South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2021 22:16

+Robin si mu stoupne k noze, jako správnej svědek, a šťouchne mu čumákem do ruky, a Vicky si zatím s holkama venku dá poslední pusu, a hlavně doufá, že se nerozbrečí už po cestě, chytne si je každou z jedný strany, a pak jdou dovnitř, hezky pomalu a naboso, pač si to chce užít, nespěchá, holky si ji slavnostně vedou, ale ona má stejně oči jen pro Byrona+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2021 22:20

+ještě pohladí Robina po čumáku a pak už jen kouká na ni a je to tak boží, že úplně cítí, jak se mu svírá srdce a musí se kousnout do rtu, aby mu nevystoupily slzy do očí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2021 22:21

+ona se zas nemůže přestat trapně culit od ucha k uchu, a musí popotáhnout nosem, pač jí dost hrozí, že to nevydrží, a dojdou až dopředu k němu, Jeefes převezme holky, a usadí se s nima v první řadě, a Vicky si narovná věnec, a chytne ho za obě ruce+ nezdrhnuls. +špitne a uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2021 22:32

+chytne ji jemně za ruce a usměje se na ni+ Nezdrhnul, jsi zklamaná? +mrkne na ni trošku uculeně a poslouchá kněze i když rozumí tak půlce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2021 22:39

+stiskne mu trochu prsty+ to ne, ale stejně sem furt trošku překvapená. +zazubí se, napůl koukne na kněze, a poslouchá ho, občas byronovi něco přeloží, pač mluví moc hezky, ale spíš se na něj kouká, a drží se jeho dlaní jako kotvy, a když se kněz odmlčí, tak se nadechne, a pak zas vydechne+ asi nepotřebuju říkat nic moc dlouhýho, protože... ty to stejně všechno víš. jak mi je, co cítím. Máš mě úplně přečtenou, a je to nejhezčí ze všeho. +usměje se+ Seš to nejlepší, co se mi kdy stalo. Zažili jsme toho spolu už dost a půlku toho furt nechápu, jak jsi zvládnul, ale sem strašně, děsně moc vděčná, že tu pořád jseš, a že můžu bejt tvoje. Miluju tě, úplně celýho a napořád. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2021 22:44

+poslouchá ji a tak dojatě se usmívá, protože je to prostě měkota,, ale kvůli ní bude cokoliv+ Lásko... +vydechne potom a pousměje se+ Já... jsem si nic nepřipravil, protože jsem pako, ale to ty už dávno víš a stejně jsi přišla. +koukne jí do očí s úsměvem+ A strasně se mi líbí, když jsme dvě paka spolu. Když děláme blbosti, i když jsme už rodiče. Když jsme spolu jenom sami dva, ale i všichni. Když se koukáš, jak s holkama tančíme Elsu a když tančíš s náma. Protože tě miluju, nafurt. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2021 22:49

+sophi se zahihňá, když táta řekne, že je pako, a vicky už trochu brečí, ale jen nenápadně, a trochu mu stiskne ruce a musí se zasmát, a když kněz řekne cosi, co zní jako otázka, tak popotáhne a kývne+ Ano. teda oui. všechno. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2021 22:51

+no on má taky co dělat, aby neplakal a když řekne, že ano, tak se skoro rozteče a koukne na kněze a počká na svou otázku+ Oui. Tout. +řekne hnedka honem, aby si to náhodnou ona nerozmyslela+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2021 22:54

+uculí se a stejně se jí tak jako děsně moc uleví, když neřekne, že ji nechce, a natáhne ruku, aby jí navlíknul prstýnek+ je to bez něj děsně divný. +uculí se, a pak mu koukne na rty, pač ho děsně moc chce políbit, ale neví, jestli už smí, a jestli to náhodou nebude jinačí, když jsou dvojitě vzatý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2021 22:59

+jednou rukou ji pustí a vytáhne z kapsy její prstýnek a pomalu, obřadně jí ho navlíkne a koukne jí u toho do očí+ Jsi moje. +pousměje se a pak ji krásně a dlouze políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner