Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Byron » 19 črc 2020 22:33

No... jako kromě všeho? +uculí se na ni+ Že jseš celá boží. A máš mě ráda. +usměje se a líbne ji na krk+ A to jak voníš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2020 22:37

no, to mám. +usměje se pěkně, a trochu se k němu natočí, aby mu mohla dát pusu+ fakt moc. +koukne na něj tak něžně+ víš co? rozdělej tady tu deku, a já hned přijdu. +pohladí ho po rukou, a dojde dovnitř, aby prolezla co tam je a minibar, a nakonec přinese za chvilku dva hrníčky instantních čínskejch nudlí, pytlík oříšků ve wasabi, snickersku a dvě minilahve šampusu a nějakou miniwhisky, pač tam nic jinýho není+ tak, to je naše romantická večeře. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2020 22:42

Jasně, kočko. +nachystá tam deku a zapálí pár svíček, aby to tam měli hezký+ Boží. +zazubí se na ni a pomůže jí s tím+ tohle se mi náhodou líbí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2020 22:45

dala sem ti tam extra chilli. +zasměje se, sedne si tam k němu do tureckýho sedu, a podá mu vidličku+ jestli chceš, můžem si pak objednat něco pořádnýho na pokoj. +usměje se, ale z nějakýho důvodu mu chtěla něco nachystat sama, a rozpůlí se s ním o snickersku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2020 22:48

Je to vynikající. +uculí se na ni a dá si nudle+ Mě to chutná. +směje se a políbí ji+ uvidíme, jak se nám bude chtít.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2020 22:53

no, byla to nejaká luxusní čínská polívka. +zazubí se na něj, opře se loktem o jeho stehno a srká z hrnku nudle+ to je fajn. +uculí se+ uvidíme, jak se nám bude chtít. +pousměje se, vezme si pár oříšku a dá mu mastnou pusu+ líbí se mi to. +zazubí se+ a co se ti chce ted? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2020 23:03

No jinou by tu neměli, že jo. +uculí se na ni a otře si pusu+ Teď... bych si dal napůl cigáro a koukal na město, jak svítí a tulil se k tobě. Co ty na to?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2020 23:05

jo, vybral jsi dobrej hotel. +uculí se na něj, a pak odloží hrnek a vleze si k němu+ to zní děsně moc pěkně. +pousměje se, a zapálí jim tu cigaretu špičkou prstu kouzlem+ samý moje oblíbený věci. +uculí se na něj, a než mu cigáro předá, vtiskne mu na rty pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2020 23:13

Pro mou lásku jenom to nejlepší. +usměje se na ni a stáhne si ji na břicho, aby se o něj opřela, on se opírá o stěnu a oplatí jí pusu, než si vezme cigáro+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2020 23:18

jsem tvoje láska? +uculí se na něj, a přijde jí to děsně pěkný, opírá se o něj, popíjí šampus z malý lahve, a podává mu cigáro tam a zpátky, vždycky se lehce dotkne jeho rtů+ voní to tu mořem. +usměje se, trochu mu klouže prsty po prstech a vypráví mu o tom, jak byla malá a bydlela ve francii a když foukalo z jihu, tak vzduch voněl jako moře, a o Chrisovi, a jak spolu blbli+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner