+překvapeně zamrká, když s tím souhlasí tak rychle a nadšeně, sleduje ho jak se chvíli vrtí a pak už jen zahlédne jeho kalhoty jak letí na podlahu vedle postele+ Tak fajn. +vystrčí bradu bojovně vpřed, přeci teď necouvne, i když stud který si myslela, že bude menší, když bude i on nahý, je spíš mnohem větší. posadí se a chvilku se vrtí, jak si vytahuje košilku a nakonec si jí přetáhne přes hlavu. vytáhne si deku až pod bradu a natáhne se přes něj tak, že se mu hrudníkem přitiskne na jeho, když odhazuje košilku na jednu hromadu s jeho kalhotama+ Spokojenej? +zazubí se na něj trošku rozpačitě a opět si vedle něj lehne, aby se mu přitulila k boku. je to zvláštní pocit, cítit jeho nahou kůži na své, rozhodně není nepříjemný spíše jí opět způsobuje motýly v podbřišku+ A nebo rovnou žádnou co. +zasměje se tichounce a zlehka ho políbí na hrudník a ten pocit kdy je její rty otřou o jeho kůži se jí zalíbí natolik, že se jme zlehounka jeho hruď olíbávat+ Myslíš, že mám pěkný nohy? +koukne na něj trošku překvapeně, zřejmě si to o vlastních nohách nemyslí+ Dobře, věřím... +zabrouká a přímo roztává pod jeho doteky a vláční. ne technický podrobnosti vědět nepotřebuje, ale má lepší otázku
+ Christiane? +začne trošku váhavě, když mu prsty krouží po hrudníku a palcem zavadí zkoumavě o jeho bradavku+ Když jsem byla ve sprše, tak jsem trošku přemýšlela. +leze to z ní jak z chlupatý deky, sklouzne mu prsty na břicho a ještě o něco nebezpečněji níž+ Existuje nějaká možnost... hmn... jak bychom mohli... jak bych mohla... +poněkud opět zrudne a zuřivě upírá zrak na jeho hrudník+ ...jak bych mohla způsobit, že si užiješ aniž bychom se spolu milovali? +ano ptá se na orální sex, protože takové dotyky a polibky se jí líbí a představa, že by ho přiměla si to užít se vším všudy se jí zamlouvá ještě víc, alespoň by mu tak vykompenzovala všechno to trápení co mu za celé odpoledně přichystala+