Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2014 01:16

A bude tě to šimrat. +zazubí se na ni a trochu zavrčí+ Jo? Tak jo? +usměje se a když řekne to o těch deseti minutách tak je hnedka jak na trní+ Deset mimut? +zasvítí mu oči+ No jasně. +přikývne hnedka+ Přijdu, já přijdu. +děsně se těší, a sleduje každou vteřinu a děsně pomalu mu to ubíhá a hned jak to je deset minut tak vyrazí nahoru jak střela+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 13 črc 2014 23:06

+ráno úplně potichoučku sleze do kuchyně oblečená jenom do pánský košile, a začne na podnos kramařit něco k snídani, potichu si něco hmká, a vůbec nevypadá na to, že by měla mít kocovinu+
Kouká ti zadek. +poznamená Vicky od stolu, kde žvejká vajíčka a koláč od včera, a děsně se uculuje, když se lekne tak, že málem spadne+ Přefiklas mi bráchu. +obviní jí, ale culí se+
Teda tvůj brácha. +složí se Angie po způsobu románovejch hrdinek do židle, a jenom se zubí+
Dobrý dobrý, zdrž se hnusnejch detailů. +zasměje se+ Tak, jaký s ním máš úmysly, co? +zahýbe obočím napůl vážně+
No momentálně mu donesu snídani a sním mu jí z břicha, a pak se uvidí. +zakření se Angela vesele, a podá si cigaretu+
Jak chceš. +pokrčí rameny+ Ale buď na něj něžná, on je děsně křehká duše. +uculí se+
Neboj, nebudu tady počínat dlouhánský vztahy. +ujistí ji zrzka+ Stejnak zítra odjíždíme, a nehodlám dělat ve svým věku náhradní matku. +zašklebí se+
No to je tvoje věc. +usměje se Vicky+ Jen se držte potichu, kdo to má vydržet. +zaksichtí se vesele, a kouká jak kámoška vytančí s podnosem zpátky nahoru, a jenom doufá, že vědí, co dělají+
Angela

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2020 22:01

+jsou na návštěvě u Chrise, pač se dlouho neviděli, a je studený zimní ráno, sleze s holkama do kuchyně, a začnou chystat snídani, Sophi chce moc pomáhat, takže je tam pěknej bordel, a Zoe stojí na židli u linky, a kutálí si s rajčatama, a Vicky zatím nachystá pánev a slaninu+ zapálíš v krbu, ať se trochu zahřejeme, prosím? +požádá Byrona+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2020 22:03

+nejdřív ji zezadu obejme a políbí na tvář+ Jasně, lásko. +usměje se na ni a jde nachystat oheň do krbu a zapálí ho, páč je chlapák+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2020 22:06

+uculí se a trochu se k němu přitulí, když ji obejme+ děkuju. +uculí se, a trochu po něm pokukuje, jak zapaluje, takže nedává pozor, a sophie jí upustí vajíčko na dlaždičky+ jéje. +chytne se za hlavu, a kouká na ten bordel+ no, jéje. +souhlasí Vicky, ale nezlobí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2020 22:10

+koukne na ně, co se tam stalo+ No jéje. +zazubí se na ně+ Já to uklidím, už jste viděli můj nový vytírací vysavač? +zazubí se na ně+ Robine! +zavolá a Robim přiběhne pustí se do vajíčka+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2020 22:14

+Sophi to přijde úúplně boží, a ještě robina povzbuzuje, kde kus vynechal+ a nevadí, že sežere i skořápku? +uculí se na něj a trošku se o něj opře, pač se ho chce jen tak dotýkat, a Zoe jen kulí oči, a pak hodí robinovi rajče+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2020 22:18

+obejme ji kolem pasu a usměje se+ Ne to nevadí, aspoň bude mít víc vápníku. +uculí se a kouká, co Robin na rajče a ten jen kutálí rajče sem a tam a občas ho olízne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2020 22:22

jo? tak jo. +uculí se+ já se snažím ho nenechat moc žrát co mi upadne, ale nevyznám se v tom. +usměje se a dá mu pusu na rameno, a Zoe se na ně zasměje, protože se jí to líbí, jak si s tím hraje, tak ji Vicky vezme do náruče, a trošku ji pošimrá+ dala jsi mu hračku, jo? +zazubí se+ Sophi pustíš Robina na zahradu, aby se mohl proběhnout? +poprosí malou, aby si přišla důležitá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2020 22:30

No, já nevim, já to moc neřeším. +zazubí se na ni a Sophie jde důležitě otevřít Robinovi na zahradu a ten vyběhne ven a Byron vyhodí to oslintaný rajče+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house