Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2020 23:53

jo, tvoje sexy chlupatý nohy mě moc berou. +uculí se taky a vtiskne mu na rty pusu, a jak tak byron sedí opřenej o čelo postele, vyhoupne se na něj a pustí ho do sebe, dosedne až dolů a kousne se do rtu, jak ji vyplní+ tohle je ale stejně nejlepší. +pošeptá mu tiše, opře se mu čelem o čelo a vychutnává si to, jak je v ní+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2020 23:56

+zrovna se chce nenápadně kouknout na svý nohy, jestli jsou fakt tak chlupatý, když na něj zrovna nasedne a on musí dlouze zasténat+ Oh bože, kočko, ty seš fakt dokonalá.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2020 00:02

+musí se uculit, protože je roztomilej, nakloní se k němu a pěkně ho políbí, hladí ho rty po rtech, a pak začne pomalu kroužit boky, trochu zrychluje, a najde rytmus, v kterým se na něm nadzvedává, chce ho cítit v každou koutku v sobě, drží se ho za ramene, a snaží se ho taky přivést k něčemu božímu a silnýmu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2020 00:05

+lehce ji drží za boky a pomáhá jí se na něm zvedat, tiše sténá a cítí, jak se v něm zvedá silnej orgasnus, už jak byl od předtím vzrušenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2020 00:08

+přijde jí to boží, jak ji drží a jak se nadzvedává v jeho klíně, dívá se mu do očí a mezi polibkama mu šeptá tichý slova jenom pro něj, i když tam není nikdo jinej, kdo by to slyšel+ chci tě cítit.... udělej se do mě. +pošeptá mu+ miluju tě, miluju. +vydechne a sevře se kolem něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2020 00:11

Já na tom... Uh! +zasténá a vystříkne do ní, dlouze a mocně, jako by si mohl pomoct a ještě několikrát ji na sebe narazí+ Já tě miluju, kočko. +vydechuje přerývaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2020 00:17

+nikdy ji nepřestane bavit ho sledovat, když se udělá, takhle v ní a u ní, protože je u toho prostě dokonalej+ já tebe. +zašeptá, přitiskne se k němu a políbí ho na rty, na krku, vpíjí do sebe jeho rozbouřenej dech a slíbá mu pot z kůže, a nechce, aby ta chvilka někdy skončila+ miluju tě. +pousměje se, protože mu to chce opakovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2020 20:38

+vezmou holky na výlet a v plánu je dopoledne jít do zoo a odpoledne do aquaparku, a akorát to hezky vyjde tak, že se naobědvají a holky mají zrovna čas na spánek, tak vytasí z kufru auta takovej ten sourozeneckej dvoukočár, Sophie v něm spokojeně usne a Zo chce chovat, ale už taky usíná, takže můžou hodinku spolu posedět na zahrádce restaurace a dát si pivo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2020 20:45

+sklouzne pohledem od holek v kočárku na ni a usměje se+ Dneska ti to děsně moc sluší. +prozradí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2020 20:50

+lehce Zoe houpá ve stínu, hladí ji po vlasech, a trochu se usmívá+ jo? +zasměje se a trochu si uhladí vlasy+ tobě taky. +usměje se, natáhne k němu ruku a pohladí ho po prstech+ jsem ráda, že jsme se vykopali. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House