možná trošku. +zazubí se+ tvoje máma by se zbláznila. +zahihňá se trošku+ nebo můžem třeba jenom podholit na jedný straně, to se dá zakrejt...+ spekuluje o tom+
No a moje máma do toho snad má co kecat, nebo co? +zazubí se na ni+ No, tak pro začátek bysme to mohli zkusit. +uculí se na ni+ Sophi, chceš malý číro?
no jo, já vím že nemá. +uculí se+ cío. +přikývne sophie hnedka+ já myslím, že neví, co to je. +pošeptá mu+ myslí si, že to je nějaký jídlo. +uchichtne se+
jo dusnej. +souhlasí sophie, pač ta souhlasí se vším, co přijde od byrona+ sophi a víš co dělá pankáč? +zeptá se opatrně+ no jo. +přikyvuje sophi a vyskočí na nohy a začne v bačkorkách poskakovat a mlátit hlavou a vyplazovat jazyk+
ty seš děsně chytrá holčička. +zasměje se, polapí malýho pankáče ve skoku a vtiskne jí pusu na nos+ no mně je to jasný. +uculí se+ co budem dělat v létě, rodino moje? +napadne ji+
ale nejseš, já nejsem tvoje máma. +uculí se+ já myslím, že šlo, bude ještě malá a ani nepoleze, takže ji budem moct mít v nosítku nebo na dece... +přkývne+ a kam bys chtěl? +usměje se+