Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 08 bře 2013 00:35

Stejně se jmenuju Locke většinu svýho života. Tak nějak už to je moje jméno. +usměje se+ Tak ne že to někomu řekneš. +zazubí se na ni+ Nikdo jinej to neví, ani Jean. Umíš si představit, jak by se mi smáli ti dva pitomci. +uculí se a taky jí dá pusu, a když uslyší hlasy, nespokojeně zavrčí a protočí oči+ My tu vybrušujem plán. +zamračí se na ně+ Už? Není nějak brzo? +koukne na ně pochybovačně, ale pak z venku uslyší zvony, tak se zvedne a jde pomoct Jeanovi s obědem+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 bře 2013 14:50

Ty tu brousis to je nám jasný ale co to už je otázka. +zasmeje se Galdo když spolu s Calem chystají stůl. Wenai jde radši do kuchyně kde pomůže při chystani oběda.+
Ha ha ha. +usklibne se ale vesele+ Je to plán. Já, Locke a Jean půjdem nechat padělatelské obrazy. Vy dva máte svůj vlastní plán co zahrnuje sluzku. Jak jsem slyšela. +zazubi se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 bře 2013 19:42

Blbouni. +protočí na ně Locke oči+ Závidíte. +zazubí se a pleskne odcházející Wenai po zadku+ Náhodou furt ještě nepoznala, že jsme dva. +hrdí se Galdo+ Ono hrát Cala není moc těžký, stačí když potlačím svůj přirozený intelekt. +hekne, jak ho bratr dloubne do žeber+
No hlavně aby z toho nebyly problémy, budeme ji potřebovat nejmíň ještě měsíc. +pokrčí rameny, jakože je mu jedno, co si dělají, pokud to nezasahuje do plánu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 bře 2013 21:53

+musí se zasmát když je poslouchá+ Kluci, vidím že to máte v paži. +pokyve s úsměvem hlavou a nosí na stůl+ Měsíc? +koukne překvapeně na Lockeho+ Myslela jsem že to bude trvat dyl. Celej ten plán... Ne?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 bře 2013 22:48

O tom vůbec nepochybuj, křehulko. +zazubí se na ní jeden z dvojčat a všichni si nandavají jídlo+
No všechno záleží na tom, jak dlouho budou malovat ty obrazy. +pokrčí Locke rameny+ Ale když budeme na přípravě opravdu makat, nevidím důvod, proč by to mělo trvat dýl. Samozřejmě pak nastane, teprve fáze provedení. +usměje se a je vidět, jak se na to těší+ Což mi připomíná, že budeme muset sehnat nějaký holčičí šaty. Vzadu sice nějaký jsou, ale žádný na úrovni doňy Flamelové. +uculí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2013 16:43

Ty obrazy budou trvat tak..... Dva týdny. Odhadem. Mohli by sme to uspisit ale myslím že to nebude potřeba+ Pokýval zamýšlené hlavou a nanda si brambory a dá si na ně kupu másla+ Ženský šaty? Pravda pravda. Brouků myslím že to bude tvuj úkol. Věřím že tě nemusim nijak instruovat že víš jaký šaty by měla nosit dáma v postavení doni Flamelove.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 bře 2013 14:08

Jo, ty dva týdny potřebujem tak jako tak. +kývne, že se nic uspišovat nebude+ Přesně jsem to chtěl navrhnout. +uculí se+ Brouku, smíš si vzít kolik peněz budeš potřebovat, ale s mírou, jasný? +zazubí se na nejmladšího Pána Parchanta+ A postaráš se doně Flamelové o garderóbu, včetně všech důležitejch spodniček a tak. A vy dva, +ukáže na Wenai a na Jeana+ se mnou půjdete zadat ty obrazy. I když možná bysme neměli jít všichni ve stejnou dobu. Ty půjdeš zítra. +rozhodne se, a koukne na Jeana+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2013 18:42

A černou, Brouku. Hodně černé, to je moje oblíbená barva. +poučuje ho+ Tohle jsou ty obrazy. +vytáhne knížku a ukáže jim první z nich+ Svítání. Ten si vezmu na starosti já. Pak Joya, ten budeš mít ty Jeane. +ukazuje jim jeden obraz po druhým+ A nakonec Locke s tímhle. +poklepe na něj prstem+ Jmenuje se to Tabák.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 bře 2013 19:07

A takový ty zlatý ozdoby do vlasů Brouku, to je teď mimo Camorr moderní. +doplní Locke úplně samozřejmě, jako by bylo naprosto normální, že to ví, skloní se ke knize a detailně si prohlíží přidělenej obraz+ To je docela pěkný. +natočí trochu hlavu a vrývá si do paměti obraz i sloupeček informací, co je u něj napsanej+ Tak jo vy dva, jdem se namaskovat. +uculí se na ně, když odstrčí prázdnej talíř+ Jaké jsou vaše ctěné totožnosti? +zeptá se a už si před zrcadlem zkouší různý kazajky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2013 19:41

+tady jde do šatny+ Já jsem přece doňa Cassara. +natáčí se tam před zrcadlem a zkouší si šaty+ Budu nervózní a budu se to snažit zakrýt. +nasadí si na hlavu velkej klobouk+ Doňa Cassara samozřejmě není moje jméno, dáma mého postavení samozřejmě půjde k takovému člověku v přestrojení. +usměje se na ně+

Jean: Já budu důstojník třinácté divize námořnictva. Potřebuju obraz do kajuty kapitána a na moři by se originál jenom ničil. +pokývá zachmuřeně hlavou a obleče si hnědej redingot+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí