Black dagger brotherhood vs Lessers

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Black dagger brotherhood vs Lessers

Příspěvekod Rhage » 03 pro 2019 21:11

+cítí její vzrušení a ví, že jestli ji nepustí v následující minutě, pravděpodobně se stane něco, čeho bude ona rozhodně litovat. Jenže se mu zatím nechce pouštět to horké, poddajné, sexy tělo, takže ji dál svírá v náručí. Jen trochu posune ruku z jejích zad níž, pohladí oblinu zadku a jeho dlouhé prsty neomylně zamíří k jejímu klínu+ Ano, Syriano? +zapřede a zlehka přejede svými rty přes její, ale když se jí zadívá do očí, vidí, jak ta mlha vzrušení trochu ustoupila a pustila k řízení rozum+ Co se v nebi stane, v nebi zůstane...+řekne tiše a pomalu, neochotně ji postaví zase na zem+ Pojď se mnou, musíme něco provést s důkazy. +pousměje se, vezme ji za ruku a odvede k zurčící fontáně uprostřed nádvoří+ Sedni si. +ukáže na mramorový okraj a když to udělá, jemně ji začne omývat kousnutí na krku+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 03 pro 2019 21:36

+Spokojeně bručí, a tím víc, čím pevněji tiskne. V jednu chvíli sykne a pak je v ní.+ Hmmm? +Probere se z transu, když B. promluví a zákeřně se kolem něj stáhne, a on počítá skoro do milionu, aby hned nestříkal.+ Tvému přání prostě nemůžu nevyhovět. +V očích mu svítí a když ji přirazí na stěnu, je to jenom začátek. Klouže s každým přírazem až na konec, ztrácí se v ní, ruku tisknuvše na bílé hrdlo, které zdobí jeho cucflek. Staré známé pohyby, zvuky a vůně v něm probudí vše, co se celé ty roky skrývalo. Stále si ji nadzvedává jak potřebuje, a výraz její tváře by si dal jako tapetu na mobil. Je totiž dokonalá. Nechá ji prožít každý ten miniokamžik, kdy se v ní bolest přelomí na rozkoš a dopřeje jí kolik bude chtít. V jednu chvíli má pocit, že ho to přemůže, ale pak se podívá zas na B. a ví, že to dokáže. Nepoloží ho, že tři roky žil, ne, nežil, byl poustevník. Spustí ji na nohy jen na tolik dlouho, aby ji stihl otočit, ruku stále na jejím hrdle a když do ní vnikne znovu, je to prudké, syrové a plné potřeby. Druhou rukou vklouzne do klína začne jí zákeřně dráždit, rty přitisklé na cucfleku a škrábne ji tesákem.+ moje... +zavrčí a slízne kapičku krve, která je jako podtrhující afrodiziakum.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 pro 2019 22:16

+zasténá a obejme ho nohama ještě pevněji, aby ho cítila co nejhlouběji to jde; pro někoho s normálním prahem bolesti by to bylo už za hranou příjemného, ne ale pro ni. Vychází mu vstříc v každém ohledu a hlasité steny se tříští o jeho kůži. Když ji otočí, okamžitě se přizpůsobí, jednou rukou se zapře o zeď a jak ji drží za krk, musí být trochu prohnutá v zádech a pocit z toho je tak intenzivní, až ji to téměř strhne přes okraj; ještě ale ne, ještě nechce. Jenže pak ji začne dráždit a to přivlastňovací slovo, které se jí vpije do kůže, spolu s kapkou krve kterou slízne, je toho najednou příliš; celé tělo se jí roztřese v divokém orgasmu, vykřikne jeho jméno a stahuje se kolem něj, vtahuje ještě hlouběji do sebe a má pocit, že teď pro změnu umře ona. Je jí to ale tak nějak úplně jedno, protože v hlavě nemá jedinou souvislou myšlenku+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 03 pro 2019 22:34

+Každý pohyb jejího těla si pečlivě ukládá do paměti. Stejně jako zasténání, dotek, pohled. Slyšet ji sténat je pro něj ta největší meta, které by mohl dosáhnout a přesto se dostane ještě dál. To když z jejích rtů uslyší své jméno, jak ho volá na vrcholu totální extáze, svírá se kolem něj umírá svou malou vlastní smrtí na vrcholu rozkoše. Sám už to nedokáže snést a bolí ho každá další vteřina, kdy nedojde uvolnění. A tak to vypustí.Nechá se tím smést a stáhnout do hlubin, ve kterých se slasti mísí s bolestmi a chtíčem. Naposledy tvrdě přirazí, pevně drží její boky a krk a chraplavě zasténá.

Kapky vody dopadají na jejich spojené těla a s dalšími tekutinami odplouvají do kanálu. Ti dva stojí jako sochy s hrudníky prudce se zvedajícími a je to jako jeden z těch okamžiků, kdy se zastavil čas. Cítí ještě slabé záchvěvy ženského těla, užívá si jich do poslední chvíle, než z ní vyklouzne a přitiskne ji k sobě. Drží ji v objetí a všechno je zase v pořádku.+ Pro dobrý cigáro bych vraždil +Zadeklamuje, aby taky ne, po skvělém sexu se to přímo hodí.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 pro 2019 22:39

Co se v nebi stane, v nebi zůstane.... +V hlavě jí hučí jeho slova a když ji dovede k fontáně, nechce ještě smýt ty značky, líbilo se jí, když se z ní krmil. Zamračí se, a když se znovu natáhne, že jí je omyje, strhne ho za rukáv a Rhage jak široký tak dlouhý letí přímo do zurčící vody. Zrzka se začne smát, až se to nese celým tím mramorem, kouká na něj jak je mokrý a všechno se mu lepí k tělu.+ Kdy příště budu mít možnost užít si světských radovánek, když ne v nebi? +pozvedne obočí a očekává celkem statečně útok. Pohled lovce a monstra, které si vyhlídlo kořist, v jeho očích nejde přehlídnout. Možná, že měla přestat, když jí dal prostor, ale sakra, přece s ním nemusí hned spát, aby si trochu užili.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 pro 2019 23:18

+pomalu dostává divoce bušící tep a prudké oddechování do normální frekvence. Vychutnává si poslední drobné vlnky rozkoše, které probíhají tělem v drobných zachvěních a když z ní vyklouzne, vynutí to z ní další tlumené zastánání, spíš zavrnění. Pomalu se narovná a když ji obejme, pousměje se a vtiskne mu polibek jizvu na hrudi. Až teprve teď si naplno uvědomí, jak moc jí opravdu chyběl. Po tom jeho prohlášení se zasměje a vzhlédne k němu+ A já panáka. +přidá se s postkoitálními chutěmi a oči jí pobaveně zajiskří+ Obojí bych mohla zařídit, ale přemístit nás teď hned ke mě domů by asi bylo krajně nevhodný. +ušklíbne se+ Mimochodem, bydlím na Manhattanu. +oznámí mu+ Měli bysme se obléct, ostaatní se nejspíš brzo vrátí. +povzdechne si, ale ví, že se musí vrátit do sídla, už jen proto, že většina osazenstva nejspíš usoudila, že poldovi definitivně přeskočilo+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rhage » 04 pro 2019 17:54

+stihne se jen překvapeně nadechnout a jak zašátrá rukama, chytne to první, co je po ruce, což je zrovna Syriany košile. Ozve se nezaměnitelný zvuk trhané látky, následované cáknutím, když přistane vedle něj+ Kdo jinému jámu kopá...+zašklebí se na ni a cákne na ni další vodu+ Jsi malá zákeřná potvora. +oznámí jí a v očích mu zablýskne, když spokojeně očumuje její křivky, které mokré oblečení krásně odhaluje a přitom zakrývá. Natáhne se a prstem přejede přes odhalenou kůži v místě, kde se jí košile roztrhla+ Takže radovánek se ti zachtělo, hm? +přivře oči a po kolenou se k ní pomalu blíží, pohledem ji fixuje na místě a vypadá to trochu, jakoby ji mínil posvačit.+ To ti můžu víc než rád splnit...+zapřede a rukou pomalu vystoupá pod vodou po její noze vzhůru a lehce jí stiskne stehno jen kousek od klína+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 04 pro 2019 18:15

+je docela v tranzu. Slyší bušení jejich srdcí, to jak jim v žilách prudce o překot klokotá krev a šumění vody.+ To bychom měli naše touhy uspokojit. +stiskne jí holý zadek a líbí se mu, jak tam zůstaly otlaky jeho rukou.+ Hmm, to jsme skoro sousedi. +zavrní.+ I když to tvoje hradní sídlo mělo něco do sebe. +Zastaví vodu a zabalí ji do ručníku.+ Já si ty hadry už na sebe nedám, kotě.+ Vrátit se do sídla... +pak se zarazí a podívá se na ni.+ Payne? +jak se na ni sakra doteď nezeptal?+ Tak jo, přesunem se do sídla, všechno budeme řešit postupně. +prohrábne si vlasy a vystoupí ze sprchy, hledaje co by si oblíknul.+ Jak.. +zadívá se na ni.+ Jak jsi vůbec přišla na to, že nejsem mrtvej? +tahle otázka ho zajímá celou tu dobu, protože teoreticky mrtvý byl. A to že o něm věděla a vlastně pro něj dokázala přijít, je naprosto neuvěřitelný a neskutečný+.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 pro 2019 18:24

+neomylně ztrácí rovnováhu. Slyší jak se jí trhá oblečení a než stihne zamávat rukama ve vzduchu, aby udržela rovnováhu, je v tý fontáně taky.+ Hej! +kření se jak blázen a zakrývá si obličej aby na ni necákal.+ A ty velký zlý kluk. +Vyplázne na něj jazyk a pozpátku před ním couvá, dokud se nezarazí o okraj fontány.+ Myslím, že mi dlužíš novou košili. +Zkonstatuje při pohledu dolů, jak se jí cáry látky lepí k tělu, a vlastně už jsou tam úplně zbytečný.+ Můžeš si ji vzít jako suvenýr. +Zahýbe na něj obočím a čím víc se blíží, tím rychleji dýchá.+ Chceš mě sníst? +zavrní v úculu. Na kůži jí najednou naskočí husina, protože Rhage je tak neskutečně blízko, že cítí každý jeho nádech.+ Zajímalo by mě, co se schovává pod tou strašně moc škaredou mokrou košilí. +kousne se do rtu v jasné výzvě, moc ráda si ho okoukne.+ Mimochodem, nechápu jak je to možný, ale bloncky mě nikdy nebrali. Jsi nějaký šílený přírodní úkaz, +sdělí mu a vzápětí z něj nechá zmizet oblečení. Teda z horní půlky...+ mmmmm moc hezký.... +přimhouří oči a klouže po něm pohledem nahoru, dolů, na jizvu, na tetování... dokonalý skvělý tetování...+ páni.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 pro 2019 20:29

Jo, to bysme měli. +přikývne souhlasně+ Později. +pousměje se+ To moje sídlo pořád moje je. +přejede mu prstem středem hrudi a usměje se jedním koutkem+ Na dovolenou mimo civilizaci ideální...+přivře oči+ Payne se má dobře, Nedávno jí bylo osmnáct a už skoro rok bydlí s Deanem. Má práci, z který nejsem nadšená a tak nějak žije svůj vlastní život. +shrne mu to velmi stručně+ což je asi všechno v pořádku. +pousměje se; sedne si na vanu a celkem spokojeně ho pozoruje, jak tam nahý hledá nějaké oblečení+ No...zdálo se mi o tobě. Slyšela jsem tě, jak voláš moje jméno. +řekne tiše, když chvilku mlčí+ A když jsem se vzbudila, prostě jsem věděla, že to nebyl jenom sen a i kdyby byl, že musím něco udělat. Zavolala jsem Butchovi a...anděl nám řekl, jak tě můžem dostat zpátky. +pokrčí lehce rameny a zadívá se na něj+ Skoro už bylo pozdě...+zašeptá a zamrazí jí z toho, až se zachvěje+ Prý...+polkne trochu ztěžka a zkusí to znovu+ ...prý to byla moje vina. Že jsi ta uvízl...+vysloví to, na co myslí od chvíle, kdy to Tohr vyslovil+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member