od Rebecca Altamirano » 08 pro 2019 21:44
+podvolí se tlaku jeho prstů a rty jí zvlní úsměv+ Jak chceš...+zavrní, položí mu na hruď obě dlaně a donutí ho couvat, dokud nenarazí do zdi. Pak zašeptá pár tichých slov a najednou má kolem zápěstí masivní kovová pouta, s řetězy zapuštěnými do zdi. Když bude hodně chtít, nejspíš je dokáže vyrvat ze zdi, ale řetězy nepřetrhne. Sklouzne mu po hrudi rukama, kousek odstoupí a chvilku se tím pohledem kochá. Přistoupí k němu a vtiskne mu polibek doprostřed hrudi, pak se zaměří na bradavku, kterou chvilku saje a pak bez varování zkousne, bolestivě, ale do krve ho nezraní. Zatím.+ Nebylo od tebe hezký, žes mě tu nechal samotnou. Jen s ní. +zapřede pak a když se mu zadívá do očí, její duhovky jsou temné, bez jediné zlatavé skvrnky. Bad-Bí převzala kontrolu...+ Pouštěla mě ven mnohem míň, než by se mi líbilo. +postěžuje si, stoupne si na špičky okousne mu hranu čelisti. Rukama mu sjede po bocích, na bedra a na zadek, který pevně sevře+ A taky jsme museli najít někoho, kdo si bude hrát...+zapřede potom a tiše se zasměje, až mu ten zvuk sklouzne po kůži+ A pár takových, s kterými jsme si rozuměly, jsme našly. +jazykem sjede středem hrudi a postupuje stále níž. Jazykem kmitne přes bradavku a krátce o i zavadí špičákem a současně mu rozepne kalhoty; zatím ho pohladí přes těsnost kožených kalhoty+ Můžu ti vyprávět, jaký to bylo...když křičela a sténala...svíjela se pod nimi...+šeptá sugestivně kousek od jeho rtů, oči temné a lesknoucí se jako obsidián, ale taky stejně chladné; v ruce se jí objeví dýka a bez varování ho řízne, kousek pod klíční kostí vytvoří pět cenimetrů dlouhou ránu, síce nijak hlubokou, ale krvácející. Olízne krev kmitnutím jazyka a tiše se zasměje, není to ale vůbec pěkný zvuk. Pak se trochu zamračí a na chvilku zavře oči+ Hmm, snaží se mě sebrat kontrolu. Ale já si chci ještě hrát. Mám ti toho ještě spoustu co říct...+uculí se rozverně a další říznutí umístí na prsní sval, kolmo k bradavce.+ Vím, že se ti to líbí...+zapřede a přitlačí dlaň do jeho klína silněji, kde je už víc než patrná boule. Sleduje kapku krve stékající přes bradavku, dolů a když doputuje na žebra, přiloží k rudé kapce špičku dýky a znovu řízne, až dolů na úroveň pupíku+ Řekni...chceš to slyšet? +zavrní a stáhne mu kalhoty z boků, jen natolik, aby získala víc manévrovacího prostoru; vklouzne rukou dovnitř a pevně ho uchopí a stiskne, skoro až bolestivě, ale ví, že se nemusí nijak zvlášť držet zpátky...+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it