Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 16 bře 2013 21:58

Nevypadáš ani o den starší, než tehdy. +zalichotí jí dvorně+ Moje přání je ovšem učinit tě šťastnou, miláčku. +uculí se vrcholně romanticky a stiskne jí ruku, pak se chopí příboru a pustí se do ryby+ Pojedeme, kam si přeješ, mně stačí, že tam budeš ty. +pohledem naznačí číšníkovi, aby jim dolil víno, a za jeho zády na ni mrkne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 bře 2013 23:53

+usměje se na něj+ Miláčku jsem tak ráda že naše láska nezeslabla za všechny ty dny našeho společného ... Soužití. +všimne si policejní lodi která zjevně míří k nim a na které je zjevně naštvaný majitel lodi. Tak pomalu a elegantně vstane+ Drahy. +usměje se na něj a bradou kývne směrem k policajtům+ Projdeme se. +chytne ho za ruku a skočí z lodi dolů na menší co veze nejakw bedny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2013 01:00

+zamilovaně se na ni culí, na ni a taky na hrušky v brandy, co jim akorát nesou+ Ach, samozřejmě. Ať nám na dezert trochu vytráví. +přikývne souhlasně, ale nemá to srdce tam to jídlo nechat, na hrušky se těšil nejvíc, tak je shrábne do mističky, čapne ji za ruku a skočí za ní na jinou loď, pak ještě na další, a tak dál až doskáčou na břeh, kde se okamžitě ztratí v davu+ Ty jsi neuvěřitelná. +zazubí se na ni, když jsou dost daleko od kanálu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2013 14:11

+musí se zasmát, když vidí, jak se zamilovaně kouká na ty hrušky, skáče z lodi na loď a vyrovnává balanc, když se konečně octnou na suché zemi a daleko od policajtů, usměje se na něj+ Doufám, že sis pochutnal. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2013 14:52

Bylo to báječný. +olízne se zasněně+ Ovšem teď přijde zlatej bod programu. +vytasí se s miskou s dezertem, strčí jí kus do pusy a taky si vezme, chytne ji za ruku a tváří se jako na vrcholu blaha, koupí jim po cestě džbán vína a na střídačku upíjí, sice to není tak luxusní mok jako to, co měli na lodi, ale taky dobrý, a když jí pak políbí, chutná po víně a ovoci+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2013 15:25

+zasměje se a vezme si od něj hrušku+ Hmmm jsou báječný. +mlaskne si a jen tak mlčky se s ním vede za ruku po městě, usmívá se a popíjí levný víno, pomalu se vrací do chrámu, sem tam dá Lockemu pusu, domů se dostanou jedním z tajných vchodů, ostatní jsou dle předpokladu dávno po večeři a v kuchyni hrajou karty+
Tak kde ste byli, vy hrdličky? +uculí se na ně Jean+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2013 16:20

+dojdou do chrámu a sednou si k ostatním ke stolu+ Ále pořešit nějaký součásti plánu. +vysvětluje důležitě a nechá si taky rozdat karty, usadí si Wenai na klín a rozloží si karty v ruce do vějíře+ Tak co na to říkáš? +optá se jí, když tak kouká do těch karet, nalije jim brandy a něco zahraje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2013 22:18

+obejme ho kolem ramen a da mu pusu na tvář+ Nooo já myslím že je to rozhodně zajímavý.+zaculi se+ Ale už jsem ti řekla že karty hrát neumím? +koukne na něj trochu provinile a napije se brandy+ Nikdy jsem do toho ppradne nepronikla. Chybí mi základní štěstí a taky triky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2013 22:47

Fakticky ne? +vykulí oči+ No to musíme napravit! +uculí se+ Hele jo, teď tam dej tuhle. +ukáže jí na jednu kartu, a když ji Wenai vyloží, ostatní Páni Parchanti zasténaj+ Ty zas podvádíš, viď Locke? +zaksichtí se na něj Jean a lízne si pět karet+ No jasně, ty ne? +podiví se Locke+ Teď tuhle, a teďka tuhle. +instruuje Wenai+ A teďka, +dá jí pusu na tvář+ jsme vyhráli. +hodí na balíček poslední kartu a ostatní pěkně remcaj, ale Locke se jen culí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2013 23:55

+soustředěně vykládá karty které ji ukáže+ Hmmm tak to jo. To je bezva. +zasmeje se+ A co jsme teď hráli za hru? +zeptá se trochu zmatené a sedne si na židli vedle+ Já si půjdu asi číst k sobě. Vy si tu zahrajte. +dá pusu Lockemu na tvář a ezme si skleničku+ Uzijte si to.+usměje se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí