Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 03 bře 2013 22:52

+Sanzové na ten její orgastickej výraz zaujatě koukaj a culej se, Locke na ně hvízdne a ukáže na jídlo+ Koukat do talíře, pánové. +okřikne je v žertu, jakože tohle je výraz, co má rezervovanej on, a pod stolem nenápadně pohladí Wenai po stehně, taky se cpe, až mu lupe za ušima a mezi chodama vyloží ostatním, jak to plánujou s těma obrazama, a Jean se hnedka dá do řeči s Wenai o Camorrský nobilitě, prost obraz domácí pohody+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 bře 2013 23:08

+musí se usmát, jak tam Locke Sanzy péruje a baví se s Jeanem o tý nobilitě, má na něj asi tak miliardu otázek, nakonci už ani nemůže, ale na dezert si samozřejmě místo najde, načež se rozvalý na židli a povolí si opasek+ Tohle tady děláte často? Uf... teda... já mám dost. +zafuní a líně si zapálí cigaretu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 bře 2013 23:43

Vždycky né, to jen když Jeana ukecáme. +uculí se, a když už jsou na stole jen kosti a všichni mají čokoládu úplně všude, Locke mrkne na Brouka, ať začne sklízet ze stolu, protože to je dobrý pro jeho mravní výchovu, a sám se napucnutě zvedne+ Tak panstvo, já jdu odevzdat daně Capovi a pogratulovat mu k velkýmu vítězství, tak to tu nezbořte. +zazubí se na ně, dá Wenai pusu a zmizí do ulic+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 bře 2013 23:48

+usměje se+ Tak jo, tak to běž. +pokýve hlavou a oplatí mu pusu, sleduje, jak odejde, načež rozpřáhne ruce a vykřikne strašně nadšeně+ Mejdááááán! +pak si to rozmilí+ No jo, tak jenom mejdáán. Já jsem se poněkud přejedla, takže to bude klidnější. +zazubí se na ně a začne jim nalívat víno a dá se s nima do řeči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 bře 2013 00:33

+vrátí se od Capy dost pozdě, Sanzové popíjej na střeše, Jean si někde čte a Brouk už pospává v kuchyni, Locke to vezme rovnou k Wenai do pokoje, aby zjistil, jestli už spí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 bře 2013 00:45

+a Wenai je děsně pilná studentka, sice je už v nedbalkách a v posteli ale stejně čte ty knížky co jí dal Jean, když Locke nakoukne do pokoje tak se na něj usměje+Locke, jak bylo u Cappy? Pojď sem. +poplácá postel+ Dáš si trochu vína? +nabídne mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 bře 2013 01:07

Ahoj. +zazubí se, shodí kalhoty a košili a vleze si k ní do postele jen ve spodkách+ Zdržel jsem se, Capa je už tři dny v lihu, jak permanentně slaví. Musel jsem si s ním připíjet dokud nepadl pod stůl. +zazubí se a políbí ji na rameno+ Tak ukaž, co sis vybrala. +přitáhne si knihu s obrazama a listuje v ní+ Tenhle je bezva. +ukáže na nějakej psychedelickej protrét, vezme si od ní víno a napije se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 bře 2013 01:12

+usměje se+ To jsem ráda, žes pod ten stůl nepadl taky. +přitulí se k němu a koukaj spolu do knížky+ Tenhle je taky hezkej. +ukáže na další obrz, trochu míň psychedelickej, ale furt dost+ Strašně se mi líbí, jak hřeješ. +usměje se na něj a zase začne listovat knížkou, kde je asi deset záložek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 bře 2013 01:39

Jemu stačily už jen dva náprstky. +uculí se+ A co má tohle jako bejt? +poklepe prstem na jeden takovej silně abstraktní a natočí hlavu, jak se snaží prohlídnout si to z jinýho úhlu+ To vypadá jako hroch. +ohodnotí to+ A tohle jsou obří prsa. +obkreslí tvar, aby jí ukázal, kde to tam vidí+ No jo, ty jak seš kostnatá, tak jsi zmrzlá jak preclík. +uculí se, proplete jim nohy a zahřívá jí je+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 bře 2013 01:42

Ty abstraktní se mi nelíbí. +zamává rukou+ Ty normální jsou hezčí. +ukáže mu nějaký s uměním+ No, ty máš co říkat. +uculí se na něj poočku a zase se vrátí k listování v knížce+ Tak tenhle bych určitě chtěla. +ukáže na obraz, kde je zpodobnění Aza Guilly+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí