Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 20 čer 2019 22:08

No, ještě budeme chvíli cvičit a půjde to jako nic. +uculí se na ni a ještě ji tam houpe a nenápadně dá pusu Vicky, aby ho zas Sophi neplácla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 čer 2019 22:11

já plavu. +oznámí mu sophie pyšně a uculí se na něj všema zubama, a vicky mu dá vděčnou pusu+ ty jseš s nima báječnej. +pohladí ho po zadech pod vodou jemně, a lehce zoe houpe na vodě a občas jí trochu šplouchne na bříško+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 čer 2019 22:13

já se snažím, ale bez tebe mi to tak nejde. musíš mě hlídat, abysme moc nevyváděli. +mrkne na ni spiklenecky a vyhodí Sophii do vzduchu a zase ji chytí, když si namočí nohy+ vystřídáme si je, chceš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2019 19:49

jde ti to skvěle. +uculí se a dá mu rychlou pusu pod ucho, a pak mu podá Zoe, a narovná jí klobouček, aby jí nesvítilo do očí+ tak co sophi, skočíš ke mně? +uculí se, postaví sophii na břeh, a natáhne rue, aby ji chytila, až skočí do vody+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2019 19:53

No já to zkouším. +zazubí se na ni a vezme si Zoe a jemně jí opláchne hlavičku a jde ke břehu aby sledoval Sophii, jak skáče a jak jim to jde+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2019 19:55

+sophii děsně trvá se odhodlat, vždycky se už rozhoupe a pak se neodváží, a poskakuje na místě, ale pak nakonec sebere odvahu a skočí a vicky ji chytne tak akorát aby spadla do vody ale nenateklo jí do nosu, a přiměřeně oslavně jásá a Zoe se tomu děsně směje, jak to šplouchlo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2019 19:59

do toho, princezno! +směje se a houpe Zoe ve vodě a fandí Sophii, když skáče, aby se odhodlala+ Jupí! +směje se a kývne na ni, pak si všimne, že má už malá varhánky a vezme ji na břeh+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2019 20:03

+Zoe to trochu ořve, že už musí z vody, ale pak ji na lehátku zaujme hračka, a hned ji ocucává, a sophii to ohromně povzbudí, takže pak chce skákat a běhat pořád, a jednou to nevychytá a skočí do vody a vicky ji nestihne chytit, hned ji vyloví, ale sophie už řve že má vodu v hlavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2019 20:06

+dává pozor na Zoe a trochu ji přikryje a namaže, aby se nespálila a koukne na Sophii+ No ták, Sophi, když skáčeš, tak se občas namočíš. Chtěla by ses naučit potápět? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2019 20:11

+Zoe se tam placatí na bříšku a ještě neumí moc se převracet, takže si strká věci do pusy, slintá po všem a brmká, a sophie ještě trochu brečí, ale spíš tak ze setrvačnosti, tak ji vicky vezme ven z vody a trochu ji tulí+ jako aliela. +zpozorní hnedka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house