+tiše se zasměje a kousek se od něj odtáhne, zřejmě aby něco poznamenala, když dovnitř vběhne Van. pustí Christiana a nechá ho, aby se v klidu věnoval dceři jen trošku ustaraně nakukuje, co že se to stalo, a když se spolu posadí na zem a odříkávají říkanku, pohled jí tak nějak zjihne a na tváři se jí objeví takový připitomělí úsměv, protože se jí děsně líbí, jak se ti dva k sobě hezky mají a je zřejmé, jak moc má Christian svojí dceru rád+ Ahoj. +zamává na malou a klekne si k nim na zem a usadí se na paty, když je o ní řeč, i když nemůže popřít, že nemá strach. ještě nikdy si s takovou malou holčičkou nehrála ani neví jestli spolu budou vycházet+ Ráda poznávám takovou statečnou princeznu. +usměje se na ní měkce+ Což mi připomíná, že tu pro tebe něco mám. +mrkne na ní vesele, schová ruce za záda, sevře dlaně jako by v nich něco schovávala a nastaví jí je+ Vyber si. +vybídne jí měkce a nakloní hlavu na stranu, na tváři veselý úsměv, trpělivě vyčká jestli si dívenka jednu ruku vybere a pak jí ukáže prázdnou dlaň. nechá jí vybrat druhou ruku a zase prázdná dlaň. zamračí se na svoje ruce a pak si je přitiskne ve hraném zděšení na ústa+ Páni. To jsem popleta. Kam jsem to jen mohla dát? Nevíš? +tváří se chvíli vyděšeně, pak nešťastně a nakonec se rozzáří jako sluníčko, jako by právě na to přišla+ Už to mám. +usměje se a zvedne prst aby upoutala pozornost, pomalu přiblíží ruku k jejímu uchu, jemně jí za ním pošimrá a když ruku pomalu stahuje zpět mezi prsty svírá tabulku čokolády, takže to vypadá jako by jí jí vytáhla zpoza ucha z vlasů, i když jí ve skutečnosti měla schovanou nahoře v tašce+ Vidíš? Já věděla, že jsem jí někam schovala. Jahodová. Tatínek říkal, že jí máš nejraději. +podává jí dívence s úsměvem a s nervozitou v očích čekajíc na její reakci. nikdy s dětmi pořádně nejednala, ale dělá věci jak nejlépe umí+
(taky půjdeme. Dobrou noc )