No dobře. +uculí se trochu, když mu je zakáže vyhojit, a aspoň je ještě trochu pohladí+ ty jseš číslo, Payne. +musí se zasmát, teď když je po všem má překvapivě lehko v hlavě, a trochu ji za trest kousne do ramene+ Pěkně jsi mě dostala. +přizná se, podívá se jí do očí, na ty pobavený jiskry, postkoitální lesk, a když mu dojde, že do toho šla kvůli němu - do něčeho, co se jí mohlo pěkně vymstít - ucítí v krku malej knedlík, a honem ho spolkne. Sakra, miluje ji každou buňkou. A jestli předtím zapochyboval, teď si je víc než jistej+ Payne... +sklopí oči k jejím spojeným prstům+ já vím, že to se mnou teďka nebylo jednoduchý. A než mi do toho začneš kecat... +uculí se a zarazí její protesty+ prostě bylo. Těžší, než by to mělo bejt. Jenom chci, abys věděla, že si toho sakra vážím... toho, žes zůstala, i když jsi nemusela. Fakt to pro mě hodně znamená. +pousměje se a palcem ji pohladí po zápěstí+ Asi to ještě dost těžký bude, a přemejšlet o budoucnosti pro mě pořád není jednoduchý, ale... co vím fakt jistě, je že ty jseš jedna ze dvou jistot, na kterejch jsem se momentálně vystavěl. +olízne si rty. párkrát si ty věty předem nacvičil, ale teď před ní mu rychle z hlavy mizí+ a že... tě miluju, a chci s tebou bejt. +konečně se na ni podívá, do očí+ chci s tebou bejt, napořád, a když budeš chtít... +hlas se mu troochu zadrhne, ale pokračuje+ prostě... chci si tě vzít, Payne. +usměje se, natáhne ruku a z kapsy u kalhot mu do dlaně vklouzne krabička+ Já vím, že je to brzo, a to všecko, ale... v životě jsem si nebyl něčím takhle jistej. +usměje se tak jako malej kluk, a otevře krabičku+ tohle je
promise ring, jakože... slib, že až se na to budem cítit, tak ti místo něj dám opravdovej, zásnubní. A slib, že s tebou počítám. Že chci budoucnost... s tebou. Jestli chceš ty. Chceš si mě vzít? +koukne na ni a na očích je mu vidět, jak je nervózní, a prstýnek je jen jednoduchej a tenoučkej, aby nevzbuzoval moc pozornosti, a přes to, že by to byl výbornej vtip, není stříbrnej
+
https://i.pinimg.com/originals/e2/17/a7 ... 15c754.jpg