Obývací pokoj

Obydlí yohannky

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Engel » 24 bře 2013 03:05

Naštvanej? Já? Proč prosímtě? +zapne kabelu tak, že ten zip málem urve, otočí se k ní s ne moc milým výrazem+ Mám k tomu snad nějakej důvod?! +sáhne do peněženky a podá jí vizitku hotelu+ Zimmer 14.
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 24 bře 2013 12:21

ty mi totiž vůbec nerozumíš! a to tiještě povídám jak tě miluju. Su blbá! Se nepoučim za ty leta a nepoučim! +dupne si+ fajn, díky +vytrhne mu vizitku z ruky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 25 bře 2013 13:31

Evidentně ne! To povídáš, ale myslíš to aji vážně, nebo jsou to jenom kecy?! +podívá se na ni trochu výhružně+ Když někoho někdo miluje, vypadá to totiž jinak, puso!
Engel
Člověk

Příspěvekod Engel » 26 bře 2013 16:28

Ale teď když dovolíte...+vymaní se jim trochu z postele a tygra položí vedle sebe+ jednak umírám hlady +podívá se na yohannku, že by s tím jako měla něco udělat+ a musím do koupelny...+odskočí si, cestou si sebere boxerky a triko a když už tam je, tak si dá sprchu, takže zpátky dojde hezky voňavej a s mokrýma vlasama+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 26 bře 2013 22:19

to teda nevim jestli dovolíme +zašklebí se a tulí si tygře+ hlady.. no to je sice pěkný, ale já jsem za á nahá, a za bé kuchyň je moc daleko a za cé.. tady je moc dobře! +hoví si v postýlce, ale aby se neřeklo, tak se netáhne do šuflete a vytáhne bonboniéru a balíček pistácií+ hele nemáš toho na sobě trochu moc? +vykoukne z pod duchny, jak marek vyleze z koupelny+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 27 bře 2013 13:04

ty seš ale lemra! +směje se+ víš co? +sehne se k ní, že ju celou okape vodou a dá jí pusinku+ já si pro to jídlo skočím sám. a mám ti donést jogurt? +sebere jí čokoládovej bonbon+ jak trochu moc? máš tu zimu! trochu přitopím... (my tu máme 17...)
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 27 bře 2013 15:12

+dá mu pusinku a pohladí ho po vláskách+ já chcu rohlík s máslem a šunčičkou +udělá oči+ ale vrať se rychle, jo? Je mi tu samotné děsně smutno! nojoo zimu.. a ty seš studenej z té vody! +stahuje si ho k sobě+ brrrrr (no to brrr teda!)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 28 bře 2013 01:35

Líná a ještě rozmazlená! +zakroutí hlavou+ To se teprve uvidí! Heey, takhle se dnes už nenajíme! +okousne jí rtík, odtrhne se od ní a sdupe to dolů no za deset minut je zase zpátky i s tácem s krásně vonícím kafem pro ně dva, miskou konzervy pro tygře a obloženýma rohlíkama+ tááák, aneb jak se ze zabijáka stala hospodyňka! +sedne si k nim+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 28 bře 2013 11:36

tsss.. spíš milááá +skočí si zatím do sprchy a oblíkne si kalhotky a nějakou košilku průsvitnou a uuž je zas v posteli, než to donese+ no to teda! šikovná hospodyňka! +obejme ho maxitulivě a mufá mu rameno+ a umí hezky řešit krizový situace +uculí se+ takhle to nikdo neumí... +no je na něho za to taková hodňounká úplně+ jsem fakt myslela že odejdeš.. a bude to konec +mroukne+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 28 bře 2013 15:10

+Samolibě se uculí, že jak jinak, on je nej boss+ Přesně tak, kotě. +dá jí pusinku a omufne jí krček a nenápadně ju očumuje jak je v té sexy košilce+ Ham..+dává jí kousnout+ No...+stylem,ž e je to dost možný+ Musíš si rozmyslet jak chceš fungovat. Buď ti budu věřit a budu s tebou spát a budem fungovat jako pár, nebo... +podívá se na ni+ Kvůli sexu nemusím dávat v šanc svůj život tím, že ti budu věřit, já si myslel, že je to něco víc.
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček