Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Jacob Downly » 21 bře 2013 22:35

+když se Styx konečně uvolní tak se uvolní taky podda se jejich společnému vzrušení. Jejich splynutí. Slasti privira oči a a dech se mu taky zrychluje. Kousne se do rtů když se věnuje jejímu zadečku. Cítí vzrušení ale jiné než sexuální. Když skončí po jakémsi psychickém vyvrcholení tak si lehne vedle ni obejme ji silnyma rukama a rty přejede po tváří v polibku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 21 bře 2013 23:20

+tiše sténá, jak se jí stupňující vzrušení rozlévá do celého těla a cítí, že tomu pomalu, ale jistě podléhá. Slyší Jacobův zrychlený dech a uvědomuje si, že je to vzájemné. Pak znenadání, aniž by došlo mezi nimi k jakémukoliv bližšímu kontaktu, ucítí v podbřišku slastné stahy orgasmu a trhavě vydechne. Přijde to najednou a nečekaně. Není to typický orgasmus jako při sexuálním styku, přesto je velice příjemným zakončením celého rituálu tantry. Když odezní, otevře oči a pohlédne na Jacoba+ Omlouvám se +zašeptá a sklopí oči, trochu se za to stydí, že se neovládla+ Bylo to úžasné +usměje se na něj a schoulí se v jeho široké náruči+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 21 bře 2013 23:27

Neomlouvej se. +usměje se a pohladi ji po tváři. Jsi nádherná vážně. Vzdycky. A jsem rád že se to stalo. +znovu se usměje a nakloní se k ní pro jemný polibek na rty. Nezne pohladi její vlasy, shrne ji je z obličeje pryč. Jen tam tak s ni leží a usmívá se v ocich má všechnu nehu a lásku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 21 bře 2013 23:43

+hledí mu zblízka do očí, barva jeho duhovek ji naprosto okouzluje+ Nečekala jsem, že to bude tak nezapomenutelný zážitek. Děkuji za něj +usměje se a políbí ho, když se k ní nakloní. Zavře oči, jak ji hladí po vlasech a je jí v jeho objetí tak krásně, že se ani nepohne, aby ten okamžik nezkazila+ Taky ti je tak příjemně? +šeptne lehce ospale+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 22 bře 2013 18:34

+usměje se a dál ji něžně hladí po vlasech+ Je mi nádherně. +zašeptá+ Klidně spi, jestli chceš. Máme spoustu času, Styx. Máme všechen čas světa. Jsem rád, že jsem s tebou. +dodá nakonec, vezme ji do svého náručí a obejme pažemi+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 22 bře 2013 19:25

Slíbila jsem ti, že ti namažu záda +vzpomene si najednou+ Za chvilku, jo? Ještě chviličku si chci užívat tvé objetí +vnímá ty mužné paže, které ji objímají a je naplněná bezmeznou důvěrou a bezpečím+ Není kam pospíchat +ještě chvíli ho s úsměvem pozoruje, ale jak je příjemně utahaná z té masáže, začnou se jí zavírat oči a zanedlouho mu tvrdě usne v náručí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 22 bře 2013 22:28

Jo jo. +pokýval hlavou+ Můžeš mi je nastit později. +trochu se usmívá a drží ji u sebe myšlenky plně jí a její vůně která ho omamuje mohl by tak zůstat s ni napořád. Až se mu taky začnou klizit oči až usne+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 22 bře 2013 22:44

+když se probudí, je už všude tma, jen světla z přístavu osvětlují palubu. Leží ve stejné poloze, v jaké s Jacobem usnuli a protože on ještě spí, radši se nehýbá, aby ho nevzbudila a jen ho pozoruje+

(omlouvám se, že jsem poslední dobou mátla střídáním avatarů, ale hledala jsem se a tenhle už je definitivní;))
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 23 bře 2013 15:30

+chvíli po tom, co se ona vzbudí, tak vycítí něčí pohled a pomalu otevře oči, usměje se na ni, když ji tak u sebe vidí a pohladí ji po tváři+ Jak se máš, nádherná? +zeptá se jí s úsměvem a protáhne se+ Jsi připravena na noční život Casablancy?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 bře 2013 17:27

+usměje se na něj, jak Jacob otevře oči+ Je mi přímo skvěle. Ten mořský vzduch mi vážně svědčí. Jak se máš ty? +zeptá se se zájmem a pak přikývne+ S tebou jsem připravená na všechno. I na ten noční život, o kterém jsi mi vyprávěl +mrkne na něj s úsměvem a posadí se+ Myslíš, že noční bary Casablancy už na nás čekají? +uculí se a pomalu se zvedne+ Půjdu se připravit.
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum