Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 21:54

+v křeči se k němu přitiskne a ještě mu trochu vychází vstříc, aby si to oba užili až do konce, cítí ho hluboko v sobě, jak vyvrcholí, a přijde jí to tak děsně správný a perfektní, trochu ho hladí, jak orgasmus oadá, a najde jeho rty v pěkně zamilovaným polibku+ hezký výročí, muži můj. +uculí se mu do rtů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 22:01

+otevře oči a usměje se na ni+ Hezký výročí i tobě. +pohladí ji po tváři a líbne ji+ Chceš dárek teď nebo pozdějc? +zamrká na ni spiklenecky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 22:03

já myslela, že dárek sem zrovna dostala. +zazubí se, a ještě se k němu trochu tiskne, aby si vychutnala ty poslední chvilky než z ní vyklouzne, a ještě ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 22:11

To byl jenom jeden dárek. +zazubí se na ni a ještě ji políbí+ Za sedm let toho musíš přece dostat mnohem víc. Můžu tě vzít na brunch?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 22:14

jé na brunch! +zasvítí jí oči+ no, to by se mi líbilo. +uculí se+ sedm let, to zní docela děsivě, co? +usměje se a překulí se k němu na břicho, aby ho mohl líbat+ to už je pěkný číslo. +pousměje se+ furt po mě toužíš? +uculí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 22:22

no před osmi lety by mi to docela děsivě znělo, ale teďka to zní parádně. +zazubí se na ni a drží ji u sebe v náručí+ Já jsem rád, že jsme spolu tak dlouho. A chci být ještě dýl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 22:27

jsme usedlý manželé. +zazubí se na něj, opře se o loket a sklouzne mu prstem přes čelo, špičku nosu, rty a bradu+ já bych taky chtěla. +usměje se na něj+ sedm let... hm, tak jo. tak sedm věcí, co na tobě miluju. +přimhouří oči a zamyslí se+ milujuuu... že mě nikdy nepošleš do prdele, i když už mě musíš mít někdy plný zuby. teda, někdy když se hádáme, tak třeba jo, ale ne doopravdy. +pousměje se+ miluju jak to umíš s holkama, a jak seš ještě lepší táta, než sem tušila. Miluju, že umíš bejt vždycky to, co zrovna potřebuju, někdy něžnej z zbláznění a někdy mi ublížit, a někdy mě jen tak podržet.... prostě všecko. +vypočítává na prstech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 22:33

Já tě taky miluju. +usměje se+ Miluju na tobě, jak se o nás staráš, i když to máš těžký. +pohladí ji po vlasech+ A že seš s náma a všechno to vydržíš. Že se občas vyplížíš z postele a uděláš mi s holkama snídani a ještě víc, když se mnou v posteli zůstaneš. +usměje se a ještě přemýšlí+ Jak se směješ, když řeknu blbej vtip. A že ti nevadí, když se převlíkneš za Leiu, i když ty seš lepší, než ona. A líbí se mi, že seš lepší, než všechny vymyšlený holky, co znám.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2020 22:39

+uculí se a natáhne se k němu, aby ho políbila, aby nepoznal, že je trošku dojatá+ no, to je dost možná to nejhezčí, cos mi kdy řek. +usměje se na něj tak hezky, a ještě mu dá pusu, a je z toho taková mazlivá+ ještě miluju, že nejseš trapnej macho a nestydíš se mi tohle všechno říct, když to tak cejtíš. +pousměje se+ a miluju, že mě nikdy nesoudíš, i když dělám kraviny a ubližuju všem a tobě nejvíc, nevzdáš to se mnou. Miluju tvý blbý vtipy, a že mě každej den stokrát rozesměješ... aaa miluju, že díky tobě chci bejt lepší, chci se snažit a mít se radši, a že když se mi to zrovna nedaří, tak to nevadí, protože ty mě máš dost rád za nás oba. +dotáhne svoji sedmičku a stulí se u něj+ jsem sentimentální pako, promiň. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2020 22:46

Já miluju, když seš sentimentální pako a vlastně ani pako nejseš. Jseš děsně boží a mohla jsi mít milion kluků na každym prstě a nechápu, že sis vybrala zrovna takovýho pošuka, jako jsem já. +zazubí sena ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house