+Nad tím, jak rychle se místnost vyprazdňuje se ani nepozastavuje, nicméně se zvládne dát aspoň tak dohromady, že stojí a zadkem se opírá o pracovní stůl. V hlavě jí řve asi milion myšlenek a žádná z nich nenechává Derreka na živu, takže se musí několikrát zhluboka nadechnout, vydechnout, dokud si není absolutně jistá, že na ně nebude jen vrčet, ale i mluvit.+
S: Proč tě vyloučili ze školy? +Zadívá se na svou dceru, která stojí vedle Derreka. Ten pitomec si stoupl před ni, jak kdyby ji snad měla sežrat, svou vlastní dceru. Už jen z toho pohledu jí cuká oko.+
N: +Sevře Derrekovi ruku, krátce, ale pevně.+ Ředitelka mě nachytala mimo pozemky, v noci. +Vypadá to, že přítomnost Derreka jí pomohla najít klid.+
S: Cos dělala sakra v noci mimo pozemky? +přimhouří oči a sklouzne pohledem z jednoho na druhého.+
N: já jsem, já... +střelí pohledem na Gabriela a v očích se trochu děsí toho že to prostě musí říct.+ Volala jsem Gabrielovi +řekne trochu tišeji a skloní pohled.
S: +trhnutím se podívá na svého manžela a je absolutně v šoku. Absolutně. Donutí se znovu nadechnou a otočit se k těm dvěma.+ Zdá se, že bych vám měla blahopřát. +ucedí skrz zuby.+ Dala jsem ti někdy důvod mi nevěřit? +Když Niccs jen zavrtí hlavou, tak pokračuje.+ Proč jsi mi něco neřekla? tohle... +mávne na ně rukou a prohrábne si zoufale vlasy...+ jak vás to sakra jenom napadlo, a jestli řekneš, že se milujete přísahám že vás přetrhnu oba.