Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 07 bře 2013 01:36

Muchlování je součást balíčku. +zasměje se+ No jestli už sis vybrala všechny obrazy, je načase je zadat. Navrhuju vybrat tři různý padělatele, ke každýmu půjde někdo jinej a vždycky v převleku. Až budou obrazy rozdělaný, zfalšujem dopis pro vévodkyni, že se chystáš do města a plánuješ ji navštívit. A já za pár dní přijedu jako ten expert a pronajmu si pokoj v nějaký hospodě, a občas se tam nechám vidět. Galda jsem poslal včera sbalit jednu komornou ve věži, takže všechna vévodkynina pošta teď chodí přes nás. Myslím, že se u ní s Calem střídaj, ale to je jejich věc. +uculí se+ Stačí říct, já se kdykoliv svlíknu! +zazubí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 bře 2013 16:11

+zasměje se+ Ty jsi geniální, už jsem ti to řekla? +řekne mu s úsměvem+ Už je mám vybraný. +přikývne souhlasně+ Takže nic nestojí v cestě našemu velkolepému plánu. Kdo k těm padělatelům půjde? Můžu jít taky? Že jo, prosím. +udělá na něj oči+ To si zapamatuju a použiju to, až bude potřeba. +zasměje se na to jeho svlíkání+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 bře 2013 17:13

No klidně mi to říkej častějc. +vypne polichoceně hruď+ No jestli chceš, tak můžeš. +pokrčí rameny, jakože v tom nevidí problém, svoji způsobilost už prokázala dostatečně+ Uděláme z tebe ženušku, co chce potěšit manžílka kopií obrazu k narozeninám, nebo co budeš chtít. +zazubí se na ni+ Měli bychom se rozdělit, aby šel pokaždý někdo jinej, a v převlekách, abysme si vůbec nebyli podobný. Nechceme, aby si ty věci někdo spojoval, že. +usměje se tím svým zlodějským úsměvem+ Jak je ctěná libost, doňo Flamelová, svlíknu se na povel. +uculí se na ni a líbne ji na tvář+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 bře 2013 18:53

Ó hohohó. Já budu ženuška. +zazubí se kolem+ Jak se bude jmenovat můj manžel? +uculí se na něj a zeptá se ho+ Jasně, takže půjdu já Jean a ty? +koukne na něj tázavě+ Ono je to vlastně jedno. +pokrčí rameny+ A jak se vlastně budeš jmenovat, když budeš ten odborník?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 bře 2013 21:49

No jistě, hodná a poslušná. +uculí se+ Bude tooo... Don Rodrigo. Rodrigo Cassaro. +řekne co mu slina na jazyk přinese+ Budeš cudná a počestná doňa Cassaro. +vymyslí jí to a pohladí ji po boku+ Jo, my tři, to bude nejlepší. +souhlasí s tím+ To budu muset vymyslet. Musí to být nějaký necamorrský jméno. +přimhouří oči, jak přemýšlí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 bře 2013 23:05

Rodrigo Cassaro? +koukne na něj a zvedne koutek v úsměvu+ To zní docela pěkně. Sexy. +musí se usmát+ Někdy svému muži musím ukázat jak moc necudna umím být. +mrkne na něj+ Tak necamorrsky jméno? Hmmm co takhle Alex Jablonecki?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 bře 2013 23:29

No to možná zní, ale je to děsně nudnej patron. +pokýve vážně hlavou+ Strašně lakomej, pořád jen leží v účtech a smrdí mu z pusy. A je impotentní. +dodá, a uculí se, jak to pěkně vymyslel+ Locke je taky docela sexy jméno. +nadhodí jen tak mimochodem+ No jo, musím bejt cizinec, aby se dalo vysvětlit, proč mě vévodkyně nezná, i když jsem tak proslulej. +přikývne+ Hmm... to zní docela cizokrajně. +očividně se mu to celkem líbí, stáhne si vlasy dozadu, změní držení těla a poněkud starodávným způsobem se jí ukloní+ Alex Jablonecki k vašim službám, madam. +a když se narovná, zase se zubí jako Locke+ Co myslíš?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 bře 2013 23:42

No fuuuj. Tak to určitě Cassarova s Casaarem nebydlí ani ve spolecne ložnici. +zasklebi se+ Víš... Locke je jméno někoho, kdo má moje srdce. To jméno není jenom sexy. Je všechno. +s úsměvem ho pohladit po tváři+ Ano pane Jablonecki je to naprosto verohodne. +prikyvne vážně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 bře 2013 00:04

Ne, doňa Cassaro má vlastní ložnici, a na noc ji zamyká na dva západy. +přikývne a culí se na ni, pak se na ni usměje tím svým způsobem, hezky a něžně, jak se směje jenom na ni a položí jí ruku na srdce, spíš jí teda osahává prsa, ale dělá to s láskou+ Víš co? Řeknu ti strašný tajemství. +zatváří se smrtelně vážně a významně zahýbe obočím, nakloní se k ní, nosem jí přejede po uchu a zašeptá jí do něj jediný slovo, svoje skutečný jméno+ Takže už chápeš, proč se mi tak líbí Locke. +zazubí se, ale kouká na ni tak nějak vážně, zkoumavě, jestli chápe, že to je od něj větší důkaz lásky, než kdyby jí vykládal, jak moc ji miluje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 bře 2013 00:13

+poslouchá jak ji šeptá do ucha jeho jmebo a musí se pousmát+ Jo tak já zůstanu u toho Lockeho. +usměje se, pohladit ho po tváři a usměje se na něj+ Vazim si žes mi to řekl. Fakt jo. Když vezzmes v potaz že se ti teď mužů posmivat. +uculi se+ Ale slibuju že nebudu. +slíbí mu a dá mu pusu+

Jo, jsou tady a muchlujou se. Dluzis mi dvacku. +ozve se hlas jed.oholení že sanzu ten druhej je za ním a čulík se a dá brachovi peníze. Všichni jsou v zebracich robach+ Je čas na oběd. +oznamijim Jean+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí