Tak jak to vypadá, tak jsem zase tak moc hodná asi nebyla. +zasměje se tiše, když jí odmítá varovat před svými špatnými stránkami, i když ona si je jistá, že něco takového u něj přeci nemůže najít+ No... jsou to pohádky, příběhy které se dětem vypráví aby se báli a byli hodné a některé děti se rádi bojí a dokonce mají takové příběhy rádi. Dokonce je v nich i nějaké to poučení. +pokrčí zlehka rameny+ Sama jsem to nikdy nepochopila. Vždycky mi to přišlo spíš zábavné. Vyprávět si je večer před spaním. Určitě taky máte nějaké takové příběhy ne? +upře na něj zvědavý pohled jestli mají nějaké strašidelné příběhy které si vypráví nebo jimi děsí děti+ Áááhh, takže takhle to je. +zasměje se vesele+ To mám rozhodně v plánu. Držet se ho. +odkývá mu to naprosto vážně a taky to tak myslí. rozhodně se ho nehodlá v nejbližších několika staletí jen tak vzdát+ Jo to si umím docela živě představit. +rozesměje se vesele. pohladí ho po vlasech a políbí na čelo, než ho jemně obejme+ Klidně i na víc jak chvíli. +zabrouká a naprosto spokojená naslouchá jeho klidnému dechu. zavře oči a napadne jí, že tohle je přesně to, co si po celý svůj krátký život přála. usínat v náručí milovaného muže a ta myšlenka jí vykouzlí úsměv na rtech, těsně předtím než spokojeně usne+
(taky jdeme dobrou noc