od Payne » 28 pro 2020 00:30
Ze začátku je nejhorší ten pach. Ale když si zvykneš, už ti to tak nepřijde. +poznamená tak lehce, jakoby mluvila o úplně běžný, obyčejný věci. Až když ta věta dozní, dojde jí, že to asi nevyznělo moc dobře:D Ale v souladu se svou lehkou psychopatií to prostě přejde, vzít to zpátky už stejně nemůže, tak co:D+ No jo, já vím. Ale když se nalíčím, zvládnu to ukecat i na jednadvacet. +zasměje se+ Holt musím hrát s tím, co mám. +pokrčí rameny a ušklíbne se; nemá ale potřebu se nějak obhajovat. Pokud nebudou chtít, nemusí jí věřit ať už řekne nebo udělá cokoliv+ Jo, to asi je. Ale chci u toho být a navíc nemůžu vyloučit, že budu muset vypovídat ještě i před soudem. +dodá trochu na vysvětlení+ A kdo ví, třeba dojde i na tu normální dovolenou. +pousměje se na Lauru+ Ať tak nebo tak, klidně se můžete někdy stavit. Až to bude možný, vezmu Deana domů. Takže bude určitě rád, když uvidí kromě mě i někoho jinýho. +uculí se pobaveně; neušel jí ani zamyšlený Nabilův pohled, ale ať se propadne, jestli mu na tu nevyslovenou otázku zase odpoví:D Ještě by ji tam už někdo obvinil, že mu leze do hlavy:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.