Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 bře 2013 20:44

+bez mrknutí oka stáhne ruku zpět, ona se snaží chovat přátelsky a vychovaně, chyba cizí ženy, že něco takového ignoruje+ Kdybyste dala vědět včas, že přivedete malou o den dřív, tak by tu zajisté byl. +upozorní jí docela trpělivě a vesele mrkne na malou holčičku a než jí stačí nabídnout, že se o Van zatím postará, než se její otec vrátí domů, je zatažená div ne do jejího náručí a stěží stíhá pobrat všechno co do ní hučí. překvapeně sebou trhne, když jí vezme kolem ramen a v oku jí zacuká, zřejmě takové chování dvakrát nemiluje+ Madam. +osloví jí o něco víc chladněji a úsměv jí rychle zmizí z tváře, opravdu nemá ráda, když jí objímají cizí lidi a navíc se jí snaží podplatit. vymaní se zlehka z jejího sevření a opět se k ní postaví čelem, než vykouzlí další úsměv, ale už rozhodně pouze společenský+ Mohu vás ujistit, že Christian si sem ženské nevodí. +pokud ví tak je první+ A jediné, co jsem opravdu ochotná udělat, je to, že se postarám o malou Vanesscu, než její otec přijde z práce. +usměje se na holčičku tentokrát skutečně přátelsky rovnou nabízejíc, že jí tu klidně může nechat. skutečně ráda se o ní postará+ A abych nezapomněla. +stočí pohled zpět k Tiffany+ Nikdo mi neplatí a nepotřebuji vaše peníze ani šperky, obojího mám dostatek. +uvede vše trošku na pravou míru, neřekne přímo že je Christianova přítelkyně dokonce se snaží vystupovat společensky přijatelně i když má chuť pořádně vyletět, zřejmě se jí dotklo jak se k ní žena chová a rozhodně se jí nelíbí jak mluví o Christianovi, ale nestojí o to, aby jí tu začala hysterčit a má tak trošku dojem, že by jí to měl Christian oznámit sám pokud to ženě ovšem nakonec nedojde+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 bře 2013 22:32

+přemístí se do haly, ruce plné složek, a s úsměvem na tváři, ovšem když uvidí scénu v hale, rysy mu poněkud povadnou+ Tiffany. +pozdraví bezvýrazně, načež se k němu rozběhne Vanesska, tak ji vezme do náručí a dá jí pusu na čelíčko+ Nazdar princezno. +usměje se na ni něžně a cvrnkne ji do nosu+ Ahoj zlato. +přejde k Jasmine, volnou rukou ji obejme kolem pasu a políbí ji na rty+ Neměla jsi dorazit až zítra? Když budeš jezdit neohlášená, je dost pravděpodobný, že budu akorát v práci. +řekne podrážděně+ Když se nějak domluvíme, očekávám, že to budeš dodržovat. +zamračí se trochu+

Tiffany: +mračí se na Jasmine čím dál víc, a přátelský úsměv z její tváře zmizí jako kouzlem+ Myslíte si, že ji tady s vámi nechám? +založí si ruce na hrudi, přejde zpátky do chladného vykání a tváří se poměrně nepříjemně+ Christiane. +zatváří se, jako by ji bolely zuby, když se tam objeví, a chvilku na ně nevěřícně zírá, když tak samozřejmě políbí Jasmine, ovšem pak se poněkud nehezky ušklíbne+ No to ses tedy vytáhl, drahoušku. Je vůbec zletilá? +zvedne na něj obočí+ Tady jsou její věci. +vytáhne z kapsy tašku a zvětší ji kouzlem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 bře 2013 22:54

+obočí jí vystoupá výš, než pokrčí zlehka rameny+ No já nevím... ještě před pěti minuty to vypadalo, že máte plány, které nehodláte měnit. +usměje se na ní sladce, zřejmě se nenechá rozhodit její další změnou nálady. překvapeně stočí pohled k Christianovi a na tváři se jí objeví nefalšovaný nadšený a šťastný úsměv z toho jak moc ráda ho vidí. zejména když ho sleduje s jeho dcerkou, možná by prohlásila, že je to sladký pohled+ Ahoj. +zabrouká, ruku mu obtočí kolem zad a nenuceně se přitulí k jeho boku nastavujíc mu nadšeně rty v mysli nadskakujíc radostí jak hezky se k ní přihlásil+ O mě si vůbec nemusíte dělat starosti, madam. +usměje se na ní sladce dávajíc lehký důraz na oslovení, čímž dává najevo, že ona narozdíl od ženy nemá svoje nejlepší léta téměř za sebou. ostatně řekla si o to, když má poznámky k jejímu věku+ Já to vezmu. +prohlásí a než se Tiffany naděje od ní tašku převezme přeci jen Christian má plné ruce. ráda by prohlásila a zdůraznila, že rozhodně nemá problém přebírat Vanesscu když tu Christian nebude, ale raději se do toho víc neplete, jen se na Christiana a jeho dcerku usměje, aby věděl, že s ní může v každém případě a ve všem počítat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 bře 2013 00:06

Poslouchej princezno, co kdyby ses šla podívat, co dělá Blesk? Jeefes říkal, že se mu po tobě stýská. +usměje se na Van, postaví ji na zem, a holčička se nadšeně rozběhne na zahradu, odkud se za chvilku ozve její dětské žvatlání a hluboký hlas sluhy+ Tiffany, vždyť víš, že si ji vždycky rád vezmu k sobě. Ale musíš dodržovat, co si domluvíme. Někdy jsem prostě taky v práci, potřebuju, abys mi dávala vědět předem. Ale s Jasmine tu Van klidně můžeš nechat, než se vrátím. +pokrčí rameny+ Dneska už budu doma, nemusíš mít obavy. +protáhne, jako by opravdu pochyboval, že jí jde hlavně o dcerčino blaho+

T: Já jsem vytížená žena, Christiane, moje plány se prostě mění každou chvíli. +pohodí vlasy důležitě+ Ale rozhodně se mi ani trochu nelíbí nechávat moji holčičku tady s tvými společnicemi. +řekne to tak, že je úplně jasné, co má na mysli, nakrčí nos a tváří se jako vzor ctnostného mateřství+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 bře 2013 00:29

+s úsměvem sleduje jak ta malá treperenda běží na zahradu, než stočí svojí pozornost zpět na probíhající konverzaci mezi bývalými manželi+ A já se o ní ráda postarám. +ujistí je oba s úsměvem, který jí zmizí z tváře jako mávnutím kouzelného proutku při posledních ženiných slovech. v očích jí nebezpečně zablýskne a magie se jí roztančí po kůži což není dobrý signál, o ní rozhodně nikdo nebude tvrdit něco takového. má chuť pořádně vyletět a předvést ji jak by si s takovou urážkou poradila ve svém světě, ale uvědomuje si, že to by nejspíš mohlo zhoršit situaci ohledně střídavé péče. určitě by to nebyla dobrá vizitka, přítelkyně která napadla matku+ Vážně o mě prohlásila, že jsem děvka? +zvedne pohled k Christianovi, ujišťujíc se, že to pochopila správně navíc tak získává čas na to, aby se uklidnila, než stočí pohrdavý pohled k ženě před nimi. sjede jí pohledem a odfrkne si+ To prohlásila ta pravá... teď už chápu, co jste myslela tím, že jste velice vytížená žena. +vykouzlí přesladký úsměv, ale v očích má led+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 bře 2013 01:17

+zatne čelist a na krku mu vystoupí žíly, a v duchu si připomíná, že ji vážně nesmí uřknout, to by mu Van určitě vzali, takže si jen postrčí Jasmine za sebe, protože moc dobře vnímá magii, která z ní začíná vyzařovat, ani snad ne že by se bál, aby neublížila Tiffany, spíš si pamatuje, jak mu říkala, že tím může ublížit sama sobě+ Ona má totiž Tiff osobní zkušenost, víš? +pronese směrem k Jasmine, ale nespouští vražedný pohled z Tiff+ Nějak zapomínáš, drahá, co všechno já vím o tobě a tvých společnících. +protáhne tiše poněkud nebezpečným tónem+ Už nehodlám tyhle tvoje extempore tolerovat, laskavě se seber a vypadni. Vanessu ti přivedu v neděli, jak jsme se domluvili. +založí si ruce na hrudi, aby dal najevo, že konverzace skončila+

T: Prosím tě drahoušku, přece si nemyslíš, že si tě vydržuje pro tvoje modrý oči. +pozvedne obočí a ušklíbne se na Jasmine, a zúží oči, i když není tak magicky citlivá, i ona cítí zvláštní cílu, která se kolem ní shromažďuje, a ruka jí bezděky zabloudí ke kapse, kde nosí hůlku+ Neopovažuj se. +sykne na něj, uhladí si neexistující záhyb na šatech a sladce se usměje+ Přijď přesně, nebo na tebe pošlu bystrozory. +sekne po něm ještě, otočí se, vlasy za ní zavlajou v naučeným pohybu a vykráčí ze dveří, zůstane za ní jen oblak sladkého parfému+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 bře 2013 01:44

+neochotně ucouvne vzad, když jí Christian strká za sebe. nejraději by se na ní vrhla, ale uvědomuje si, že jí nesmí nic udělat+ No kvůli mým modrým očím určitě ne. +zamává na ní řasama přitahujíc pozornost ke svým zeleným očím a sladce se na ní uculí a pak jen sleduje poslední výměnu slov a její vzdalující se záda. zachvěje se a zavře oči, aby se přinutila ovládnout a vtáhla svojí magii zpět do sebe, poslední co chce je, aby v emocionálním vypětí ztratila sebeovládání a po chvíli se jí to skutečně podaří+ To... +hlesne tiše a otevře oči, které upře na Christiana+ ...jsem asi moc nezvládla. +dokončí myšlenku, najednou provinilá, protože má pocit, že situaci jenom zhoršila, což rozhodně nechtěla a roztěkaně si prohrábne vlasy a sklopí provinile pohled+ Promiň. +kníkne posmutněle a není smutná kvůli tomu jak se k ní žena chovala, jen když si na to vzpomene tak začíná být opět naštvaná a má chuť jí podpálit ty její šaty, je smutná z toho, že slibovala jak to všechno zvládne a je reálná možnost, že Christiana zklamala+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 bře 2013 03:03

+naštvaně dojde ke dveřím a prásknutím je za ní zavře, čímž upustí trochu páry, zbytek zlosti z něj vyprchá, když se otočí a uvidí ji tam tak nešťastně stát+ Ne. +přeruší její omluvy rezolutně hned na začátku+ Já se omlouvám. Nemůžu přece očekávat, že se vypořádáš... s tímhle. +mávne ke dveřím a v očích mu na chvilku zase probleskne vztek+ Tohle si absolutně, absolutně nesmí dovolovat. +zuří+ A já se ti za tohle všechno vážně hrozně moc omlouvám. +dodá poněkud schlíple, nejradši by ji šel obejmout, ale nedovolí si to+ Já... pochopím, když budeš chtít... odejít. +koukne na ni, a v duchu si říká, že do tohohle ji přece nemůže zatahovat+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 bře 2013 03:23

+překvapeně sebou trhne, když prásknou dveře a když jí tak razantně zarazí. trošku dezorientovaně na něj mrká a přešlapuje z nohy na nohu, když se on omlouvá jí, jako by mohl za to jaká je jeho bývalá žena+ Lásko. +hlesne tiše, když ho tam vidí tak schlíple stát jako by očekával, že práskne dveřmi a bude pryč, což jí mimochodem na mysl vůbec nepřišlo. položí tašku s věcmi na zem a vydá se k němu, neběží ale rychleji rozhodně jde, takže to vypadá, jako by mu přímo vletěla do náručí, ruce mu obtočí kolem pasu a tvář mu zanoří do hrudníku+ Přeci bych vás neopustila kvůli takový megeře. +zamumlá mu do košile, než k němu zvedne tvář+ To ani v nejmenším. +ujistí ho a měkce se na něj pousměje+ Varoval si mě před ní, takže už žádný omluvy. Jasný? +pohladí ho něžně po tváři+ Raději pojďme najít tu malou princeznu. Ráda bych na ní udělala druhý dojem a doufám, že bude lepší, než ten první. +usměje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 bře 2013 04:08

Dobře. +usměje se a přitiskne ji k sobě, zaboří tvář do jejích vlasů a oddychne si+ Jo, megera. +uchechtne se jí do vlasů, už klidný, vztek z něj tak nějak vyprchal, a musí se usmát, když si uvědomí, že mluví o nich, ne jen o něm, že do toho zahrnuje i jeho dceru, a vděčně ji líbne do vlasů, když dovnitř akorát vběhne Vanesska+ Tati. +koukne na něj a popotáhne+ Bebí. +ukáže mu prst, co si pořezala někde o nějakou trávu a má na něm malou ranku a pár kapek krve+ No vážně, ukaž? +klekne si k ní na zem a vážně si to prohlíží+ Tak to s tím budeme muset něco udělat. +podívá se na na holčičku s úsměvem, posadí se na zem, vezme si ji na klín a přikryje její ručku svojí+ Bolístko, bolístko milá, až moc dlouho jste tu byla, jistě jste se unavila! Vy to asi nevíte, ale moc nás trápíte, my vás tady nechceme, zmizte zmizte, ne že ne! +odříkají spolu unisono říkačku, Chris mezitím očividně to tak dělají vždycky, a když skončí, bolístka i krev jsou pryč+ No vidíš, a je to. +usměje se na holčičku a setře jí slzičku+ De je teta Viki a Báj? +zajímá se Van+ Dneska tady nejsou, ale nechtla by sis chvilku hrát s Jasmine? +navrhne s úsměvem+

(a my jdem spát, dobrou a krásné sny. :hug )
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house