od Dean » 28 dub 2019 18:40
Sorry, ale tohle fakt není stejný. +odsekne. Jasně, že tuší, že poslat Beccu za Billym nebyl nejčistší tah, ale na miskách jeho vah se to ani vzdáleně nepřibližuje tomuhle, tohle vážně považuje za zradu+ Já jsem ti kurva věřil, to jsem rovnou mohl jít vyhlásit svý problémy do rozhlasu. +zavrčí zuřivě a prudce nakopne obývákovej stolek, protože potřebuje tu dusivou frustraci nějak ventilovat, ani o tom nepřemejšlí, a pošle ho do zdi. Vzápětí nad jejím obviněním skoro zalapá po dechu, zhluboka se nadechne a ta mrazivá ruka, která mu začíná svírat zátylek, skoro povolí čirým šokem nad jejími slovy+ Nemluv... +procedí skrz zuby zuřivě+ Nemluv o něm, jasný?? Nebylas tam, nemáš páru... pro tebe je všechno kurva jednoduchý. +ani si neuvědomuje, že ho nohy donesly až k ní, v tom malým obýváku to netrvá ani vteřinu+ ty se prostě rozhodneš a hotovo, jenže já takhle doprdele nefunguju. +ušklíbne se a vjede si prsty do vlasů, cítí tu nashromážděnou frustraci, vztek, bolest, strach, všechno co se nahromadilo mezi nima, i ten velice reálnej pocit, že ji ztrácí, už zase. Možná si ani neuvědomuje, že ji popadne za ramena; kdyby to dělal vědomě, rozhodně by ji nechytil tak hrubě. Cítí se dotčenej, má trochu pocit, že si bere sama sebe za rukojmí a pokouší se ho trochu emocionálně vydírat, a jaksi se mu povedlo dospět na hranu svejch možností+ Nenutím tě to řešit se mnou. Řek jsem jasně, že můžeš jít. +zavrčí skoro tiše, skrz pevně sevřený čelisti, protože má pocit, že jestli otevře pusu, začne řvát; jestli se něco nestane, prostě si vystřelí mozek z hlavy, takhle už prostě nemůže dál, ne mezi nimi dvěma. Když ji za ramena přitiskne na stěnu, je to skoro trochu moc, a za normálních okolností by všechny jeho senzory blikaly jak šílený, že takhle se k ní chovat nemůže, ne s tím, co má ona za sebou, ne jestli je nechce spustit nějaký trauma+ Jenže ty to prostě kurva nemůžeš nechat bejt, že ne? +zasyčí jí zblízka do tváře, oči má divoký, napůl zlostí, a napůl tou zdrcující, zničující samotou a vírem šílenejch emocí, který ji vyplňujou. Někde v hloubi duše ví, že se mu jen snaží vyjít vstříc, ale neví, jak jí to dovolit, jak ji nechat dostat se k němu blíž+ Mám tě plný zuby. +vyrazí ze sebe zuřivě a pak ji políbí, je to spíš instinkt, než promyšlenej krok, trochu moc prudce, až jim zuby cvaknou o sebe, a je to jako protržená hráz, líbá ji skoro agresivně, tvrdě, divoce+