Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 23:36

no, někdy je mi dobře a někdy hůř. ale je pro mě děsně důležitý vědět, že můžu. že mi může bejt hůř, a nevadí to. že to zvládneš, a postaráš se o holky, že se můžu občas rozsypat, a nic se nestane. +pousměje se, a chvilku ho jen tak líbá, a je jí u něj dobře+ ty jseš stejně boží. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 23:41

Vždycky ti může být hůř a já tě podržím. +usměje se a políbí ji do vlasů+ Já tu budu pro tebe a najdu tě, i když mi utečeš, ale prosím, zkus to neudělat. +usměje se trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 23:43

já se budu snažit. Jo? když máme dneska to vyročí jinejch velkejch slibů, tak ti to slibuju. +uculí se+ a když mi nepůjde neutýct, tak se budu snažit aspoň nechávat cestu z drobečků jako jeníček a mařenka. +zazubí se, položí si mu hlavu na prsa a poslouchá jeho tep, klidnej a konejšivej+ dneska je mi dobře. +řekne jenom, aby to věděl+ půjdu se svým klukem na brunch, a bude to pěkný. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 23:45

Já se taky budu snažit jo? Bejt víc chápavej, ale nikdy tě neopustím. +zazubí se na něj+ Tak jo, půjdeme na brunch moje sedm let manželko. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 23:50

já myslím, že kdybys byl ještě trošku víc chápavej, tak, by tě svatořečili. +zazubí se a dá mu pusu+ jo, a objednáme si sedm různejch jídel a dáme si od všeho trošku. +rozhodne se a posadí se na posteli+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 23:52

Tak jo. +zazubí se na ni a vyskočí z postele a po cestě do koupelny se k ní ještě otočí+ Oholíš mě, kočko? Když máme tak fajn den?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 23:55

můžu? +uculí se a vyskočí z postele, natáhne si kalhotky a nějakou jeho starou košili, co najde na zemi, a nechá si ji rozeplou+ to je moje nejoblíbenější. +uculí se, posadí se na umyvadlo, a začne mu mydlit tváře pěnou+ já mám náhodou taky bug report, abys věděl. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 23:57

Musíš, protože mě se nechce a jsem línej. +zazubí se na ni a sedne si na vanu+ Ano? Poslouchám. +řekne vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2020 00:05

já sem ti zcela k službám, jsem kumpán sweeney todda. +zazubí se, vezme žiletku a začne ho opatrně holit, a dává si záležet+ no, někdy... mě mrzí, když děláš se sophií věci na tajnačku. jakože abych to nevěděla. +vystrčí trochu jazyk, jak se soustředí, aby mu napořezala bradu+ nemyslím, když máte svý tajný světy ve hře a jedijský tajemství, to je boží, že máte takovej vztah. +pousměje se a trochu mu zvedne bradu a začne holit krk+ ale když jí koupíš zmrzku s nutelou a řekneš jí, aby mi to neříkala, tak je mi to líto, protože si připadám jako rodič policajt, a ona se akorát naučí, že moje pravidla sou pitomý a nemusí se dodržovat, dokud o tom nevím. +snaží se to nějak rozumně vysvětlit, a nakloní se blíž, aby ho oholila pod nosem+ tak jí tu zmrzku klidně kup, seš taky její rodič, můžeš normálně rozhodovat o tom, co smí a co nesmí. ale mrzí mě, když musím bejt generál. +pokrčí rameny, a má pocit, že se do toho akorát zamotala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2020 00:07

+vykulí na ni oči a v úžasu otevře pusu, protože je z toho docela vedle+ Cože? kočko, to bych nikdy neudělal! +vydechne+ Jednou jsem jí kooupil zmrzku, když mě ukecávala a byli sme v zoo a bylo vedro a pak jsem jí řek, že ať za mnou nechodí, ani za tebou, když ji bude bolet břicho, když už je tak velká.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house