Ložnice Jasmine

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Ložnice Jasmine

Příspěvekod Christian » 05 bře 2013 23:00

To si musím pamatovat a vždycky tě pořádně utahat. +zazubí se a jemně stiskne její lalůček zuby, pak se k ní posadí a nenápadně jí okukuje prsa+ Tak vždycky můžu sežrat tebe, že. +uculí se, opře se o polštář a uhladí si peřinu na nohách+ Tak ukaž, co pro mě máš. +usměje se natěšeně a natahuje krk+ Kafe. +vydechne zamilovaně a hned si lok dopřeje, protože to je akt jediná věc, co ho po ránu drží při životě a dramaticky hýbe obočím+ Palačinky. +rozzáří se nadšeně, protože ty už fakt neměl ani nepamatuje, hnedka si nandá na talíř a pustí se do nich+ Ty jsi poklad. +zahuhňá s plnou pusou, ale jinak mají jeho naprostou soustředěnost palačinky+ Nandej si, jinak na tebe nezbude. +varuje ji a ještě si přidá+

(promiň, já to dneska nějak nezvládám časově. :roll: )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 bře 2013 23:14

Tomu se rozhodně nehodlám bránit +zasměje se tiše a nenápadně se před ním trošku prsí, je nadšená z toho, že se mu líbí, ale zase to moc nepřehání, přeci jen se ještě pořád stydí+ To bys jistě mohl... ale kdo by ti pak dělal snídaně do postele? +zajímá se a upírá na něj psí očka, aby jí nikdy nechtěl sníst, leda tak láskou, to by mu snad mohla dovolit. nadšeně a potěšeně sleduje jeho reakci, jak na tu kávu, tak na palačinky. nemůže popřít, že jí to tak hezky zvláštně nezahřeje u srdce+ Beru to jako, že ti chutná. +zazubí se na něj potěšeně, když se tak hezky pustil do jídla a ještě jí tvrdí, že je poklad+ Dobře, tak já si dám taky. +souhlasí s ním, že jestli sebou brzo nehne, tak bude o hladu. nandá si dvě palačinky, na to si rozprostře hezky šlehačku a opře se vedle něj o pelest, aby se klidně a pomalu pustila do jídla+ To jídlo ti nikam neuteče. +zasměje se tiše, když se jí zdá, že nějak moc hltá, aby mu pak ještě nebylo špatně+ Tak mě napadlo, že k tomu plavání ani nebudeš potřebovat plavky. +zazubí se na něj naprosto nevinně, když si vzpomene na jejich dnešní plány, které se stávají mnohem zajímavější, když si ho tak představí, jak se koupe bez plavek, na tváři jí to vykouzlí takový trošku zasněný výraz+

(v pohodě, se stane, my se nějak zatím zabavíme ;) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 bře 2013 00:25

+prsit se klidně může, to je rozhodně kvitováno s povděkem, jediná věc, která se v jeho očích momentálně vyrovná její hrudi, jsou palačinky, což ho přivede na myšlenku palačinek servírovaných na její hrudi, kteroužto představou se krátce zaobírá a schová si ji na později :D + Úžasný! +zahuhňá+ Takovou snídani jsem měl naposled tak před deseti lety. +hezky si to pokecá šlehačkou+ To nikdy nevíš. +uculí se na ni+ Jsem tak zvyklý, co nesním já mi sežere dítě.+zasměje se+ Tak ty ses pořád nevzdala toho koupání? +zavrtí pobaveně hlavou+ V tom případě ale ty taky žádný mít nebudeš. +vymíní si, a když secpe svoji porci, zablýskne mu v očích, vezme si mističku se šlehačkou strašně omylem jí kydne lžičku někam na klíční kost+ Ups, no páni, to jsem nechtěl. +zalapá po dechu, ale jeho výraz svědčí o opaku, skloní se k ní a pečlivě jí to místo očistí jazykem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 bře 2013 00:45

+s úsměvem ho pozoruje a jen sem tam stočí pohled k jídlu, to když si ukrojí kousek palačinky a strká si jí do úst, tak aby si nevypíchla oko, kdyby nedávala pozor na to jak jí+ Skvělé. Teď aspoň vím na co tě budu lákat, abys tady zase přespal. +zazubí se na něj vesele+ Příště by mohli být lívance a nebo něco slanýho... třeba míchaná vajíčka. +usměje se vesele, rozhodně by jí nevadilo kdyby tu hodlal přespávat častěji, třeba klidně ještě dnes, rozhodně si neumí a ani nechce představit jak tu bude muset zůstat nakonec sama+ Já ti je nesním. Mě ty dvě stačí. +kroutí nad tím vesele hlavou+ Jen aby ti z toho pospíchání pak nebylo špatně. +trošku starostlivě na něj koukne+ Ne, nevzdala. +zakroutí rázně hlavou a vesele se na něj zazubí+ No... s tím by se dalo něco udělat. +protáhne vesele, jak nad tím uvažuje a tělo jí jemně rozechvěje vzrušené očekávání. podezřívavě ho sleduje, jak se k ní blíží s tou šlehačkou, na chvilku jí napadne že jí s ní chce snad krmit, ale to už jí tím zapatlá+ Hej! +vyjekne na oko dotčeně, že jí opatlává šlehačkou, ale vzápětí se tiše zasměje+ Hmn... +zamručí tiše spokojeně a jemně mu prsty prohrábne vlasy, když jí čistí kůži od šlehačky+ ...hodláš mě tou šlehačkou dál ohazovat? Já že bych si k tomu lehla abys mi moc nezašpinil povlečení. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 bře 2013 14:26

No, myslím, že snídaně není ten prvotní důvod, na který bys mě nalákala. +uculí se+ Ale já můžu fakt snídat cokoliv, pokud k tomu dostanu kafe. +usměje se a nandá si ještě jednu+ Zítra budu muset do práce. +informuje ji poměrně neochotně+ Tedy správně bych měl ještě dneska večer, ale to se dá přehodit, jde jen o papírování. Ovšem zítra už mám domluvené schůzky, a pozítří dostanu Vanessku. +vysvětluje, že tady nemůže trávit celej tejden :D + No dobře, jsem ochoten na nějaký to koupání přistoupit. +souhlasí, za takových podmínek by to asi šlo+ Budeme improvizovat a uvidíme. +zazubí se, a velmi pečlivě tam provozuje šlehačkovej body art, nakreslí jí vlnovky na klíční kosti a obkreslí kroužky kolem bradavek, nějaký ornamenty na břicho a pak se posadí na paty a pozoruje ji s výrazem spokojeného umělce, načež se skloní a pomalu začne svůj výtvor olizovat, pěkně odshora od krku+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 bře 2013 17:36

Opravdu? A na co bych tě sem měla lákat? +zajímá se vesele, jistě že to ví zase tak hloupá není, ale proč si to od něj nenechat potvrdit, že+ To ti tedy pěkně děkuju. Teď kvalita mých palačinek značně poklesla. +zatváří se na oko zkroušeně, ale v očích jí vesele svítí a rty cukají v úsměvu, ovšem značně posmutní, když se dozví že tak brzo bude muset čelit samotě+ A nebudeš mít kvůli tomu přehazování nějaký komplikace. Nerada bych abys kvůli mě pak v práci nestíhal. +dělá si starosti, aby mu nezpůsobovala starosti, to by skutečně nechtěla+ Tak tu malou princeznu pozdravuj. +usměje se nakonec, když jí prozradí, že na pár dní dostane dceru. neptá se kdy se uvidí, když jí bude chtít vidět tak ví kde jí najde a říkala mu, že si klidně zahraje na chůvu a nechce se vnucovat, navíc se nemusí bát že by se mu objevila za dveřma když ani neví kde bydlí, i když doma bude sedět jak na jehlách a každých pět minut kontrolovat poštu, možná si ustele i v sovinci :D +No ještě abys nepřistoupil. +zazubí se na něj vesele, rozhodně se nehodlá o plavání ochudit+ Tak to jsem na tebe zvědavá. +zasměje se tiše a přeci jen sklouzne na záda, aby měla větší pohodlí a nabídla mu tak lepší přístup ke tvoření. vesele se usmívá když ho sleduje jak jí patlá šlehačku na tělo a tiše se zasměje, když jí opatlá břicho jelikož to šimrá, ale ve chvíli kdy se jme jí pečlivě očistit zvážní a se spokojeným zamručením přivře očka, prsty jedné ruky mu zaplete do vlasů a jemně se jimi probírá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 bře 2013 18:19

Na tuhle bezvadně velikou peřinu +zazubí se+ A na to jak bezvadně pod ní vypadáš. +mrkne na ni+ Ale ne, jsou báječný, jen chci říct, že je nemusíš dělat pokaždý. +usměje se na ni+ Nebudu mít potíže, jsem svůj vlastní zaměstnavatel, není kdo by mi vynadal. +uculí se+ Je to jenom na mě, jak si práci zorganizuju. +vysvětluje+ Chtěl jsem ji vzít do Zoo, ale tu teď zajímá jen její poník, tak to spíš vypadá, že zůstanem doma a budem stavět hrady z písku na pláži. +usměje se nadšeně a je vidět, že má fakt radost, že dceru zase uvidí, a pak se věnuje olizování šlehačky, hezky svědomitě ji čistí odshora dolů, když olizuje šlehačku kolem bradavek, obě dvě polaská jazykem a jemně poškádlí zuby, a pokračuje až dolů k pasu+ Jdem do moře. +zavelí, když má hotovo, protože kdyby pokračoval, asi by se už dneska z postele nedostali+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 bře 2013 18:34

Tak to beru. +zazubí se na něj vesele a dokonce tak nějak potěšeně+ Dobře, příště dostaneš jen kafe a suchej rohlík. +uculí se na něj, jak ho zlobí, protože o suchém rohlíku by ho nejspíš nenechala, pro něj je prostě jedna radost vařit, když dosud všechno spořádal během pár minut a na nic si nestěžoval+ Tak to je šikovný, když to takhle máš. +usměje se na něj vesele a pokyvuje hlavou o dost klidnější, že mu zdá se žádné problémy nezpůsobí+ Do Zoo? +trošku se zamračí, jak rychle vzpomíná co to je+ Ah, to je to s těma zvířatama? +ujišťuje se, jestli je aspoň ve správné oblasti+ Ale tak třeba by se jí tam líbilo. Určitě tam budou mít další poníky a třeba si bude chtít rozšířit řady domácích mazlíčků. +usměje se na něj, líbí se jí jak vypadá nadšeně, když mluví o své dceři a opravdu se těší až jí pozná+ Vy máte u domu pláž? +zamrká trošku překvapeně, myslela si, že mají domek někde ve vnitrozemí a ne na pobřeží. zavře oči úplně užívajíc si každého dotyku jeho rtů a jazyka. tiše si spokojeně povzdechne, když se dostane k jejím ňadrům a cítí jak se v ní pomalinku probouzí vzrušení, které dostane šok ve chvíli kdy se rozhodne skončit a vyhnat je ven. trošku dezorientovaně otevře oči a na chvilku se zamračí+ Za tohle si vezmu plavky! +rozhodne se s tichým smíchem, když jí tak trápí a vyskočí z postele tak, že sebou skoro sekne a žene se ke skříni+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 bře 2013 19:07

Suchý rohlíky se pořád dají namáčet do kafe. +pokrčí pobaveně rameny, ani tak by si pravděpodobně nestěžoval+ Jo, takhle mi to vyhovuje. +přikývne+ Soudy a schůzky s klienty moc přesouvat nemůžu, ale jinak si to hodně přizpůsobuju, abych byl flexibilní když přijde na čas s Van. +usměje se+ Toho se právě trochu bojím, aby pak nechtěla ještě slona a žirafu. +zasměje se+ Jo, sestra ho schválně koupila u moře. +přikývne+ Dům není přímo u moře, ale asi tak míli od něj můžeš dojít k takové malé zátoce. Jako děti jsme bydleli skoro u moře, a na pláži jsme byli skoro pořád. Myslím, že Vic to chybělo. +vysvětluje+ Ale je to docela daleko, z domu není moře ani slyšet, i když když fouká vítr od moře, můžeš cítit ve vzduchu sůl. +usměje se+ Aspoň budu mít co svlíkat. +zazubí se a natáhne si kalhoty, se spodkama se ani neobtěžuje, a sbalí jim nějaký deky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 bře 2013 19:27

+s tichým smíchem nad ním zakroutí hlavou a udělá si poznámku, že musí pořídit pořádnou zásobu kafe, když už nic jiného+ A když si ten šéf, máš i nějaký zaměstnance? +zajímá se jak velký je ten jeho podnik+ To by pak z vás sousedi měli radost. Zejména sousedka, která by ráno roztáhla závěsy a tam by na ní koukala žirafa. +zasměje se tiše, když si to představí, jako by věřila že malá princezna ukecá tatínka aby jí takové zvířátko pořídil. zaujatě ho poslouchá a pokyvuje zlehka hlavou, jak si to snaží představit, zejména jeho jako dítě jak staví hrad a topí se+ My žádné moře nemáme nemáme, tedy ne takové jako vy, takže si to tu docela užívám. +rozzáří se, zřejmě se jí na pláži hodně líbí a nejen na pláži+ Ale. Nepovídej. +zazubí se na něj vesele a vytáhne ze skříně dvojdílné tmavě zelené plavky se zavazováním za krkem+ Přemýšlím na kterou pláž půjdeme. Jestli k bungalovu a to bychom sebou nemuseli tahat skoro nic, protože tam všechno je a nebo k útesům na druhou stranu, ale to bychom si museli vzít pití a nějakou svačinku sebou. +uvažuje nahlas, zatímco si obléká plavky a vytahuje ze skříně lehké zelené šaty po kolena+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor