Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 15 bře 2013 22:48

To by ho asi fakticky vyšokovalo. +zazubí se pobaveně+ No ale koledoval si o to, neměl na tebe dělat oči. +vezme si ji poněkud majetnicky kolem pasu, a když na něj kouká skrz to sklo, udělá děsivej ksicht+ Tak ukaž. +pousměje se, a zapne jí řetízek na krku, sklouzne prsty po křivce šíje na rameno a pak se skloní a vtiskne jí polibek zezadu na krk, pak ji chytne za ruku a jdou dál dolu na trh+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 bře 2013 23:17

+chytne ho za ruku a jde s ním k trhu. Je to dost neobvyklej ppcit se s někým vést za ruku ale nemůže říct že by si to neuzivala. A zejména to že to je jeho ruka. Když si to uvědomí tak se musí zasklebit+ A co bych mohla pro tebe ukradnout já? Měl bys nějaký přání? +zeptá se ho s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 bře 2013 23:58

Co se ksichtíš? +uculí se na ni+ Nó... co chceš. +usměje se+ Na co se cítíš, Kůstko. +mrkne na ni+ Ale dal bych si něco k jídlu. +navrhne+ Z večeře na nás doma asi moc nezbyde, Jean bude pěkně nakrknutej. +culí se provinile+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 bře 2013 13:49

+usměje se+ Já se vůbec neksichtím. +vyplázne na něj špičku jazyka+ Tak jídlo, jo? +pousměje se a rozhlédne se kolem+ Tak dobře. +pokývá hlavou+ Večeři... Počkej tady chvilku, jo? +uculí se na něj a zmizí v davu, za chvíli se u něj objeví chlapík+ Pan Flamel? +zeptá se ho a ukloní se+ Pojďte, prosím, se mnou. +dovede ho ke kanálu, kde je loďka a na horní terase je prostřený stůl u něj sedí Wenai a popíjí víno, když si ho všimne, tak na něj zamává+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 bře 2013 15:27

Jasný, počkám. +zazubí se na ni a zatím si tam obhlíží trh, sem tam si půjčí nějakou drobnost, co se mu líbí, a čeká, až se vrátí, ovšem když ho osloví ten chlapík, napřímí se a nasadí důstojný výraz+ Ano, to jsem já. +přikývne a přidá do toho trošičku přízvuku, prostě jen tak aby se pocvičil, následuje ho a když uvidí Wenai u stolku, uculí se na ni a nechá se usadit+ Teda, Kůstko, tohle je dost dobrý. +rozhlídne se nadšeně, jak je to tam hezký, a taky si vezme sklenku vína+ Co budem mít dobrýho? zajímá se hnedka+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 bře 2013 16:03

Miláčku. +usměje se na něj, mávne na sluhy a ti odrazí od břehu a začnou jim servírovat překrm v podobě suši, rybího i zeleninovýho, všech těch serepetiček a omáček+ Tady máme překrm. +ukáže na stůl+ Dál následuje ryba vačená v páře a jako desert budou hrušky nakládané v brandy. Doufám, že ti to tak vyhovuje. +mrkne na něj a vezme si suši a vymáchá si ho ve wasabi a sojovce+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 bře 2013 18:11

+trošku na to vykulí oči, protože hůlky nepoužil od lekcí Otce Okova nejspíš nikdy, ale statečně se s tím pere, ovšem trošku to přežene s wasabi a málem mu vyrazí slzy z očí, než to rozdýchá a trošku si odkašle+ Výborný. +zazubí se nadšeně a víceméně kultivovaně stoluje, a když odnesou talíře od sushi, vezme ji za ruku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 bře 2013 18:52

+to wenai se s tím tak nesere a jí to rukama, naprosto s přehledem a grácií královny, pak si je umeje v umyvadle co jí podá sluha a utře, usměje se na Lockeho a chytne ho za ruku+ Víš, drahý, chtěla jsem ti tímto poděkovat za všechno, co pro mě děláš. Za to pochopení, co máš pro moje malé výstřednosti. +ucluje se na něj a dělá, že je dáma+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 bře 2013 20:03

Ale drahoušku, právě kvůli těm drobným podivnůstkám jsem tebou tak okouzlen. +odpoví ve stejném tónu a zazubí se na ni a vybraně upíjí víno+ Co bys tomu řekla, drahá, kdybychom v létě někam vyjeli? +navrhne+ Děti bychom nechali pochopitelně doma, dvojčata už jsou velká dost. +mrkne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 bře 2013 20:15

+usměje se na něj a nakloní se k němu+ To by bylo nádherné, jako před svatbou. Mohli by jsme se podívat do Lašainu, ráda bych ho viděla. +žvaní a okouzleně se na něj culí, pak jim donesou tu rybu, dají jim jiné víno, Wenai mu teda pustí ruku a vezme si vidličku+ Ale samozřejmě tvé přání, můj drahý, je mi rozkazem.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí