yohi: hehe, zrovna u tebe se nebojím, že bys neměla nic fialového
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Tak já 13. nemůžu, volný víkend mám až ten další pak ten poslední škoda no
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Tak bohužel mi to teď nevyjde..ten týden máme kolokvium z práva a zkoušku z ergonomie..takže budu mít velmi "zajímavý" víkend..užijte si to za mě!
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
škoda, že nemůže nikdo další, tak snad příště to vyjde... Hlavně Meg at vyjdou ty zkoušky...