Byronova herna

Moderátor: Victoria

Re: Byronova herna

Příspěvekod Byron » 15 zář 2020 20:09

+pohladí ji po ruce+ Ty jseš dokonalá kočko. +usměje se na ni+ Mohla bys mi donýst limonádu? +koukne na ni prosebně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2020 20:11

no jasně. +uculí se, ještě ho trošku pohladí, a pak zajde do kuchyně, a udělá mu čerstvou, s citrónama a s mátou, aby se trochu osvěžil, a pak si tam k němu vezme knížku, pač se jí chce bejt u něj, jenom tak, stulí se na gauči a zastrčí mu chodidla pod stehno, aby si je ohřála, nalistuje si kde skončila a je potichu a neruší ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2020 20:18

+koukne na ni, že tam s ním chce bet a usměje se a ucítí u srdce takovej krásnej pocit, protože ji opravdu miluje a vrátí se k práci, aby to někdy dodělal a mohl tam sedět s ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2020 20:25

+v klidu si čte a nespěchá na něj, jen na něj občas koukne a usměje se pro sebe, pač je na něj děsně pyšná, a pak narazí na takovou pěknou pasáž, tak na něj chvilku kouká přes okraj knížky a je jí hezky+ Hele. +usměje se, posadí se a kousek mu přečte+ Zamilovala jsem si ho proto, že on miluje mě. Za to jak strádal, když svou lásku tajil, a jak byl smělý, když ji odhaloval. Za to, že mi dává sebe celého a upřímně a beze zbytku, jako oběť, plně otevírá dlaně a nesnaží se nic udržet pro sebe; a mě přijímá jako požehnání. Nežádá, co je nad mé síly, ale neopovrhuje ani jedinou maličkostí, miluje to, co je ve mně nemilovatelné. Miluji ostrost jeho rozumu, zběsilost jeho citů, moc jeho vůle. Miluji ho za to že on je on, a protože já jsem já, a to je všechno. +trochu se uculí a najednou jí to takhle nahlas přijde trapný+ to je o elfech. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2020 20:29

Hm? +koukne na něj a usměje se a poslouchá ji a culí se čím dál tím víc+ To je krásný. A romantický. Jako ty.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2020 20:31

myslíš, že sem romantická? +uculí se a pohladí ho nohou+ no, je to o berenovi a lúthien, jako na motivy. a je tam i akce a drama, není to jen ucajdaný. +zasměje se+ baví mě to. +pousměje se a napije se čaje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2020 20:35

Myslím, že jo. +přikývne+ Občas jsi tedy neskutečně sexy a zvrhlá, ale spíš romantická, většinou. +culí se+ Takže bych to mohl i dočíst?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2020 20:38

a nevadí to? +uculí se trošku omluvně+ no, třeba jo. bavilo by tě to víc kdybych ti četla nahlas? +usměje se+ jako ne teďka když máš práci, ale někdy, jen tak. mohli bysme to číst spolu.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2020 20:43

Asi jo. +púřikývne+ I když nevím, jestli by mě nerozptylovalo, jak jsi pěkná, když předčítáš. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2020 20:45

ale jdi ty. +zazubí se a schová se za knížku, aby neviděl, jak se blbě culí, přehodí si mu nohy přes klín, aby se ho mohla dotýkat, a nechá ho pracovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London