od Syriana Spinnel » 10 dub 2023 19:37
SYR: +sejde dolů pár vteřin po atomovce zvaná Sorin a vidí, že to tam vypadá... no, nutno dodat že Dave se snaží co může.+ Ale ale ale, jestli pak to nejsou moje nejvíc oblíbený kámošky na světě +culí se a rovnou popadne Zoe do náručí, a Davovi trochu ulehčí.+ Přátelé, neříkejte to doma, ale kokain nemáme. Ale kokina jo. Vzhůru útokem na kuchyň, kde jsou ve druhém šuplíku. +spiklenecky mrkne na Sofii, která se tam hned řítí se Sorinem, který už je zase chlupaté vlčí mrně.+
DAVE: +vypadá, že se mu fakt ulevilo.+ Kokain jsou konina?
S: No jo, co sis myslel? +směje se.+
D: No já nevím, co jí doma dávají, musím se Vicky zeptat. +Protáhne se.+ Na au pair už jsem asi starej.
S: hele, ber to tak, nejsou tvoje, můžeš je kdykoliv vrátit. +z kuchyně je slyšet docela rambajs, ale taky jsou tam kolem samý vlci, takže se nemůže nic stát.+ Jééé, bajky barda Beedleho. Jsi mohl říct, mohla jsem ti půjčit jedno z ranných vydání, líbí se ti?
D: +Vezme do ruky knížku a nalistuje příběh tří bratří.+ Ty Syr, jsou to jenom pohádky, že jo?
S: +Se na něj tak jako zadívá, a rozhodne se mu říct pravdu.+ No vlastně... +Pohladí rukou znak relikvií.+ Relikvie existují, nebo existovaly. Proč se ptáš?
D: +Zkousne si ret, protože to úplně nečekal.+ Hele, možná to nic neznamená a Sofi je malá, ale... Jeden tvůj přítel, co není úplně přítel, má prý ten šutr. +Pokrčí rameny.+
S: +se otočí od knihy trochu rychleji než by měla a zadívá se na Davea, v hlavě jí to šrotuje. Samozřejmě je jí jasné, o kom je řeč.+ i kdyby to byla pravda, tak je to jedno. Ten kámen sám o sobě dokáže jen jeho vlastníka přivést k smrti, protože se usouží po blízkých, které ztratil, a které jsou jen ztrápeným stínem své původní existence. Nedělej si starosti.
D: +Tak jo, když to říká Syr tak je to pravda, vycítil by kdyby nebyla. Takže si oddechne.+ Ok. hele asi zavolám Vicky, že už je čas? a zajdu zkontrolovat ty kokainové lupiče... +a taky tak udělá+.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me