Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 21 bře 2013 02:59

Mhm +broukne něco mezi přitakáním a nesouhlasem, už vnímá a je vzhůru, ale hrozně se mu nechce vstávat, líbí se mu takhle jenom ležet v teple, přitisknutý k ní, ale když se k němu otočí, donutí se otevřít oči+ To je slabý slovo. +uculí se a líbne ji na rty+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2013 03:13

Že jo. +uculí se a taky ho políbí+ někdy mám pocit, že se zblázním, když se na mě koukáš nebo se mě dotýkáš. +koukne na něj+ Protože je to šíleně... intenzivní. Všechno. +šeptá mu, jako by to byla strašně tajná věc, což taky je+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 bře 2013 03:43

Já vím. +usměje se, protože to je rozhodně něco, co důvěrně zná, ten pocit, že nemůže dýchat, tak intenzivní, až to skoro bolí+ Já ti mám někdy pocit, že se zblázním, když se tě okamžitě nedotknu. +pousměje se, jak on už to umí, a zastrčí jí pramen vlasů za ucho+ Myslím, že je to vážný. +koukne na ni a položí jí dlaň na čelo, jakoby jí měřil teplotu+ A docela jistě fatální. +přikývne vážně, než se uculí a líbne ji na rty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2013 03:55

Je to vážný? +napůl zděšeně po něm koukne, ale je jasný, že přehrává a pořád mluví šeptem+ To bude zácgvat patetičnosti, že jo? Řekněte mi, doktore, zahraju si ještě někdy na housle?! +potichu zakvílí v posteli a pak se uculí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 bře 2013 04:24

Je mi to skutečně hluboce líto, ale vypadá to, že choroba je nevyléčitelná. Teda já aspoň doufám. +zazubí se a jemně ji políbí+ A jak to tak vypadá, tak docela jistě nakažlivá. +zatahá ji za kudrnu, překulí se na záda a přitiskne si ji k boku+ Můžem dneska zůstat celej den v posteli? +udělá psí oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2013 04:30

Nakažlivá! +vykulí na něj oči+ No to je strašný. +zasměje se a taky se otočí na záda a chytne ho za ruku a kouká do stropu+ Co mě se týče, tak můžeme. Vypadá to, že ta naše nemoc pěkně podlamuje naši pracovní morálku. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 bře 2013 04:51

Já se teda hlásím jako stoprocentně nakaženej, Třináctej je mi svědkem. +zazubí se+ Vezmem si nemocenskou, kluci to pochopěj. +uculí se na ni bokem+ Mně se ti zdál takovej děsně divnej sen. Myslím, že jsem uměl lítat. A bylo to děsně boží. +vzpomene si+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2013 13:30

Vážně? Aby tě nakonec neodvolali z funkce, že se pořád jenom flákáš v posteli s nějakou holkou a nic neděláš. +zasměje se+ Lítací sen? Ty jsou nejlepší. Já vždycky, když se snažím letět, tak mě někdo stáhne za nohu dolů, což je pěkně nefér.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 bře 2013 14:29

Náhodou, za celej život se flákám s nějakou holkou v posteli prvně! +brání se+ A ty navíc nejseš jen tak nějaká holka. +zazubí se a dá jí pusu na spánek+ Tak to budu asi já, abys mě vzala s sebou letět. +zasměje se+ Dole u trhu je vědma, co umí vykládat sny, a budoucnost z ruky a čajovejch lístků a dračích kostiček. +koukne na ni+ Jean tam jednou byl, ale nechce mi říct, co mu řekla.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2013 14:44

Tak já tě vezmu teda sebou. +usměje se na něj a dá mu pusu+ Vážně? Třeba to bylo něco choulostivýho, jako že se zamiluje do chlapa, tak abyste se mu nesmáli. +uculí se+ A tys za ní nebyl? +v očích jí zasvítí zvědavost+ Já bych tam šla, chápeš, už jenom ze zvědavosti.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí