od Dean » 24 úno 2019 22:11
+poslouchá ji a její slova po něm tak trochu kloužou. Ví, že má pravdu, a zároveň taky ví, že tohle mu pomáhá držet hlavu aspoň občas nad hladinou, aspoň trochu+ Já vím, že nemám. +pousměje se trochu hořce+ Ale funguje to. Aspoň trochu. Můžu aspoň částečně normálně fungovat. +pokrčí rameny+ A nevšim sem si, že by ti nějak vadil, když se tě dotýkám. +poznamená trochu defenzivně, a radši zase zmlkne, aby neřekl něco, co se nedá vzít zpátky. Zato její další slova v něm trochu zmrazí krev, ale snaží se nedat to na sobě znát. Vlastně tak trochu předpokládal, že to asi nezvládnou+ To chápu. +přikývne a sklopí oči+ Nebudu tě nutit do... jestli chceš, můžem to skončit. +pousměje se rezignovaně, i když má pocit, že vevnitř trochu umírá. Zároveň taky nedovede popřít, že ona si zaslouží daleko víc, než kontrolovaný doteky a kluka, kterej se dvakrát týdně pokouší nechat zabít. Ví, že ji každou buňkou miluje, a to pro něj znamená, že ji musí nechat bejt šťastná. Vlastně si připadá docela šlechetně. Trochu zaváhá, když pozná, že se ho chce dotknout, ale tuší, že tohle je důležitej moment, takže jí to dovolí, neuhne, i když to místo pod vousama, kde má kůži zvrásněnou a perleťově růžovou, je tak podivně citlivý, že jím skoro projede záchvěv+ A co ti mám říct? +podívá se na ni, tentokrát doopravdy, do očí+ že mi to pomáhá myslet? Zvládat každej den trénink, žít normálně? +nakloní trochu obličej a přitiskne se jí víc do dlaně, jako by trochu masochisticky zkoušel, kolik snese+ že když někdy vynechám, můžu se zbláznit, mám záchvaty paniky, a topím se? +uchechtne se, ale je to spíš zoufalej zvuk+ Mám strach, že ti ublížím, a nesnáším ten pocit, že se mi to vymyká... tohle je jediný co můžu řídit aspoń trochu. Ta bolest mi... pomáhá se soustředit. +zasloužím si ji, nedodá už, ale je mu to vidět na očích. Trochu natočí obličej, chytne její ruku do dlaně a vtiskne do ní pusu+ Chci tě před tímhle chránit. +zamumlá jí do dlaně+