Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 13 bře 2013 18:49

Pro mě je, když se mi líbí, tak je mi jedno, jestli to ten umělec udělal technicky dokonale. A když se mi nelíbí, tak může bejt klidně formálně dokonalej, a líbit se mi nebude. +pokrčí rameny, do téhle konverzace se s ní moc pouštět nechce, protože je jasný, že by nevyhrál+ Ale je to děsně sexy, když o tom takhle vykládáš. +uculí se jí do kůže, vyjede rty na krk a dlaněmi pomaličku vyjíždí po bocích nahoru k ňadrům+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 bře 2013 19:00

+odlepí se od něj a bezradně rozmáchne rukama+ jenže, když se k tomu takhle budeš stavět jako znalec obrazů, tak budeš vypadat, jako pěknej amatér. +řekne zamračeně a přetáhne si přes hlavu košili, přejde do místnosti, kde maj knížky a vezme si tam tu s rodala a začne stodvat vévodkyni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 bře 2013 19:25

Jenomže znalec obrazů je role, miláčku, to nemá s mým vlastním názorem co dělat. Nemusíš se bát, na svoje herecký výkony se připravuju dobře. +koukne na ni ublíženě, že zpochybńuje jeho zlodějskou profesionalitu, vezme si svoje knihy a jde studovat do kuchyně, chvilku tam trucuje, ale pak nechá knihy knihama, prošmejdí špajz a pak se vydá hledat Wenai, najde ji v knihovně a kecne si tam k ní+ Přináším mírovou ratolest. +zazubí se na ni a vytáhne obrovskej kus čokoládovočokoládovýho dortu, co Jean schoval do špajzu na večeři, sebere jí knížky a přisune se blíž+ Tak se na mě nezlob, já vím, že je to pro tebe důležitý. +pohladí ji po ruce, a když otevře pusu, aby něco řekla, šoupne jí do ní kousek dortu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 bře 2013 22:01

+sice kouká do knížky ale soustedeni zmizelo někde v dáli, když uvidí Lockeho tak se na něj usměje+ Lo +začne ale je umcena dortem když ho konečně spolkne tak tak si utre pusu od čokolády+ Locke já vím že ti to všechno nejspíš přijde nudné ale umění je... Je to prostě o necem víc než o tazích štětcem je to.. Je to pro mě důležitý. +omluvne se na něj usměje+ Ale tři obrazy mi nestojí za to aby sme se o tom hádali.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 bře 2013 14:42

Já se s tebou přece taky nechci hádat. +pohladí ji po ruce+ A chci se to všechno naučit, kvůli roli a taky kvůli tobě. Protože je to pro tebe důležitý. +strčí jí ještě lžičku dortu,pravděpodobně se jí pokouší sjet cukrem+ A ty jsi zase důležitá pro mě. +kouká na ni kajícně, ať už se na něj nezlobí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 bře 2013 16:11

+usměje se na něj, ten cukr už taky začíná působit, a pohladí ho po vlasech+ Díky, Locke. Fakt díky. +přitáhne si ho k sobě a hluboce ho políbí, načež se opře čelem o jeho a usměje se+ Jak moc se musíme dneska učit? Šla bych nejradši něco podniknout. Po městě a tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 bře 2013 17:09

+taky ji políbí, a když se odlepí, jemně ji pohladí po tváři+Já bych se taky nejradši zdejchnul, než Jean zjistí, že mu chybí půl dortu. +přikývne a zazubí se+ Učit se můžem jak chcem, záleží jen na nás, kdy to celý rozjedem. +usměje se na ni+ Tak co bys chtěla podniknout, Kůstko? +dojede ten dort a vypadá připraven na cokoliv+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 bře 2013 17:36

+usměje se a pokrčí rameny+ Nevím, půjdem se projít a uvidíme, co nás napadne? +vstane z křesla a vytáhne ho za ruku k sobě, neodolá a ještě mu dá jednu pusu+ Mohli by sme se jít kouknout na Měnlivý trh.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 bře 2013 18:26

Tak jo, půjdem kam chceš. +souhlasí, přitáhne si ji k sobě a ještě ji pořádně políbí, než ji lapne za ruku a zadním vchodem spolu vylezou z Chrámu a vyrazí do ulic, cestou jim Locke každýmu šlohne u stánku jablko a spokojeně si chroupá, a přitom si ji pyšně vede za ruku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 bře 2013 18:30

Díky. +usměje se na něj a vezme si jablko a ukousne si z něj+ Ty jo. Mě to takhle docela stačí. +koukne an něj+ Ty, já, jen tak. +palcem mu pohladí hrbět ruky+ Skoro mám chuť šlohnout někde barák a spokojeně v něm dožít. +zazubí se na něj, protože je to víceméně sranda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí