Obývací pokoj - největší pokoj v domě

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývací pokoj - největší pokoj v domě

Příspěvekod Syriana Spinnel » 27 bře 2023 19:00

+on to jako opruz nevidí, spis chvilka klidu před malou terorizujici chlupatou koulí+ správně, Jediové jsou hodní a pomáhají mamince a co říká velký táta, to je naprostá pravda +přílivem děsně vážně a polechtá Zo na břiše a pak zákeřně na nozicce+. No jenomže, Zoe je ještě malá a představ si, že by se do toho pláště zamotala a pak někde usnula, už by ji nikdy nikdo nenašel. +Pak se na ni zakouká a přitáhne si je obě do náručí+. Já bych asi nejvíc chtěl hůlku, protože pak bych se nemusel bát, že mě někdo v tomto domě zakouzlí. +Něco na tom co říkala Sofi ho však zaujalo,+ Sof, kdo by se zlobil? +zeptá se zvědavě+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2023 19:08

Můj táta je nejmocnější Džedáj. +řekne mu děsně tajně+ ale je v utajení. +dodá vážně, zatímco skládá legový panenky do x-wingů, aby mohli letět do vesmírný bitvy+ Já bysem ji dycky našla, ona v noci chrápe. +zazubí se na něj a Zoe se chichotá a uhýbá před ním+ Ale mohli bysme dělat z pláště bunkr! neviditelnej! +zasvítí jí oči, a už si představuje, jak by si tam schovala čokoládu+ já budu mít taky hůlku, až budu velká. A pojedu do Bradavic, víš? +posadí se mu na klín+ No, Žejt. On je mamky kamarád, ale sou pohádaný. +sdělí mu důvěrně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 bře 2023 12:29

DAVE +Spiklenecky se k ní nakloní a děsně potichu šeptá+ tak to nikomu nesmíme říct. Když ale bude potřebovat, tak já umím pilotovat vesmírný lodě..+ tak ty prý chrápeš skřítku +koukne vážně na Zoe a ta se směje tak až zachrochtne.+ No ale neviditelnej bunkr, to já bych tě už nikdy nenašel.+ To tam budeš i s Vicky a Brianem potom, že jo? To bude strááášně bezvadný, +popadne miniprcka, posadí ji a zatímco jí obouvá obě ponožky, nenápadně pokračuje s výslechem.+ To víš, to se tak občas dospělákům stává, ale pak se vždycky udobřejí. To se Jade má, že má takový supr šutrák, i když já bych stejně asi taky radši měl hůlku.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2023 18:47

jo, je to tajemství. +zazubí se na něj nevinně+ juuu, jako Anakin! +vykulí na něj ty velký modrý oči nábožně+ Jooo Bajn! +zaraduje se Zoe, protože Brian je její oblíbenec, a k jeho zoufalství se na něj pokaždý pověsí, a trochu sebou šije, takže navlíct jí ponožky není vůbec jednoduchý+
No, je to pičus. +přikývne moudře Sophi, kdoví, kde to asi slyšela+ jo já taky. +souhlasí s ním rozhodně+ Tak mu ho necháme. +pokrčí rameny+ pustíme si kokain? +uculí se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 dub 2023 18:33

DAVE: +Zrovna vzdá marný boj s navlíkáním ponožky malé Zoe a chce využít chvilky k tomu, že se v klidu napije. No pak ale Sofi vypálí tu píčusovkou atomovku, a vše co měl Dave v puse vyprskne v teatrální fontáně ven+ eh! Sof! +vykulí na ni oči.+ tohle radši před mámou neříkej, to je... +na chvilku se zamyslí+ to je strašně tajný kód, který se nesmí říkat nahlas. +No sotva se zpamatuje z jednoho vykulí oči znovu. Občas mu ten mozek ty dětský záhadný slova prostě přeložit nedokáže.+ Ale jo, kokain bych si dal, co by ne. +Pokrčí nakonec rameny, a zrovna v tu chvíli se přiřítí jeho malé chlupaté princátko, teda tentokrát nechlupaté, a to teprve vypukne zábava. Až by z toho jednoho vlka brzo kleplo.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 dub 2023 19:37

SYR: +sejde dolů pár vteřin po atomovce zvaná Sorin a vidí, že to tam vypadá... no, nutno dodat že Dave se snaží co může.+ Ale ale ale, jestli pak to nejsou moje nejvíc oblíbený kámošky na světě +culí se a rovnou popadne Zoe do náručí, a Davovi trochu ulehčí.+ Přátelé, neříkejte to doma, ale kokain nemáme. Ale kokina jo. Vzhůru útokem na kuchyň, kde jsou ve druhém šuplíku. +spiklenecky mrkne na Sofii, která se tam hned řítí se Sorinem, který už je zase chlupaté vlčí mrně.+

DAVE: +vypadá, že se mu fakt ulevilo.+ Kokain jsou konina?

S: No jo, co sis myslel? +směje se.+

D: No já nevím, co jí doma dávají, musím se Vicky zeptat. +Protáhne se.+ Na au pair už jsem asi starej.

S: hele, ber to tak, nejsou tvoje, můžeš je kdykoliv vrátit. +z kuchyně je slyšet docela rambajs, ale taky jsou tam kolem samý vlci, takže se nemůže nic stát.+ Jééé, bajky barda Beedleho. Jsi mohl říct, mohla jsem ti půjčit jedno z ranných vydání, líbí se ti?

D: +Vezme do ruky knížku a nalistuje příběh tří bratří.+ Ty Syr, jsou to jenom pohádky, že jo?

S: +Se na něj tak jako zadívá, a rozhodne se mu říct pravdu.+ No vlastně... +Pohladí rukou znak relikvií.+ Relikvie existují, nebo existovaly. Proč se ptáš?

D: +Zkousne si ret, protože to úplně nečekal.+ Hele, možná to nic neznamená a Sofi je malá, ale... Jeden tvůj přítel, co není úplně přítel, má prý ten šutr. +Pokrčí rameny.+

S: +se otočí od knihy trochu rychleji než by měla a zadívá se na Davea, v hlavě jí to šrotuje. Samozřejmě je jí jasné, o kom je řeč.+ i kdyby to byla pravda, tak je to jedno. Ten kámen sám o sobě dokáže jen jeho vlastníka přivést k smrti, protože se usouží po blízkých, které ztratil, a které jsou jen ztrápeným stínem své původní existence. Nedělej si starosti.

D: +Tak jo, když to říká Syr tak je to pravda, vycítil by kdyby nebyla. Takže si oddechne.+ Ok. hele asi zavolám Vicky, že už je čas? a zajdu zkontrolovat ty kokainové lupiče... +a taky tak udělá+.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 dub 2023 19:50

+než Payne odejde, dá jí ještě pár menších tipů, které ji napadly k jejímu případu; víc ji ale vrtá v hlavě to, co jí řekla. Takže když se přemístí do domu Jejich vlčích Výsostí, pořád se tváří poněkud znepokojeně a zamyšleně. Proto ji trochu zarazí, když podobný výraz zamyšlení uvidí na tváři Syr, sotva vejde do obýváku.+ Buď pozdravena, Alfo. +zadeklamuje ve svým stylu, načež se na ni jedním koutkem uculí+ Děje se něco? +zeptá se vzápětí, protože se pořád tváří trochu zvláštně+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 dub 2023 20:07

+briskně knihu zavře a odloží ji na odkládací stolek a rozhodne se, že se tím prostě zabývat nebude. Vlastně sorry not sorry může jí to být úplně jedno, když se tam objeví B.+ Nevědět, že se sem přemisťuješ, klepla by mě pepka. +Odpoví jí na ten její rádoby pozdrav.+ Jasně, v kuchyni mláďata berou kokain. +řekne jí naprosto vážně, ale pak dodá.+ Ne, myslím, že nic, čím bychom se měli zaobírat. Co ty tady, náš děsivý Bolverku?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 dub 2023 20:53

Popravdě bych řekla, že stejně jako mě, tě tahle nepříjemná věc potkat nemůže. +zamrká na ni a pohodlně se usadí do jednoho z křesel+ No jo, ty zvuky tomu docela odpovídají. +zadívá se směrem ke kuchyni, odkud se výskání dětí, mísí s vlčím vrčením a poňafáváním. Nezainteresovanou osobu by to mohlo asi i strašit ve snech:D+ Vishous má dnes službu, takže z Guns jsem šla domů. Byla tam Payne, tak jsme trochu pokecaly, ale když šla domů, nějak se mi nechtělo zůstat tam a ani v Doupěti. Tak jsem si řekla, že vás přijdu zkontrolovat. +uculí se na ni+ Takže se nic neděje? Všude klid, mír a pohoda? Bolverk bez práce? +protáhne se a vyloží si nohy pohodlně na podložku+ To si snad budu muset někam zapsat, abych věděla, že taková situace nastala. +poznamená pobaveně+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 dub 2023 13:01

+S malou Zoe v náručí se dívá, jak se tam jejich Bolverk roztahuje a jenom vrtí hlavou.+ Taky bych se takhle chtěla mít. +Jenom vrtí hlavou ale koutky jí cukají.+ aby ses na stará kolena ještě nezačala nudit. +Nicméně to vypadá, že Dave bude brzo sežrán, tak Vicky napíše smrku sama.+ Možná bys mohla jít zachránit jednoho nebohého vlka a trošku zklidnit situaci, než dorazí matka těchto nebohých dětí. +Nabídne B. akci a sama to tam začne trochu debordelizovat.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti