Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 10 úno 2019 23:47

No to jo, ale to už je nějaká doba. +zasměje se a vezme si od ní brko a potáhne si+ No to si piš, že mám. +přikývne a mrkne na ni, ještě si potáhne a brko jí vrátí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 23:50

myslíš, že už nejsem v kondici, jo? +uculí se+ náhodou, bys koukal. +vyplázne na něj vesele jazyk, potáhne si pěkně zhluboka, a přimhouřenýma očima na něj kouká+ pojď sem. +uculí se, a jak sedí trochu roztáhne nohy, aby se mezi ně vešel+ Polib mě. +pousměje se tak hezky, vyfoukne kouř, stranou, ne jemu do očí, usměje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2019 23:51

No já bych si v životě nedovolil tě podceňovat. +směje se a stoupne si mezi ty její nohy, obbejme ji kolem pasu a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 23:52

no to je dobře. +uculí se, obejme ho kolem krku a políbí ho, dlouze a pěkně a vroucně, aby věděl, že ho má ráda+ já tě miluju, abys věděl. +pousměje se, opře se mu čelem o čelo a vydechne mu do rtů+ děsně moc.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 úno 2019 20:15

+uculí se na ni a polibek jí oplatí a obejme ji a přitáhne si ji k sobě+ Já tě taky miluju, abys věděla. +uculí se jí do rtů+ Jseš láska mýho života. +koukne na ni a myslí to vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2019 20:18

to že jsem? +uculí se mu do rtů+ to je pěkný. +pohladí ho po tvářích a musí mu honem dát ještě pusu+ už škrábeš. +usměje se, když mu přejede konečkama prstů po strništi, ale líbí se jí to, a tak mazlivě se mu otře tváří o tvář+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 úno 2019 20:23

No si teda piš, že jsi. Ty a slanina. +zazubí se na ni a v očích mu svítí a trochu se o ni otře tváří, aby viděla, že už maličko škrábe+ Oholíš mě ráno? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2019 20:27

oh božíčku, jsem na stejný úrovni? +zasměje se, kouká na něj jak je pěknej, a trochu se zachichotá, jak ji poškrábe+ jasně že jo. +kývne a usměje se+ mám to ráda, je to... pěkný. +pokrčí rameny, je jí to trochu trapný, ale uculuje se+ pojď, sklouznem se +zazubí se, popadne jejich pití, seskočí ze zídky, a odhopsá si to do parku na prolejzačky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 úno 2019 20:31

Ano, ty jediná. +zazubí se na ni+ Važ si toho. Vážíš si toho? +zazubí se na ni+ Jo! jdeme se klouzat! +zakřičí nadšeně a valí na houpačky a klouzačky hnedka za ní a nechá ji jet první+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2019 20:32

je to ohromná zodpovědnost. +zasměje se, popadne ho za ruku, a rozběhne se s ním ke klouzačkám, a už šplhá nahoru, a když jede po břiše dolů, nahlas zavýskne+ geronimoooo! +zazubí se a dole skončí půlkou těla na zemi, ale směje se jak pako+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London