Black dagger brotherhood vs Lessers

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Black dagger brotherhood vs Lessers

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 pro 2019 15:58

+připadá si trochu mimo sebe, když přijímá všechny ty objetí a gratulace a přípitky+ Jo, díky za varování, dám si pozor. +zasměje se, když přijde Lassiter+ Jo, taky si říkám. Ale u vás naštěstí moc práce nemám. +uculí se a obejme ji; kdyby jen tušila :D+ Asi chvilku potrvá, než mi to dojde. A to, co to pro mě vlastně bude znamenat...+potřese hlavou a vzhlédne k němu+ Jeslti chceš, můžeme jít. Ale je to tvoje párty. +pousměje se a sleduje pobaveně tu soutěž, co se dole strhla. A celkem by ji zajímalo, jestli Zsadist opravdu vyhrál, nebo ho Syr nechala :D+ A řekla bych, že Syr se tady dost líbí. +poznamená pobaveně, když svou rozjetou kámošku pozoruje+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 07 pro 2019 20:39

Já na párty nějak moc nejsem. Raději se sjíždím v soukromí +fixuje při těch slovech její rty a má celkem zajímavý plány, co by s nimi dělal+ Jo, vypadá jako panenka mezi monstry, a přitom... +zavrtí hlavou, protože říct, že je jedním z nich by mohlo být netaktní.+ Bude v pohodě, nic se jí tu nestane. +Protože vidí, jak na ni dohlíží sám Anděl Páně. I když psychopatický a emocionálně nestabilní, ví, že je tam v naprostým bezpečí.+ takže... k tobě, nebo... já vlastně nevím, jestli nějaký ke mě je, ale určitě se tu nějaký temný místo pro temný poklesky najde.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 pro 2019 22:01

Hmm, tak dobře...+přivře oči, když zaznamená jeho pohled+ Já vím, že nestane. Ale o tvý bratry mám trochu obavy. +cukne pobaveně koutky.+ Můžem to zkusit u tebe, aspoň zjistíš, jestli nějaký je. A když ne...+pokrčí rameny+ ...přemístit nás můžu vždycky. +uculí se a v očích jí zajiskří+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 07 pro 2019 22:34

Těm jenom prospěje, když je trochu znemožní. Za ty roky jim narostly nějak hřebínky. +obejme ji kolem krku a jdou starou známou cestou tunelem k Doupěti.+ Jasně, to hned zjistíme. +Z jedních dveří vyjde Qhuinn a naprosto automaticky V. pozdraví. Udělá další tři kroky ve svém směru, když se zastaví, otočí a trochu vyjeveně na něj zařve.+ V! +Vrhne se k němu a toho parchanta zvedne do výšky.+ Jestli ještě někdy umřeš, zabiju tě. +poví mu děsně vážně a je v šoku, že je zpět. Asi se mu to zdá.+
Jo jo, postav se do řady mladej. +Zvuk, jaký bagančata vydávají na povrchu chodby se mu moc líbí. Je to takové známé.+ Sorry bro, máme práci. Uvidíme se na poradě. +popostrčí B. kupředu a pak zjistí, že pořád "svoje" má. A co víc, je to tam všechno na svým místě, jakoby nikdy neodešel.+ No... polda je zatracená duchna, která se muchluje se vzpomínkami. +Zabouchne za nimi dveře a opře se o ně dlaní, obličej hned vedle B. Špičkou nosu se skoro dotýkaje.+ Bratře ti říkat nebudu, a sestro už vůbec ne. Je to úchylný. +pozvedne koutek v úsměvu a vezme její tvář do dlaně. Palcem přejede přes rty a pak ji hladově políbí.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 pro 2019 00:05

S tím můžu jen souhlasit. +zasměje se a obejme ho kolem pasu a společně celkem bez povšimnutí zmizí v chodbě. Nebo si to aspoň myslí, že si nikdo nevšiml+ Ahoj, Qhuinne. +pozdraví ho taly a ze všech sil se snaží nerozesmát, když mu to docvakne+ Hele vážně, uvědomuje si vůbec někdo, jakou blbost říkají? +podiví se nad tím nahlas a pobaveně se uculí; o tom, že jsou navíc teď kolegové ho jistě infromují ostatní+ Teda...wow. +řekne jen, když vejdou do jeho části Doupěte, kde se nezměnilo vůbec nic.+ Hele..možná jsem to nebyla jenom já, kdo tě nenechal jít...+poznamená potichu a zadívá se mu do očí+ Jo, to teda je. +zvedne koutek v úsměvu a být uvězněná mezi jeho dveřmi a jeho tělem se jí dost líbí; zajede mu prsty do vlasů a líbá ho se stejným hladem a vášní a druhou rukou vklouzne pod triko a nehty sjede po boku na záda, kam až dosáhne a zase zpátky+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 08 pro 2019 13:29

Pravděpodobně. +Přišpendlí svým tělem to její ke dveřím.+ Takže už mi řekneš kdo to byl, nebo mám hádat. V hale nebyl jen jediný bratr, který.... Byl to Tohrment, že? +jeho dedukční schopnosti jsou přímo neuvěřitelné.+ Káždopádně, ty a Polda... díky. +To poslední už jí zavrčí do rtů a pod dotekem nehtů mu naběhnou svaly pod kůží.+ B. Chceš si hrát? +v očích mu zableskne, svleče si triko a moc se mu líbí, jak upírka sleduje cestičku z černých chloupků na jeho břiše.+ Jsem ti k dispozici. +mrkne na ni a otevře láhev GG, namraženou, jako by tam na ně čekala.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 pro 2019 16:03

+rozhodně nemá v plánu mu to říkat, i když jeho přesvědčovací metody jsou víc než účinné. Ale stejně ani její odpověď nepotřebuje+ Na tom nezáleží, kdo to byl. +zavrtí hlavou a pousměje se+ Není zač. +zašeptá mu do rtů a laškovně ho kousne+ Hmm...já vždycky. +zapřede a sjede mu pohledem po těle, když si svlékne triko; odlepí se od dveří a pomalu k němu dojde; položí mu dlaň na břicho a vyjede vzhůru a nečekaně mu zatne nehty do prsního svalu+ Oběma se nám stýskalo...+zavrní a zvedne k němu oči, které jsou náhle o dva odstíny tmavší než před chvílí. Kmitne špičkou jazyka přes bradavku, která mu příhodně nadosah a oči jí blýsknou+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 08 pro 2019 18:31

mmmm +zamručí spokojeně, protože CÍTÍ. Po všech těch dnech tam, kdy byl jako ve vzduchoprázdnu vítá bolest jako starou známou a nastavuje jí ochotně rozevřenou náruč.+ Hello my girls +usměje se natěšeně, a nechá jí volnou ruku, k tomu jak se to bude dál vyvíjet. Jen jí vjede prsty do vlasů a lehce zatáhne, aby jí viděl do tváře. Chce je vidět, jak se jim líbí si z brát co chtějí.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 pro 2019 21:44

+podvolí se tlaku jeho prstů a rty jí zvlní úsměv+ Jak chceš...+zavrní, položí mu na hruď obě dlaně a donutí ho couvat, dokud nenarazí do zdi. Pak zašeptá pár tichých slov a najednou má kolem zápěstí masivní kovová pouta, s řetězy zapuštěnými do zdi. Když bude hodně chtít, nejspíš je dokáže vyrvat ze zdi, ale řetězy nepřetrhne. Sklouzne mu po hrudi rukama, kousek odstoupí a chvilku se tím pohledem kochá. Přistoupí k němu a vtiskne mu polibek doprostřed hrudi, pak se zaměří na bradavku, kterou chvilku saje a pak bez varování zkousne, bolestivě, ale do krve ho nezraní. Zatím.+ Nebylo od tebe hezký, žes mě tu nechal samotnou. Jen s ní. +zapřede pak a když se mu zadívá do očí, její duhovky jsou temné, bez jediné zlatavé skvrnky. Bad-Bí převzala kontrolu...+ Pouštěla mě ven mnohem míň, než by se mi líbilo. +postěžuje si, stoupne si na špičky okousne mu hranu čelisti. Rukama mu sjede po bocích, na bedra a na zadek, který pevně sevře+ A taky jsme museli najít někoho, kdo si bude hrát...+zapřede potom a tiše se zasměje, až mu ten zvuk sklouzne po kůži+ A pár takových, s kterými jsme si rozuměly, jsme našly. +jazykem sjede středem hrudi a postupuje stále níž. Jazykem kmitne přes bradavku a krátce o i zavadí špičákem a současně mu rozepne kalhoty; zatím ho pohladí přes těsnost kožených kalhoty+ Můžu ti vyprávět, jaký to bylo...když křičela a sténala...svíjela se pod nimi...+šeptá sugestivně kousek od jeho rtů, oči temné a lesknoucí se jako obsidián, ale taky stejně chladné; v ruce se jí objeví dýka a bez varování ho řízne, kousek pod klíční kostí vytvoří pět cenimetrů dlouhou ránu, síce nijak hlubokou, ale krvácející. Olízne krev kmitnutím jazyka a tiše se zasměje, není to ale vůbec pěkný zvuk. Pak se trochu zamračí a na chvilku zavře oči+ Hmm, snaží se mě sebrat kontrolu. Ale já si chci ještě hrát. Mám ti toho ještě spoustu co říct...+uculí se rozverně a další říznutí umístí na prsní sval, kolmo k bradavce.+ Vím, že se ti to líbí...+zapřede a přitlačí dlaň do jeho klína silněji, kde je už víc než patrná boule. Sleduje kapku krve stékající přes bradavku, dolů a když doputuje na žebra, přiloží k rudé kapce špičku dýky a znovu řízne, až dolů na úroveň pupíku+ Řekni...chceš to slyšet? +zavrní a stáhne mu kalhoty z boků, jen natolik, aby získala víc manévrovacího prostoru; vklouzne rukou dovnitř a pevně ho uchopí a stiskne, skoro až bolestivě, ale ví, že se nemusí nijak zvlášť držet zpátky...+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 09 pro 2019 06:44

+S pokřiveným úsměvem na rtech couvá, dokud na holých zádech neucítí hrubost stěny. Pozvedne obočí a když se náhle ocitne připoutaný, jenom zavrčí a cvičně s pouty škubne. Hm… asi by to šlo, kdyby byl v plný síle a moc chtěl.+ Líbí se ti co vidíš? +hlas má hlubší a během chvilky se zlomí v hrdelní sten.+ Moc se ti za to omlouvám kotě. +Uvědomí si změnu téměř okamžitě, a mělo ho napadnout, že když se tak dlouho neviděly, bude chtít přivítat i Bad B.+ Ahoj krásko, +pohled do temně černých očí ho vtahuje do míst, který už tak dlouho neviděl.+ Jsem rád, že ses bavila i beze mne, +přikývne a lehce zasykne, když ho pohladí přes kalhoty. Zatím ještě není plně vzrušený, ale to nebude moc dlouho trvat. Na další jení slova reaguje jen přivřenýma očima, a prudkým škubnutím pouty. Je sakra chlap, a jako takový má své byť i neopodstatněné nároky. + Argh.. +vykrade se mu zrhdla, přímo do jejích rtů, když ho prvně řízne. Nooo tak joooo. Vydechne a dovolí si tu krátkou bolest prožít a když se na ni znovu zadívá, oči mu trochu svítí.+ To je v pohodě, +řekne tak trochu oběma, aby si Good B. nedělala starosti. Poradí si.+ Já si chci s tebou taky hrát. +pronese to mazlivě a při dalším říznutí už ani nezasténá, jenom trochu hlubšeji vydechne.+ mmmm +odpoví jí, co taky říct, musel by lhát, a to on sakra nesnáší.+Eh…. +tak jo, tohle je…. V kalhotách mu nabíhá monstrózní erekce, a bolestivě se tam tlačí.+ Ani ne, abych byl upřímný, ale asi mi to stejně povíš co? +trhne trochu boky, protože to bolí, ale pak jí prudce přirazí do ruky. Řezné rány na těle ho štípou, ale není to nic, co by mu vadilo. Spíš naopak.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Syractions