od Margarit Black » 17 bře 2013 18:56
(no jistě, že nemůžou přijít vniveč:D heh, no vidíš, hned si ji můžeš koupit:) neříkej mi, žes začala pít vodu:D)
*uchechtne se* To mi povídej! Já tady mám zase kvantum gangů, jak tak koukám..ta restaurace jimi byla před 10 lety protkaná..pak najednou přišel starosta, nějak to tam zmizlo a teď je z toho "perfect plays for couples" *ukáže prsty uvozovky* A to by si člověk řekl, že.. *nedořekne, bo se předkloní před sebe a pleskne po mezerníku, aby zastavila video* A helemese.. *zvětší a zostří obrázek* kohopak to tu máme! Vypadá to, že buď je tohle náš člověk nebo originál..ale je divné, že vypadá furt stejně *mrmle..pustí to dál, fotku uloží..za chvíli za ním jde další týpek, který se podezřele otáčí* Proč mám takový pocit, že tohle nikdy nebylo moc slušné místo? *zastaví opět video a udělá snímek, který nechá prohnat počítačem..to jí najde jméno velmi rychle* Patrick Brown *zamračí se nad tím jménem* Hele *hodí k Man notes a sedne si k ní* Řekla bych, že Mr. Brown tady, má nejen pěkný rejstřík, ale byl hlavou Irské mafie.. *pozvedne obočí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)