Black dagger brotherhood vs Lessers

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Black dagger brotherhood vs Lessers

Příspěvekod Rhage » 04 pro 2019 20:29

To jsem. +souhlasí pobaveně a blíží se k ní, dokud ji prakticky nešpendlí svým tělem k okraji fontány+ To nebyla moje chyba. +uculí se rozpustile a v očích mu zahrají ďábelské jiskřičky+ Opravdu? A půjdeš dolů polonahá? +zvedne obočí, jakoby ho ta představa velmi zaujala a už si to představoval živě+ Sníst? Ne. +zapřede a je tak blízko, až se jí jeho dech otře o rty+ Možná kousek ochutnat...+zavrní a lehce ji kousne do rtu, do kterého se před chvílí sama kousla+ Já ale nejsem jen tak nějaká bloncka. +zvedne koutek v sebejistém úsměvu a když mu nechá zmizet košili, povytáhne se zájmem obočí+ Velice praktický. +uculí se a nijak ho to očividně nerozhodilo. Všimne si, že ji zaujalo tetování, ale momentálně má úplně jiný myšlenky+ Mám dojem, že nějak moc mluvíš...+zapřede a hned na to přitiskne své rty na její a začne ji líbat, hluboce, pohrává si s jejími rty, občas trochu zkousne a rukou pomalu stoupá vzhůru, přes břicho až palcem zlehka přejede přes ztuhlou bradavku+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 04 pro 2019 20:51

A pořád tam máš to pěkný vlhký tmavý sklepení, s přikutýma okovama, kde se od stěn odráží steny a nářek.... +v diamantových očích mu blýskne, přímo před sebou vidí B, jak tam je zaháčená, duhovky celé téměř tmavé, bradavky tvrdé a rudé...+ Uhm.... +na to se musí posadit, protože prostě...+ pořád je to moje malá holčička, +vystrčí zatnutou bradu,+ doufám, že je na ni Dean hodný, asi je budu muset navštívit. +Pak se zastaví uprostřed pohybu, kdy hledá nějaký hadry a prudce se otočí k ní.+ Bylas to jediný, díky čemu jsem.... +svraští obočí.+ Kdo tohle kurva prohlásil? +pohled mu ztvrdne a klouby zbělají.+ Díky tobě jsem minimálně nechcípl trvale, co z toho, že trvalo než jsem se dostal zpět? +rozhodí rukama, což samo o sobě dává znát, jak je nasranej na toho, kdo prohlásil něco o vině.+ Díky tobě jsem zpátky, a zrzce, +dodá po chvilce,+ ale díky tobě ze mě není zasraný pole písku někde v ničem. +přijde k ní, zvedne jí bradu dvěma prsty,+ takže ani pípnutí o nějaký kurevský vině, jasný? +zeptá se se zdviženým obočím a pak ji pevně, tvrdě a krátce políbí.+ Oblečení ženo, přísahám jestli si brzo nezapálím, tak asi umřu. +mrkne na ni ve vtipu.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 pro 2019 21:07

+Do zad ji tlačí mramorové obložení a do břicha Rhage a jeho skalnatý tvrdý tělo. Všude tvrdý tělo. Za-tra-ce-ně. Ne, nebude tam koukat, ne ne ne... no doprdele! jo, koukla se.+ Zlato, +pousměje se přemoudřele,+ já toho umím mnohem víc, než jenom nechat mizet oblečení, umím ho i dát zpět.+ To teda sakra nejsi... +plně s ním souhlasí, a vzápětí cítí jeho zuby na tom stejným místě... Mimoděk rozevře klín, aby se mohl dostat ještě blíž a ach bože... ten jeho zadek a stehna, jsou tak pevné a vyrýsované, stejně jako vrchní polovina těla. Pohladí drobné zlatavé chmýří, které se ztrácí za lemem kalhot, vyjede prsty výš a dotkne se jedné obvzlášť hluboké jizvy a zároveň ho nepřestává líbat. Vtáhne mu spodní ret, a jak je překrvený tak zkousne. V očích jí hoří plameny, oba jsou celý mokří a zrzka i zevnitř.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 pro 2019 22:20

Hmmm....jo, to mám. +dívá se na něj a celkem přesně dokáže ten jeho výraz dešifrovat a má co dělat, aby potlačila zachvění+ Jo, můžeš jí to zkusit říct. +cukne pobaveně koutky, když si to představí+ Pokud vím, tak je. +pousměje se; říkat mu, že úplně jedoduchý to nemají spolu navzájem považuje za zbytečný; pak trochu překvapeně zamrká, když tak vyletí+ To je jedno, kdo. +zavrtí hlavou a když ji přinutí podívat se na něj, usměje se+ Tak jo. +přikývne velice poslušně+ Ale jistě, můj pane, stačí jen říct. +zamrká na něj; lehce mávne rukou a za pár vteřin tam doplachtí jeho obvyklá uniforma. Tedy, všech bratrů obvyklá uniforma. Jen kouzlem trochu upraví velikost a je to.+ Doufám, že vyhovuje. +uculí se rozpustile; pak ze sebe shodí župan a přejde ke svýmu oblečení, který se tam válí různě po zemi a oblíkne se taky+ Hmm, zdá se, že Syr a Rhage cestou asi zabloudili...+přivře oči, ale koutky jí trochu cuknou+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rhage » 04 pro 2019 22:21

O tom nepochybuju...+zapřede a když mu tak krásně uvolní cestu do svého klína, zavrčí jí do rtů a okamžitě toho využije. Pohladí ji přes těsné, mokré kalhoty a je to skoro jakoby tam ani nebyly. Ale bohužel jsou. Frustrovaně zavrčí a zkušeně rozepne knoflíček jejích kalhot; bez váhání vklouzne prsty rovnou do kalhotek a nepřestává ji líbat; chce ji, protože to potřebuje, protože jen v těch chvílích jsou jeho démoni potichu. A taky ji chce, protože ho zatraceně vzrušuje, což by jako důvod bohatě stačilo+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 05 pro 2019 17:58

Tyhle ty tvé čáry máry jsou moc užitečná věc. +Spokojeně na sebe začne navlékat "uniformu" a všechno padne na své místa jako ulitý. Dokonce i ty festovní pevný a vysoký bagančata.Trochu v nich zapéruje, a kůže jenom zavrzá, na všech místech. Cítí se zase jako člověk. Upír. Každý ať si doplní dle libosti.+ mmm moc dobrý. No, kotě, nechci ti brát iluze, ale Rhage se Syrianou do toho pravděpodobně právě buší jako králíci... +ušklíbne se trochu, protože zná Hollywooda, a to jak se na zrzku dívá.... jako na zákusek.+ Tak cestu do sídla znají, nebo minimálně Rhage, takže se můžeme sejít přímo tam. Aspoň jim nebude tak trapně, pokud vážně šukají. +pozvedne koutek v křivém úsměvu a sleduje, jak si dává zbraně na svá místa, včetně dýky.+ Pořád ji máš. +POdotkne spokojeně.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 pro 2019 18:07

+Sálá z něj obrovský žár, a sex z něj skoro kape jako voda z vlasů. Prohne se pod jeho dotekem, naladěná přímo na tu vlnu, kterou rozehrává s jejím tělem. Bohové, vyspí se s ním. Když vklouzne prsty do kalhotek a pohladí ji na tom nejtajnějším místě, skoro o tom vůbec nepochybuje. Proplete prsty jeho vlasama a když na něj zaostří, něco ji zaujme. Její prsten září zlatou a svítí jako hvězda.+ Rhagi... +kňourne, celá zadýchaná a chvilku to trvá než to zaregistruje.+ Rhagi přestaň... +zašeptá mu do rtů a přestane s ním tak ochotně spolupracovat.+ Promiň, já... nemůžu se s tebou.... +vyšukat do bezvědomí.+ Promiň.... +Stiskne mu pevné paže, a cítí kolik sil ho stojí teď přestat a je jí děsně trapně, že je do této situace dostala, a nedopřeje mu uvolnění, které tak moc potřebuje.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 pro 2019 19:21

Já vím. +uculí se a spokojeně ho přejede pohledem, když je oblečený a vypadá úplně stejně jako dřív. Takže k sežrání sexy+ No...doufám, že to tak daleko fakt nedojde. +zatváří se maličko znepokojeně+ Je tak trochu vdaná a jestli si nepamatuješ, tak její chlap je něco jako vy. +zarazí+ Sakra, vlastně je stejný jako vy. +potřese hlavou+ Dobře, ale jestli nepřijdou do dvaceti minut, dojdu si pro ně osobně. +zavrčí, když si připíná pouzdro s dýkou zpátky na stehno+ Samozřejmě, že mám. +vzhlédne k němu a pousměje se+ I Payne tu svoji nosí. +dodá a natáhne k němu ruku+ Tak můžeme? +nakloní hlavu nepatrně nastranu+ Jak moc se ti stýská po přemisťování? +zeptá s maličko zlomyslným zábleskem v očích+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rhage » 05 pro 2019 19:21

+jeho mozek už v tuhle chvíli značně odkrven, takže mu trvá, než mu dojde, co mu říká. Znehybní a snaží se rozdýchat tu mlhu ze vzrušení a chtíče, co mu znemožňuje myslet. Na okamžik znehybní a trochu silněji prsty sevře její stehno, jakoby se potřeboval něčím ukotvit v realitě. Pak zvedne hlavu a zadívá se na ni+ To nic, Zrzko. Je dobře, že aspoň jeden z nás má dost sebekontroly. +pousměje se křivě; uvolní sevření její nohy, pomalu se odtáhne a opře se o okrasný střed fontány. Uvěodmí si, že pořád oba sedí po pás ve vodě a když si uvědomí, co málem provedl, zavrtí hlavou a uchechtne se, nijak vesele to ale nezní+ Překonávám svoje vlastní hranice. Málem jsem znesvětil posvátný pramen naší Bohyně. +podívá se na ni a v očích mu jde přečíst znechucení; ale ze sebe samotnýho+ Měla by ses ode mě držet co nejdál. Tohle si nezasloužíš...+řekne a prohrábne si mokré vlasy+ Mohl bych dostat zpátky svoji košili? +podívá se na ni pak a pousměje se. A vypadá trochu jak zmoklé a nakopnuté štěně:D+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 05 pro 2019 19:54

Toho Vlčího Krále? Jak málem Rhage roztrhal na cucky... hmmm, jo, tak toho si pamatuju zatraceně dobře. Takže v zájmu blonďákova zdraví doufám, že neudělá nějakou kardinální hovadinu. I když by stála za to. Do dvaceti minut, pak tě vezmu nahoru sám. +A poprvé si uvědomí, že by se tam měl opravdu podívat. Zjistit, proč ho tam poslala...+ Uhm.... +na to už skoro zapomněl.+ nemůžu se tam odhmot.... ne, dobře... +uchopí ji za ruku a o to víc ji k sobě přitiskne fest pevně.+ ještě že jsem už jednou umřel. Aspoň vím, že horší než tohle to není. +mrkne na ni a už sviští časoprostorem do sídla Bratrstva černé dýky.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Syractions