od Margarit Black » 16 bře 2013 13:16
*taky odhodí kabát a chytne papíry, kecne si vedle Man..kouká na kamery* Ještě by to chtělo záznamy zpětně..hm, zkus se jim nabourat do systému a stáhnout zbytek, pokud ti to půjde..a nejsem si jistá, jestli před 10ti lety měli už ve městě kamery, to bych si musela ověřit nebo třeba to budou mít napsané na stránkách města, jsou tam děsně sdílní *ušklíbne se a koukne do papírů* Třeba si obhlížel oběti..sledoval jejich zvyky.. *pokrčí rameny* Nebo si je tam nejprve vyhlídl a pak je teprve sledoval..třeba je to jeho oblíbená restaurace *ušklíbne se a kouká do papírů* Toho je teda požehnaně! *přemístí se do NY..zkontroluje domácnost, kde jí skřítka nechala vzkaz, že jsou venku a vrátí se se svým notesem* Tahle rychlost se mi líbí *zakření se a kecne si vedle..zapadne za comp a nechává jména projet systémem*
(jojo, vím, četla jsem..proto jsem o tom mluvila..jo, tady máme skluz, ale nějak mi to neva;) tak, když nebudeš kdekoho ohlodávat, tak to bude dobré:D a pokud tě to už nebude bavit a nebudeš vědět, co vymýšlet, tak to klidně můžeme ukončit..)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)