneška tantrickou masáž +zasměje se tiše+ No, možná jsem ti ještě neřekla, že miluji jízdu na koni a lov. A taky si ráda huntuji tělo v dojo. Baví mně pronikat do tajů bojových umění, je to fascinující. Mám na to skvělého učitele. A na to navazuje další moje vášeň pro chladné zbraně a umění ovládat je. Možná se ti budu zdát trochu divná, že se nevěnuji vyšívání nebo hodinám tance jako každá slušně vychovaná aristokratka. Ale na tohle já opravdu nejsem +uculí se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum