měl bys nějakou jinou holku a pěkný děti, třeba nějakou co by se vašim víc líbila. +uculí se a dá mu pusu na špičku nosu+ ale jsem fakt ráda, že sem to zrovna já. +usměje se na něj+
+večer uloží holky, ukolíbá Zoe, a pak se dojde vysprchovat a oholí si nohy a vůbec, a pak stráví hodinu vybíráním oblečení a malováním, nakonec si vezme nějaký šaty a punčochy, aby se mu líbila, a navonííí se a vůbec se snaží+
Byron píše:+v sedm děsně přesně, zazvoní a stepuje venku předveřma a doufá, že mu otevře ona+
+ona samozřejmě nestíhá, takže se dobelhá do chodby s jednou botou a ještě si honem nandavá naušnice a upravuje punčochu, pak koukne do kukátka a uculí se, a otevře jakože to má děsně pod kontrolou+ ahoj. +zazubí se děsně moc+
jéé. +uculí se děsně moc a přivoní si k tý kytce+ ta je hezká, děkuju. +usměje se, a vtiskne mu vděčnou pusu+ sekne ti to. +zazubí se a vezme si koženou bundu+ jasný. +uculí se+
jsem se snažila. +pohodí vlasama vesele+ to zní dobře. +uculí se+ ale nesmíš se mi smát až budu prdět po fazolích. +uchichtne se, kytku si dá do vázy, chytne ho za ruku a vyrazí s ním ven, akorát se setmělo a je moc hezky, ještě teplo+
Já budu prdět taky, dáme si duet, kočko. +mrkne na ni a vede si ji ulicí a kouká, jestli ostatní koukaj, jak je boží holka+ Já jsem rád, žes mi nedala košem. +mrkne na ni+